AminnnHerkese günaydın
Ülkede yine gün aymıyor, Taksim saldırısı çok canımızı yaktı, inanılmaz moralsizim
Yine de hadi dedim kendime, bugün yeni bir gün toparlan, Bismillah dedim başladım
- Gece eşimin yemek yiyip talan ettiği mutfağı topladım
-Bulaşık makinasını boşalttım
-Çamaşırları toplayıp, kaldırdım
-Kumu temizledim, çöpü çıkardım
-Salonu topladım
-Geri dönüşümleri attım
-Klozet ve lavaboları fırçaladım
-Babası evde olduğu için yüzüme bakmayan hain ökkeş kızımı yatakta kıstırıp öpe öpe sevdim,enerji topladım. Eşimi de sevdim uyurken, canım ciğerim Rabbim korusun
-Sokaktaki pisileri doyurdum, işe geldim
Güzel bir gün olsun inşallah, iyi haberler aldığımız, yüzümüzü güldüren ,hayırlı işlere vesile bir gün olsun, Rabbim hepimizi, sevdiklerimizi, ülkemizi korusun
Allah sen bilirsin ateşli ateşli baza altıda silemezdin zaten beni çıldırtmak mı istiyosunfırın içi dolap kapakları banyo detayları baza altları kızların çekmeceleri gibi
Len diyom ya detaylar.diye ne yalancısıYalancı kurtu bildin mi?
Silmedim işte saldım diyomAllah sen bilirsin ateşli ateşli baza altıda silemezdin zaten beni çıldırtmak mı istiyosun
fırın içi dolap kapakları banyo detayları baza altları kızların çekmeceleri gibi
Bak ona bile inanmamışım iyi olda yap gönlünceLen diyom ya detaylar.diye ne yalancısı
Yok ya çocuklar evde daha zor. Okuldalarken daha kolay. Bu hafta anca ödev test eksik konular onlara bakarım zaten cezalı büyük hiçbir yere gitmek yok. Tatil önce hakedilecek ben bu kadar emek verip dört dörtlük her imkanı sunuyorsam kıymet bilip karşılığını vermek zorunda.Anaa haftaya mı bende diyorum heralde okula git gel olmayınca daha rahat yapıcak
Dün şiddetli baş ağrısı yaşadım bu yüzden.Öyle insanlara aşırı gıcık oluyorum resmen baş ağrısı yabiyorlar bende kendi kendimi yiyorum olması gereken benim yaptığım mı onlarinki mi anlayamadım da
İnşallah benim de el atmam lazımGunaydin
Mutfakta bazı islerimi halletmistim kalanlari da beraber bitiririz insallh
Yok ya çocuklar evde daha zor. Okuldalarken daha kolay. Bu hafta anca ödev test eksik konular onlara bakarım zaten cezalı büyük hiçbir yere gitmek yok. Tatil önce hakedilecek ben bu kadar emek verip dört dörtlük her imkanı sunuyorsam kıymet bilip karşılığını vermek zorunda.
Şu yeni nesil çocuklarınız sizin istediğiniz gibi olmak zorunda değil diye konuşanlar yüzünden tepemize çıktılar. Hayır efendim olmak zorunda, terbiyeli güzel ahlaklı saygılı çalışkan olmak zorundalar. Bunları yapmayan çocuğun vatanına milletine dinine ne faydası olacak koca bir hiç.
Aynen toz kokusu deli eder beniBenim yatak odasındaki bazanın altını görsen ağlarsın :)))) tonla iş yapıyorum ama oraya girişme cesaretim halen yok:))) eminim temizdir ama sen annem gibi toz kokuyor burası modundasın :))) geçmişler olsun, dert etme iş değil mi yapacağız elbet:)))
Valla tozBak ona bile inanmamışım iyi olda yap gönlünce
Maalesef öyle o yüzden ben değişmek istiyorum.Kalbi hassas olanların cehennemi dünya o yüzden kendini yormamaya çalış
Kimse değişmiyor, üzüldüğümüzle kalıyoruz
Kadir Ezildi'yi düşün ; foşur foşur köpürtüp terapi yapacağız başka yolumuz yok
Dağınıklık sevmiyorsun benim gibi nizami olsun istiyorsun her yerfırın içi dolap kapakları banyo detayları baza altları kızların çekmeceleri gibi
Maalesef öyle o yüzden ben değişmek istiyorum.
GünaydınHayırlı sabahlar hamarat kadınlarEki Görüntüle 3160835
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Değiyor mu sanki benimde sıkıntımdan kocamam uçuğum çıkmışDün şiddetli baş ağrısı yaşadım bu yüzden.
Olmam kim ne derse desin bıktım dayatmalardan. Özgürlük diye diye şuursuz bir nesil türetiyorlar.Benzer bir durum yaşadık dün büyük kız cezalı.
Noktasına kadar haklısın.
Çocukların kölesi olunan düzenden nefret ediyorum
Halsızlıkte varBenim de öyle sirke limon bal a dayandım. Tam geçti diyorum 2 gün sonra yine gıcıklanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?