Hoş geldinMerhaba arkadaşlar. Benim yine telefonum bozuldu o yüzden bi süredir giremedim .
Sonrasında çocuklar çok hastalandılar,onlar tam iyileşmeden salgından ben de nasibimi aldım ve deyim yerindeyse günlerce doğru düzgün ayağa bile kalkamadım. Çok şükür dünden beri biraz daha iyim.
Herkes iyidir İnşAllah
Nego
Çok geçmiş olsun limonsuzum şimdi nasılsın? Merak ettik seniMerhaba arkadaşlar. Benim yine telefonum bozuldu o yüzden bi süredir giremedim .
Sonrasında çocuklar çok hastalandılar,onlar tam iyileşmeden salgından ben de nasibimi aldım ve deyim yerindeyse günlerce doğru düzgün ayağa bile kalkamadım. Çok şükür dünden beri biraz daha iyim.
Herkes iyidir İnşAllah
Nego
Bunu burdan alınRuh hastası ben şimdi de tatil bitiyor çocukları ozlicem diye sıkıntı yaptım alistim
Merhaba arkadaşlar. Benim yine telefonum bozuldu o yüzden bi süredir giremedim .
Herkes iyidir İnşAllah
Nego
İşte nego gibi her gün 6 da 7 de kalkın zorlanmazsınızHayırlı cumalar kizlar
Bol salavat cektiginiz bir gün olur insallah
Biz yeni kalktik.cayi demledim.iyi alistik valla yine gec kalkmaya pazartesi kim 6da kalkacak
Sinüzit olmuştursun git ilaç yazdır . Ya da kocayı evden uğurla o baş ağrısı yapmış olabilirŞu an öyle değilim ama gitsem mi bilmiyorum düzelemiyorum başım öyle ağrıyoki
Geçmiş olsun limonsuz. Birinin telefonundan bir dakika girip haber verseydin böyle merakta kalıyoruz.Merhaba arkadaşlar. Benim yine telefonum bozuldu o yüzden bi süredir giremedim .
Herkes iyidir İnşAllah
Nego
Bonus toparlanamıyorsan git bari doktora. Ben de düşünüyorum gitsem mi boğazım 2 gün geçiyor sonra yine gıcıklanmaya başlıyor. Bugün yine ağrı var biraz ama onun dışında bi şey olmadığından sallıyorum doktoru
Ara tatil başladığından beri cumartesi sanıyorumBugün cumaymış günler öyle birbirine girdi bende iyi mi
Önceki Dediğinden beridir birazını yapmissindirÇoook işim var demiş miydim
GunaaydiiinGünaydınnnnEki Görüntüle 3163040
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
i p e k
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
@Sifayildizi
fridabaci
@74FRIDA
Çok geçmiş olsun canımMerhaba arkadaşlar. Benim yine telefonum bozuldu o yüzden bi süredir giremedim .
Herkes iyidir İnşAllah
Nego
Selam temiz ,titiz,düzenli hanımlar
Bir sorum olucak salonuma halı alıcam yıllar oldu halı almayalı ve yasadıgım sehirde cok seçenekde yok. 100 de 100 akrilik olursa iyi dedi bir halıci ve 6m2 si 5 bin dedi. Gümüs suyuna bakdim ondada 100de 40 akrilik 100de 60 viskon olan 6m2 7 bin.
Hic anladıgım bi konu deil kazıklanmak yada yanlıs secim yapmak istemiyorum. Özeliklere netten baktım viskon dogalmis temizligi nasıldır. Eski salon halilarım saray hali kecelesti icerigini bilmiyorum. Anlayan biri beni aydınlatırsa cok cok sevinirim Mübarek gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?