Bir kereye mahsus domestos koyabilirsin ben ariele 2 kere üst üste yıkıyorum beyazlarıYa oğlumun kuculen zibinlari falan hurcun icinde bekledigi yerde sarı sandık lekesi gibi bir seyler olmus. Halbuki yikayip koymustum. Renkleri full beyaz. Onlari yikarken Suya domestos koysam on yikama bolumune olur dmi baya da var cunku zibin
Sağol canımGeçmiş olsuninşallah çabucak toparlanırsınız.
Tozuda etkili frida sirke koy bak o boğazdaki yanmaya falan iyi geliyorEn sevdiğim içecek bu ara sadece limonum var elma sirkesi de alsam iyi olucak balı her zaman katmıyorum zencefilinde tazesini dilimli bardakta seviyorum
Bu ara sadece her sabah limonlu suyum var sıcak sıcak
Benim de öyle sirke limon bal a dayandım. Tam geçti diyorum 2 gün sonra yine gıcıklanıyorBenimde boğazım gıtıklanıyor hafiften
Canımm bonusum nasılsın seni özledimTozuda etkili frida sirke koy bak o boğazdaki yanmaya falan iyi geliyor
Allah razı olsun canımmGeçmiş olsun, inşallah tez zamanda toparlanırsınız.
Kronik oluyor demek gölge annemin öyleydi alerji ilacı kullanırdı pul biberli bişey yese kötü olurduBenim de öyle sirke limon bal a dayandım. Tam geçti diyorum 2 gün sonra yine gıcıklanıyor
OyyCanımm bonusum nasılsın seni özledim
Fırın konusunda iyi yapıyorsun benimki de yeni ge evet elini üstünden çekince daha çok uğraştırıyor. Sevmediğim işlerden biri fırın temizliğibende yeni taşındığım için mutfağım temiz aslında, ama evin üzerinde elim olsun istiyorum fırın yeni, baştan sıkı tutayım dedim her yemekten sonra içini dışını silmeye karar verdim. dün bir patates oturtmasından sonra içini dışını sildim bezden çıkan kahverengi suya şaşırdım. birde eşyaları yerleştirdim ama bir düzen oturtamadım sankii, mobilyacı 3 dolabın rafını sonradan getirdi daha kaşıklığım mobilyacıda düşün.....
bu hafta içi mutfağımada bir düzen getiririm iyi olur
Olabilir canım pulbiber falan yemem ama başka bir şey dokunuyor belki. Bir de bş türlü tam atlatamadık ailece. Eşimle oğlan aynı anda oldu oğlanın hala burnu tıkalı eşim de bi atlatır gibi oldu sonra yine başladı falan daha yeni geçiyor. Benim de öyleKronik oluyor demek gölge annemin öyleydi alerji ilacı kullanırdı pul biberli bişey yese kötü olurdu
Karar verdiniz mi ev işine?Merhaba, iyi akşamlar. Bir süredir bakamamıştım siteye. Allah razı olsun iyi dilekleriniz için.
Birkaç hafta sonra taşınma işlerimiz olacak gibi. Hummalı bir temizlik, toparlanma süreci olacak benim için. Bu süreye kadar da annemlerdeyim kızımla. Eşim de gideceğimiz ilde.
Bebekliyim, yorgunum diye annem geldiğimden beri bir şey yaptırmak istemiyor ama yine de yüzeysel de olsa bir şeyler yaptım bugün.
Yatağı topladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı toplamasında yardımcı oldum anneme,
Yemeğin son aşamasını halledip masayı hazırladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kızım uyuduktan sonra da valizi bir üstünden toplayacağım,
Mutfak dağınık onu da toparlarız annemle
Yok işte aynı dünya telaşları içindeyim. Hastalıklarda olunca hem bedenen hem ruhen daha yoruluyor insanOyyşimdi aklımdan geçti bu kız durgun sanki hayırdır inş bi sorayım diye. Hasta gibi olmanım etkisidir tatilin etkisidir daha da kimbilir nelerin etkisidir
Merhaba bebekten kaynaklı mı?Yaa maşallah ne kadar düzenli ve temizsiniz. Ben yemek bulaşık çamaşır dışında birşey yapmıyorum
Hoşgeldiniz aramızaAy bu grup guzelmis beni de alin ben de ev düzen takintiliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?