Ölmeyi bayılmak zannetmeyelim lütfenTamam canım sağol. Ben prize sıkacaktım
Maşallah bir sürü iş yapmışsin eline sağlıkBende de var değişiklik. Bugün evdeydim kapıları sildim, banyoyu pırıl pırıl yaptım. Mis gibi koktu. O koku çıksın diye evin bütün camlarını açtım. Kendim de 1 kase yoğurt yedim.
Mecbureeen yaa canim,gunduz hic yapamiyom..gerci bi kacgundur gece ya uyuyom yada oglan uyumuyo bu sekilde ev ayaklandi gidiyo.. cok gerekli olan isleri yapiyorum ustun koru.Kız gece sese uyanırbırakın yatın uyuyun
Priz silinmiyor mu anlamadım ki ben biz siliyoruz
Ellerim çatlayıp kanıyor kızlar nasıl geçer bilgisi olan varmi
Benim de aynısı nemlendirici sürüyorum ama yok aynı, gece yatarken sürüp poşet yada eldiven giy dediler oda bi günlük iyi oluyor sonra yine aynı.Ellerim çatlayıp kanıyor kızlar nasıl geçer bilgisi olan varmi
kolay gelee tez zamanda.bitir insallahBen gidiyooom ,gazam mübarek olsun
Ben de mutfağı yeni topladım. Ocağı sileceğim şimdiBen gidiyooom ,gazam mübarek olsun
Siliniyor da dilos elektrik düğmesine priz diyor yordu beniPriz silinmiyor mu anlamadım ki ben biz siliyoruz
Vallahi takdir ettim. Ben hayatta yapmazdım
Bizi öldürecek nego temizlik aşkıyla ben de bir değişik hissediyorum bu ara. Heryeri telleyesim var
Kaynanan olsam çok uğraşırdım seninleEllerim çatlayıp kanıyor kızlar nasıl geçer bilgisi olan varmi
Günaydın canım. Ben de sabah kalktım akşamdan kalan bulaşıkları makineye yerleştirdim bu iş bitti kahve içicem şimdi. Ödeve henüz karar veremedim14 Ocak Ödevi
Bir kanepe veya baza altı düzenlemek
Halı fırçalamak
Bir cam silmek
Makyaj masası çekmeceleri düzenlemek, şifonyerinizi ya da
İçinden seçin size uyanı
Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu
E enenisa
D Dilos06
@Lices_s
Anka
zebekine
yorgun anneanne
ByNkoaLa
Elalis
malipina
sidelya
B Beyyaz31
Feslegen Kokulu Nane
Bende kalkayım artık, yatakta baktım ki yaGünaydın canım. Ben de sabah kalktım akşamdan kalan bulaşıkları makineye yerleştirdim bu iş bitti kahve içicem şimdi. Ödeve henüz karar veremedim
Ellerim çatlayıp kanıyor kızlar nasıl geçer bilgisi olan varmi
Eldiven kullanmıyor musunuz, deterjanlı işler yaparken?Kaynanan olsam çok uğraşırdım seninle
Benim parmak uçlarının kenarlar var ya oralar çatlıyor, yok böyle bir acı. Ne sürsem de çekiyorum onu geçene kadar, fayda etmiyor
Canım iyiyim dün oğlanın okula filan gittim bir de kaza atlattık gelip çarptılar filan ondan kafam dağınıktıKirmizi pabuc canım gelmedin, iyi misin?
Geçmiş olsun canım.Canım iyiyim dün oğlanın okula filan gittim bir de kaza atlattık gelip çarptılar filan ondan kafam dağınıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?