Allah şifa versin canım tez vakitte, üst üste gelmiş.Hiç hasta olma lüksüm olmadı ki valla küçüğü görsen için acırdı diş bi yandan ciğerler iltihaplanmış öksürüyor bi yandan bi de gözleri enfeksiyon kapmış o da öte yandan Rabbim dermansız dert vermesin inşallah kaç gündür çocukların bu hali uykusuzluk çok yıprattı
Birşey olmaz yıkayabilirsinYa oğlumun kuculen zibinlari falan hurcun icinde bekledigi yerde sarı sandık lekesi gibi bir seyler olmus. Halbuki yikayip koymustum. Renkleri full beyaz. Onlari yikarken Suya domestos koysam on yikama bolumune olur dmi baya da var cunku zibin
Sürekli yapılırsa çamaşır yıpranıyor arada bir sakıncası olmaz.Kızlar beyaz camasirlari makinede hic çamaşır suyuyla yikamayi denediniz mi? Kayinvalidem boyle bir seyden bahsetti de tam anlamadim. On yikamada koyuyorum dedi ama sahiden bembeyaz onunkiler. Makineye zarar vermez mi? Yoğun domestos mu koymaliyim ve ne miktarda acaba?
Geçmiş olsun canımDün serüm verdik bugün daha iyi antibiyotik tedavisini başladık bademcik enfeksyonu
Benim camlarda öyle ama yağmur oluyor artık hep, zor silerimBana her her uyar sizinle hareket ederim hanımlar akşamları el atarım genel olarak ev temiz ve düzenli...amaaaaa camlarım resmen agliyorrrr
Çok iyi olur negom zira bayadır saldımOdak noktasına haftaya başlayalım çocuklar evde zor olur bir çoğunuza.
Mutfaktan başlayacağız ,bilmeyenler için yazayım ben madde madde yapılacakları ayrıntılı yazıcam herkes kendi telefonuna veya defterine kaydetip yaptıkça yanına tik atacak. Bir hafta süresi olacak.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Sen mi inanamam
Detaylar önemli anlıyorumadım çıkmış safişe inmez duta
Detaylarla çok ilgilenemedim yani
Odak noktasına haftaya başlayalım çocuklar evde zor olur bir çoğunuza.
Mutfaktan başlayacağız ,bilmeyenler için yazayım ben madde madde yapılacakları ayrıntılı yazıcam herkes kendi telefonuna veya defterine kaydetip yaptıkça yanına tik atacak. Bir hafta süresi olacak.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Zaten beni bi sen anlıyon bu konudaDetaylar önemli anlıyorum
Öyle insanlara aşırı gıcık oluyorum resmen baş ağrısı yabiyorlar bende kendi kendimi yiyorum olması gereken benim yaptığım mı onlarinki mi anlayamadım daEtrafında ki herkes gamsız olunca hayat seni daha çok yoruyor. Yaşam enerjimi emiyorlar adeta. Kimse sorumluluğunu bilmiyor kimse yanındakinin işini kolaylaştırmak istemiyor.
Bencillik ve gamsızlık yükleme noktaları olsa.
Her konuyu bu kadar içselleştirdiğim için en çok kendime kızıyorum aslında.
Öyle işte sabah sabah.
Kız hastaydın saldım diyon ya ayyyy kimbilir ne için saldım diyorÇok iyi olur negom zira bayadır saldım
GunaydinHayırlı sabahlar hamarat kadınlarEki Görüntüle 3160835
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Mutfakta bazı islerimi halletmistim kalanlari da beraber bitiririz insallhOdak noktasına haftaya başlayalım çocuklar evde zor olur bir çoğunuza.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Etrafında ki herkes gamsız olunca hayat seni daha çok yoruyor. Yaşam enerjimi emiyorlar adeta. Kimse sorumluluğunu bilmiyor kimse yanındakinin işini kolaylaştırmak istemiyor.
Bencillik ve gamsızlık yükleme noktaları olsa.
Her konuyu bu kadar içselleştirdiğim için en çok kendime kızıyorum aslında.
Öyle işte sabah sabah.
Sen mi inanamam
adım çıkmış safişe inmez duta
Detaylarla çok ilgilenemedim yani
Kız hastaydın saldım diyon ya ayyyy kimbilir ne için saldım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?