Düzenli Evimiz & Hayatımız

halı fiyatlarına bakarmısın eve gidince hepsini ayrı ayrı kucaklıyacağım benim çocuklarda halı sevmiyor ben yıkamaya gönderiyorum geliyor seriyorum onlar topluyooor. her halde en iyi halı yün olandır ama onlşarında çok uçuk fiyatlı olacağını düşünüyorum benim salon halılarım saray en yüksek ilmiklisini değil bir düşüğünü almıştım aldığımdan beri menunum mutfak halımın markasını bilmiyorum çok sık ilmiklii fakat memnun değilim evdeki halılarımın akrilik viskon oranlarını bilmiyorum gümüşsuyu, saray, kaşmir halı, koyunlu halıı bunlar bilindik halı firmaları pek sorun yaşayacağını zanetmiyorum

halı alırsan resim at bariii bakarız:)

zübeyde hanım hastanesinden memnun kalanda ilk duydum. dr lar cellat gibi

Kesinlikle geçmiyor ya geçer gibi oluyor geri geliyor bende de aynı gıcıklanma ara ara yokluyor. Herkes aynı şeyi söylüyor

Evet akrilik olursa iyi oluyor yoksa keçeleşiyor halı. Yün halı da iyi oluyor benim yün halılarım 16 yıllık.
Yün ucukdur aynen. Akrilik 5 bin 6 bindi begendigim. Viskon akrilik karisimida 7 bin. Yün cok cokdur birde tek hali fiyati tesekkurederim yanit için
Bende öyle düsündüm bilindik marka olsun. 5 bine baktigim akrilikdi ama taninmamis markaydi benim piercardin cogu cok cok memnum ama burda yok malesef. Begendimin resmini koyayim alincada atarım

Eklentiler

• IMG-20221117-WA0018.webp
    73,6 KB · Görüntüleme: 43
Yıkanabilir halı düşünmez misin leyal?
Aslında onuda düsündüm ama yatak odama baktigim yerde oda yokdu kesme hali vardi istedigin boyda yapilan onada yatak odasi a 4 bin dedi. Ama diger turlusunu bulursam.istiyorum makineye atılan.
Salona iyibirsey olsun istiyorum mobilyayi gecen yil degistirdim hali eski olunca odada sonuk oldu.

Güzel aslında bende halı alırken burda arkadaşlara sormuştum kocaman kırmızı güllü bir halı alıcaktım kiii böyle bişey önerdi herkes onu aldım görende beğeniyor eskidiler bille o yüzden pek yakıştırmak konusunda becerikli değilim

Kesinlikle geçmiyor ya geçer gibi oluyor geri geliyor bende de aynı gıcıklanma ara ara yokluyor. Herkes aynı şeyi söylüyor
Evet ya tam geçti diyorum 2 gün sonra yine oluyor. Daha ilaç falan kullanmadım sıcak şeylerle geçirmeye çalışıyorum

İyi akşamlar kızlar hastalığım tam geçti diyorum yeniden başlıyo neyse dikkat etcez artık. Uzun zamandır grip olmayınca acısı çıkıyor galiba

Pek bisey yapamadım bugün.
Evi toparladım, girgirladim
Mutfak kendinden gecmisti topladım
Bulaşık makinesini çalıştırdım yikadi yerlestirdim
Yemek yaptım
Yeniden mutfağı topladım
Kitap okudum
Enerji bulsam dolap içlerini falan bi düzeltmek istiyorum da. Belki bu akşam yaparım.

Aa farkında olmadan aynı şeyi yazmışız canım.
Demek herkes öyle bu ara.
Bizim apartman falan da yikiliyo zaten herkes hasta.
Evet canım sen nasılsın şükür ağır geçmiyor benim bir boğaz ağrısı var boğazlarım şişecek gibi

Evet canım sen nasılsın şükür ağır geçmiyor benim bir boğaz ağrısı var boğazlarım şişecek gibi
Cok şükür aslında öyle ben de aşırı kötü değilim de. 2 gündür bi boğaz ağrısı var. Bugün bayağı azaldı. Bir de burnum akıyor çok.

Sana da cok geçmiş olsun çocuğa da geçmemiştir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…