Ah ah en çokta el kadar sabilere içi yanıyor insanın. Rabbim cümlemizin evlatlarını korusunİsimleri okurken 2013 doğumlu bi çocuk saydılar kızım 2012 li içim gitti.
Günaydın kızlarHayırlı sabahlar hamarat kadınlarEki Görüntüle 3160835
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
U UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
74FRIDA
Bana her her uyar sizinle hareket ederim hanımlar akşamları el atarım genel olarak ev temiz ve düzenli...amaaaaa camlarım resmen agliyorrrrDıt dı dı dıttttttt
Ödevlere bir süre ara verdim malumunuz. Odak noktalarına başlamak istiyorum. Odak noktası bir hafta boyunca belirlediğimiz bir odayı dip köşe temizlemek kısaca.
Kim nereyi istiyor yazarsa en çok istenen yerden yarın başlayalım inşallah
Salon
Mutfak
Yatak odası
Etiket de yapayım
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
U UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
74FRIDA
Dün serüm verdik bugün daha iyi antibiyotik tedavisini başladık bademcik enfeksyonuEfser Kızın hastaymış çok geçmiş olsun canım daha iyi mi?
Sağol canım
Ya oğlumun kuculen zibinlari falan hurcun icinde bekledigi yerde sarı sandık lekesi gibi bir seyler olmus. Halbuki yikayip koymustum. Renkleri full beyaz. Onlari yikarken Suya domestos koysam on yikama bolumune olur dmi baya da var cunku zibin
Sağol canım sesim çok güzel bi duysanBonus dün göz ucuyla gördüm sende hastalanmışsın geçmiş olsun canım
Benimde boğazım gıtıklanıyor hafiftenSağol canım sesim çok güzel bi duysan
Yav grip döngüsüne girdik ilk hastalanan sözde iyileşiyor son hastalanan ona yine bulaştırıyor
Bal şerbeti yap limon sık toz zencefil koy elma sirkesi koy çok iyi geliyorBenimde boğazım gıtıklanıyor hafiften
Geçmiş olsun, inşallah tez zamanda toparlanırsınız.Allah razı olsun canım
Keşke ben hasta olaydım bonusum çocukların ikisi de hasta küçük bi de diş çıkarıyor 4 tane perişanız
En sevdiğim içecek bu ara sadece limonum var elma sirkesi de alsam iyi olucak balı her zaman katmıyorum zencefilinde tazesini dilimli bardakta seviyorumBal şerbeti yap limon sık toz zencefil koy elma sirkesi koy çok iyi geliyor
Dün dedim size bakmaya razıyım yeterki beni hasta ettmeyinBal şerbeti yap limon sık toz zencefil koy elma sirkesi koy çok iyi geliyor
Geçmiş olsunDün serüm verdik bugün daha iyi antibiyotik tedavisini başladık bademcik enfeksyonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?