Ruh hastası ben şimdi de tatil bitiyor çocukları ozlicem diye sıkıntı yaptım alistim
Sen neyi bekliyosunSabah günaydın dedikten sonra ilaç alıp yattım başımdan duramıyodum gece kötü oldum biraz göğsüm boğazım tıkanmış gibi heralde zatüre olucam dedim.
9 a doğru kalktım yiğenlerim geldi kahvaltı hazırladım.
Çamaşır makinesine servis geldi gitti.
Çay içiyorum hala.
Aferin falan aldım iyi geliyodu ya sinüzit oldum belli bu baş ağrısı dişime vuruyo damaklarım sızlıyo o kadar diyim
İlaç alınca iyi geliyodu diye gitmedim ya her burun akmaya gitsem ohoo ama bu çevirdi heraldeSen neyi bekliyosungitsene bir doktora
Aferin falan aldım iyi geliyodu ya sinüzit oldum belli bu baş ağrısı dişime vuruyo damaklarım sızlıyo o kadar diyim
Git bir dr ye en azından aile hekimine görünİlaç alınca iyi geliyodu diye gitmedim ya her burun akmaya gitsem ohoo ama bu çevirdi heralde
Evet akrilik olursa iyi oluyor yoksa keçeleşiyor halı. Yün halı da iyi oluyor benim yün halılarım 16 yıllık.Selam temiz ,titiz,düzenli hanımlar
Bir sorum olucak salonuma halı alıcam yıllar oldu halı almayalı ve yasadıgım sehirde cok seçenekde yok. 100 de 100 akrilik olursa iyi dedi bir halıci ve 6m2 si 5 bin dedi. Gümüs suyuna bakdim ondada 100de 40 akrilik 100de 60 viskon olan 6m2 7 bin.
Hic anladıgım bi konu deil kazıklanmak yada yanlıs secim yapmak istemiyorum. Özeliklere netten baktım viskon dogalmis temizligi nasıldır. Eski salon halilarım saray hali kecelesti icerigini bilmiyorum. Anlayan biri beni aydınlatırsa cok cok sevinirim Mübarek gün
Erken kalkinca islerde hemen bitiyorİşte nego gibi her gün 6 da 7 de kalkın zorlanmazsınız
Benimde salon halilarim 16 yıllik yün hali.çok memnunum.sac dusse yuzeyinde kaliyor hic yapismaz.kecelesmis haliyi süpurmekte zor.supurge bile yürümuyor ustundeEvet akrilik olursa iyi oluyor yoksa keçeleşiyor halı. Yün halı da iyi oluyor benim yün halılarım 16 yıllık.
Selam kızlar nasılsınızGünaydınnnnEki Görüntüle 3163040
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
Kutbettin
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
74FRIDA
Allah ferahlık versin canım.Selam canlaar, biraz problemlerim var asmakta zorlaniyorum acikcasi o yuzden girmek gelmiyor icimden buralaramerkur venus jupiter ne varsa carpti bizi sanki. Umarim herkesler iyidir
Sağol canımNego negoss a101 in internet sitesinde mavi yumuşatıcı 25tl den satiliyor, almak istersin belki haber veriyim sanada
TamamdırSelam kızlar nasılsınızuzun zamandır katılamıyorum mide bulantılarım zorluyor beni pek aktif olamıyorum.
Nego bir müddet daha katılamayabilirim aranıza etiketten çıkarmamanı isterim
RABBİM Ferahlık huzur sağlık sıhhat versin canım aşılmayacak sandığımız neler neler aşılıyor üzme tatlı canını hemşiremmSelam canlaar, biraz problemlerim var asmakta zorlaniyorum acikcasi o yuzden girmek gelmiyor icimden buralaramerkur venus jupiter ne varsa carpti bizi sanki. Umarim herkesler iyidir
baktım ben indirimi bulamadımNego negoss a101 in internet sitesinde mavi yumuşatıcı 25tl den satiliyor, almak istersin belki haber veriyim sanada
problemlerin en kısa sürede gönlünce çüzülsün inş. canımSelam canlaar, biraz problemlerim var asmakta zorlaniyorum acikcasi o yuzden girmek gelmiyor icimden buralaramerkur venus jupiter ne varsa carpti bizi sanki. Umarim herkesler iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?