Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah şifa versin canım tez vakitte, üst üste gelmiş.

Birşey olmaz yıkayabilirsin

Sürekli yapılırsa çamaşır yıpranıyor arada bir sakıncası olmaz.

Çok iyi olur negom zira bayadır saldım

Herkese günaydın
Ülkede yine gün aymıyor, Taksim saldırısı çok canımızı yaktı, inanılmaz moralsizim
Yine de hadi dedim kendime, bugün yeni bir gün toparlan, Bismillah dedim başladım

- Gece eşimin yemek yiyip talan ettiği mutfağı topladım
-Bulaşık makinasını boşalttım
-Çamaşırları toplayıp, kaldırdım
-Kumu temizledim, çöpü çıkardım
-Salonu topladım
-Geri dönüşümleri attım
-Klozet ve lavaboları fırçaladım
-Babası evde olduğu için yüzüme bakmayan hain ökkeş kızımı yatakta kıstırıp öpe öpe sevdim,enerji topladım. Eşimi de sevdim uyurken, canım ciğerim Rabbim korusun
-Sokaktaki pisileri doyurdum, işe geldim

Güzel bir gün olsun inşallah, iyi haberler aldığımız, yüzümüzü güldüren ,hayırlı işlere vesile bir gün olsun, Rabbim hepimizi, sevdiklerimizi, ülkemizi korusun

Son düzenleme:
Etrafında ki herkes gamsız olunca hayat seni daha çok yoruyor. Yaşam enerjimi emiyorlar adeta. Kimse sorumluluğunu bilmiyor kimse yanındakinin işini kolaylaştırmak istemiyor.
Bencillik ve gamsızlık yükleme noktaları olsa.
Her konuyu bu kadar içselleştirdiğim için en çok kendime kızıyorum aslında.
Öyle işte sabah sabah.

Anaa haftaya mı bende diyorum heralde okula git gel olmayınca daha rahat yapıcak

Öyle insanlara aşırı gıcık oluyorum resmen baş ağrısı yabiyorlar bende kendi kendimi yiyorum olması gereken benim yaptığım mı onlarinki mi anlayamadım da

Kalbi hassas olanların cehennemi dünya o yüzden kendini yormamaya çalış
Kimse değişmiyor, üzüldüğümüzle kalıyoruz
Kadir Ezildi'yi düşün ; foşur foşur köpürtüp terapi yapacağız başka yolumuz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…