Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hoş geldin
Çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun limonsuzum şimdi nasılsın? Merak ettik seni

Bonus toparlanamıyorsan git bari doktora. Ben de düşünüyorum gitsem mi boğazım 2 gün geçiyor sonra yine gıcıklanmaya başlıyor. Bugün yine ağrı var biraz ama onun dışında bi şey olmadığından sallıyorum doktoru

Yatakları düzenledim
Evimi sildim
Tuvalet ve lavabolari ve duvarlarini sildim cifledim.
Kek yaptım.
Buz dolabının içini temizledim.
Çocuklara öğle yemeği hazırladım dünden kalanlardan isittim yediler o da aradan çıktı.
Aksama güzel börek falan yapicam bakalım

Geçmiş olsun

Hayırlı cumalar kizlar
Bol salavat cektiginiz bir gün olur insallah
Biz yeni kalktik.cayi demledim.iyi alistik valla yine gec kalkmaya pazartesi kim 6da kalkacak
İşte nego gibi her gün 6 da 7 de kalkın zorlanmazsınız

Geçmiş olsun limonsuz. Birinin telefonundan bir dakika girip haber verseydin böyle merakta kalıyoruz.

Aynen. Bademcikle ilgili bişey değil öyle olunca dr da bişey yapamıyo grip ilacı veriyo o kadar

Bende ortalık toparlama kahvaltı faslını yaptım.
Bulaşıklar yıkandı,makine boşaltıldı,ocak silindi.
Salon,koridor , mutfak süpürüldü.
Battaniye attım makinaya yıkanıyor.Sonrada örtüleri atacağım inş.
Nasip olursa inş. borcamda tiramisu, karışık dolma yapacağım yarın için bakalım.
Regl ağrısı bacak ağrısı birbirine karıştı herşey bacağım için dr.gösterecegiz tekrardan.

Selam temiz ,titiz,düzenli hanımlar
Bir sorum olucak salonuma halı alıcam yıllar oldu halı almayalı ve yasadıgım sehirde cok seçenekde yok. 100 de 100 akrilik olursa iyi dedi bir halıci ve 6m2 si 5 bin dedi. Gümüs suyuna bakdim ondada 100de 40 akrilik 100de 60 viskon olan 6m2 7 bin.
Hic anladıgım bi konu deil kazıklanmak yada yanlıs secim yapmak istemiyorum. Özeliklere netten baktım viskon dogalmis temizligi nasıldır. Eski salon halilarım saray hali kecelesti icerigini bilmiyorum. Anlayan biri beni aydınlatırsa cok cok sevinirim Mübarek gün

Çok geçmiş olsun canım

Yıkanabilir halı düşünmez misin leyal?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…