Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kız deme öyle tövbe est sen hasta olsan onlar napar Allah şifa versin çabucak düzelirler inş
Hiç hasta olma lüksüm olmadı ki valla küçüğü görsen için acırdı diş bi yandan ciğerler iltihaplanmış öksürüyor bi yandan bi de gözleri enfeksiyon kapmış o da öte yandan Rabbim dermansız dert vermesin inşallah kaç gündür çocukların bu hali uykusuzluk çok yıprattı

Girdim valla. Dün ilac dolabini duzenledim camasir yikayip nevresimleri değiştim bugun misafirim var genel bir temizlik ve yemekle ugrasirim vakit bulursam kozmetiklerimi koydugum iki banyo dolabima da el atarim inşallah .
Ohh miss canım ellerine sağlık motive oluyor insan vallahi hoşgeldin bebende varmış çok yorma kendini yavaş yavaş

Ohh miss canım ellerine sağlık motive oluyor insan vallahi hoşgeldin bebende varmış çok yorma kendini yavaş yavaş
Haklısın cnm yazin icinde bi tane dusurdum ondan beri zaten yorulmadan yapmaya calisiyorum ama evde de isler bitmiyor tabi. Bu ara cam balkonumun baya camlari kirli her gün gozume batiyor ama cikmiyorum. Yoksa benden kurtulamazdi o camlar.

Annem de koyardı arada ama bende koyuyordum eskiden. Çok kullanınca morarıyor bence beyazlar arada yapıyorduk onun için

Bi iki kere çok lekeli bir şeyler için denemişliğim var annemde nadiren koyardı. Zaten çok değil suya karışıyor ön yıkama suyuda çabuk gidiyor makineden zarar vereceğini sanmam

Sadece ön yıkamalı olan programda kullaniyordum su alırken cay bardağı ile ace koyuyordum ......full beyaz dolmuyor makina o yüzden artık kullanmıyorum

Sadece ön yıkamalı olan programda kullaniyordum su alırken cay bardağı ile ace koyuyordum ......full beyaz dolmuyor makina o yüzden artık kullanmıyorum
Ya oğlumun kuculen zibinlari falan hurcun icinde bekledigi yerde sarı sandık lekesi gibi bir seyler olmus. Halbuki yikayip koymustum. Renkleri full beyaz. Onlari yikarken Suya domestos koysam on yikama bolumune olur dmi baya da var cunku zibin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…