Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aminnn

fırın içi dolap kapakları banyo detayları baza altları kızların çekmeceleri gibi

Benim yatak odasındaki bazanın altını görsen ağlarsın :)))) tonla iş yapıyorum ama oraya girişme cesaretim halen yok:))) eminim temizdir ama sen annem gibi toz kokuyor burası modundasın :))) geçmişler olsun, dert etme iş değil mi yapacağız elbet:)))

Anaa haftaya mı bende diyorum heralde okula git gel olmayınca daha rahat yapıcak
Yok ya çocuklar evde daha zor. Okuldalarken daha kolay. Bu hafta anca ödev test eksik konular onlara bakarım zaten cezalı büyük hiçbir yere gitmek yok. Tatil önce hakedilecek ben bu kadar emek verip dört dörtlük her imkanı sunuyorsam kıymet bilip karşılığını vermek zorunda.
Şu yeni nesil çocuklarınız sizin istediğiniz gibi olmak zorunda değil diye konuşanlar yüzünden tepemize çıktılar. Hayır efendim olmak zorunda, terbiyeli güzel ahlaklı saygılı çalışkan olmak zorundalar. Bunları yapmayan çocuğun vatanına milletine dinine ne faydası olacak koca bir hiç.

Öyle insanlara aşırı gıcık oluyorum resmen baş ağrısı yabiyorlar bende kendi kendimi yiyorum olması gereken benim yaptığım mı onlarinki mi anlayamadım da
Dün şiddetli baş ağrısı yaşadım bu yüzden.

Benzer bir durum yaşadık dün büyük kız cezalı.
Noktasına kadar haklısın.

Çocukların kölesi olunan düzenden nefret ediyorum

Aynen toz kokusu deli eder beni
Bak ona bile inanmamışım iyi olda yap gönlünce
Valla toz canımsın bonus zaten ellemiyom

Maalesef öyle o yüzden ben değişmek istiyorum.

Benzer bir durum yaşadık dün büyük kız cezalı.
Noktasına kadar haklısın.

Çocukların kölesi olunan düzenden nefret ediyorum
Olmam kim ne derse desin bıktım dayatmalardan. Özgürlük diye diye şuursuz bir nesil türetiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…