Tinnoş sende zayıfçaydın dimiSana diyet menü yaparım bonusum bol malzemossslu olsunn
Evet bonusum boy 1.57 cm 48 kg ama yediğim ekmeği gör kg almıyorum yıllardır aynı 50 çok nadir gördümTinnoş sende zayıfçaydın dimi
Hiç hasta olma lüksüm olmadı ki valla küçüğü görsen için acırdı diş bi yandan ciğerler iltihaplanmış öksürüyor bi yandan bi de gözleri enfeksiyon kapmış o da öte yandan Rabbim dermansız dert vermesin inşallah kaç gündür çocukların bu hali uykusuzluk çok yıprattıKız deme öyle tövbe est sen hasta olsan onlar napar Allah şifa versin çabucak düzelirler inş
Girdim valla. Dün ilac dolabini duzenledim camasir yikayip nevresimleri değiştim bugun misafirim var genel bir temizlik ve yemekle ugrasirim vakit bulursam kozmetiklerimi koydugum iki banyo dolabima da el atarim inşallah .
Girr içeriii gir girr
Ohh miss canım ellerine sağlıkGirdim valla. Dün ilac dolabini duzenledim camasir yikayip nevresimleri değiştim bugun misafirim var genel bir temizlik ve yemekle ugrasirim vakit bulursam kozmetiklerimi koydugum iki banyo dolabima da el atarim inşallah .
Hoş geldinGirdim valla. Dün ilac dolabini duzenledim camasir yikayip nevresimleri değiştim bugun misafirim var genel bir temizlik ve yemekle ugrasirim vakit bulursam kozmetiklerimi koydugum iki banyo dolabima da el atarim inşallah .
Haklısın cnm yazin icinde bi tane dusurdum ondan beri zaten yorulmadan yapmaya calisiyorum ama evde de isler bitmiyor tabi. Bu ara cam balkonumun baya camlari kirli her gün gozume batiyor ama cikmiyorum. Yoksa benden kurtulamazdi o camlar.Ohh miss canım ellerine sağlıkmotive oluyor insan vallahi hoşgeldin bebende varmış çok yorma kendini yavaş yavaş
Amin Allah razı olsun. Hosbuldum.Hoş geldin
Allah tamamına erdirsin.
Amin amin Allah rahmet eylesin. Hele o küçücük kızı görünce içim daha da parçalandıÖlenlere rahmet diliyorum Allah sabır versin ailelerine. Vatan hainlerini kahretsin Allah!!!
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar hamarat kadınlarEki Görüntüle 3160835
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc
Kutbettin
mavidelisiii
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
S Sifayildizi
fridabaci
74FRIDA
Annem de koyardı arada ama bende koyuyordum eskiden. Çok kullanınca morarıyor bence beyazlar arada yapıyorduk onun içinKızlar beyaz camasirlari makinede hic çamaşır suyuyla yikamayi denediniz mi? Kayinvalidem boyle bir seyden bahsetti de tam anlamadim. On yikamada koyuyorum dedi ama sahiden bembeyaz onunkiler. Makineye zarar vermez mi? Yoğun domestos mu koymaliyim ve ne miktarda acaba?
Kızlar beyaz camasirlari makinede hic çamaşır suyuyla yikamayi denediniz mi? Kayinvalidem boyle bir seyden bahsetti de tam anlamadim. On yikamada koyuyorum dedi ama sahiden bembeyaz onunkiler. Makineye zarar vermez mi? Yoğun domestos mu koymaliyim ve ne miktarda acaba?
Sadece ön yıkamalı olan programda kullaniyordum su alırken cay bardağı ile ace koyuyordum ......full beyaz dolmuyor makina o yüzden artık kullanmıyorumKızlar beyaz camasirlari makinede hic çamaşır suyuyla yikamayi denediniz mi? Kayinvalidem boyle bir seyden bahsetti de tam anlamadim. On yikamada koyuyorum dedi ama sahiden bembeyaz onunkiler. Makineye zarar vermez mi? Yoğun domestos mu koymaliyim ve ne miktarda acaba?
AminnÖlenlere rahmet diliyorum Allah sabır versin ailelerine. Vatan hainlerini kahretsin Allah!!!
İsimleri okurken 2013 doğumlu bi çocuk saydılar kızım 2012 li içim gitti.Amin amin Allah rahmet eylesin. Hele o küçücük kızı görünce içim daha da parçalandı
Ya oğlumun kuculen zibinlari falan hurcun icinde bekledigi yerde sarı sandık lekesi gibi bir seyler olmus. Halbuki yikayip koymustum. Renkleri full beyaz. Onlari yikarken Suya domestos koysam on yikama bolumune olur dmi baya da var cunku zibinSadece ön yıkamalı olan programda kullaniyordum su alırken cay bardağı ile ace koyuyordum ......full beyaz dolmuyor makina o yüzden artık kullanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?