Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sen neyi bekliyosun gitsene bir doktora

Evet akrilik olursa iyi oluyor yoksa keçeleşiyor halı. Yün halı da iyi oluyor benim yün halılarım 16 yıllık.

Evet akrilik olursa iyi oluyor yoksa keçeleşiyor halı. Yün halı da iyi oluyor benim yün halılarım 16 yıllık.
Benimde salon halilarim 16 yıllik yün hali.çok memnunum.sac dusse yuzeyinde kaliyor hic yapismaz.kecelesmis haliyi süpurmekte zor.supurge bile yürümuyor ustunde

Yoğun bir gün yine erkenciyim kahvaltı hazırladım mutfağı topladım yatakları topladım öğlen yemeği için mercimek çorbası yaptım odun çektik çocuklarla . reçel yaptım .sezonun son istiridye mantarını toplayıp pişirdim öğlen yemeği ni yedik mutfağı kızım temizlesin bahçede ki maydonozu tamamen toplayıp dolaba koyacağım ...... olgunlaşan kaymağı tereyağ yapacağım yayığı çalıştırmam az olduğu için elde hallederim ......şimdilik bu kadar çamaşır ve bulaşık makinesi de çalışıyor çok işim var....

Selam canlaar, biraz problemlerim var asmakta zorlaniyorum acikcasi o yuzden girmek gelmiyor icimden buralara merkur venus jupiter ne varsa carpti bizi sanki. Umarim herkesler iyidir
Allah ferahlık versin canım.

Selam canlaar, biraz problemlerim var asmakta zorlaniyorum acikcasi o yuzden girmek gelmiyor icimden buralara merkur venus jupiter ne varsa carpti bizi sanki. Umarim herkesler iyidir
RABBİM Ferahlık huzur sağlık sıhhat versin canım aşılmayacak sandığımız neler neler aşılıyor üzme tatlı canını hemşiremm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…