Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bir kereye mahsus domestos koyabilirsin ben ariele 2 kere üst üste yıkıyorum beyazları

Makine programını bilmiyorum ama deterjanlı iken makinede de 4 5 saat bekletebilirsin oda işe yarıyor

En sevdiğim içecek bu ara sadece limonum var elma sirkesi de alsam iyi olucak balı her zaman katmıyorum zencefilinde tazesini dilimli bardakta seviyorum

Bu ara sadece her sabah limonlu suyum var sıcak sıcak
Tozuda etkili frida sirke koy bak o boğazdaki yanmaya falan iyi geliyor

Fırın konusunda iyi yapıyorsun benimki de yeni ge evet elini üstünden çekince daha çok uğraştırıyor. Sevmediğim işlerden biri fırın temizliği ama her kullanım sonrası silmek daha az uğraştırıyor gerçekten.

Kronik oluyor demek gölge annemin öyleydi alerji ilacı kullanırdı pul biberli bişey yese kötü olurdu
Olabilir canım pulbiber falan yemem ama başka bir şey dokunuyor belki. Bir de bş türlü tam atlatamadık ailece. Eşimle oğlan aynı anda oldu oğlanın hala burnu tıkalı eşim de bi atlatır gibi oldu sonra yine başladı falan daha yeni geçiyor. Benim de öyle

Karar verdiniz mi ev işine?

Oyy şimdi aklımdan geçti bu kız durgun sanki hayırdır inş bi sorayım diye. Hasta gibi olmanım etkisidir tatilin etkisidir daha da kimbilir nelerin etkisidir
Yok işte aynı dünya telaşları içindeyim. Hastalıklarda olunca hem bedenen hem ruhen daha yoruluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…