halı fiyatlarına bakarmısın eve gidince hepsini ayrı ayrı kucaklıyacağım benim çocuklarda halı sevmiyor ben yıkamaya gönderiyorum geliyor seriyorum onlar topluyooor. her halde en iyi halı yün olandır ama onlşarında çok uçuk fiyatlı olacağını düşünüyorum benim salon halılarım saray en yüksek ilmiklisini değil bir düşüğünü almıştım aldığımdan beri menunum mutfak halımın markasını bilmiyorum çok sık ilmiklii fakat memnun değilim evdeki halılarımın akrilik viskon oranlarını bilmiyorum gümüşsuyu, saray, kaşmir halı, koyunlu halıı bunlar bilindik halı firmaları pek sorun yaşayacağını zanetmiyorumSelam temiz ,titiz,düzenli hanımlar
Bir sorum olucak salonuma halı alıcam yıllar oldu halı almayalı ve yasadıgım sehirde cok seçenekde yok. 100 de 100 akrilik olursa iyi dedi bir halıci ve 6m2 si 5 bin dedi. Gümüs suyuna bakdim ondada 100de 40 akrilik 100de 60 viskon olan 6m2 7 bin.
Hic anladıgım bi konu deil kazıklanmak yada yanlıs secim yapmak istemiyorum. Özeliklere netten baktım viskon dogalmis temizligi nasıldır. Eski salon halilarım saray hali kecelesti icerigini bilmiyorum. Anlayan biri beni aydınlatırsa cok cok sevinirim Mübarek gün
YoruldumNolduuuuu
Şu an yapmayı düşündüğüm şeydibir yorgunluk kahvesini hak ettin demek ki bende kendime duble türk kahvesi yaptım sanada yapabilirim :)
zübeyde hanım hastanesinden memnun kalanda ilk duydum. dr lar cellat gibiBenim çok yakınımdan biri devlet hastanesinde eski Zübeydede vajina toparlama ameliyatı oldu kısa bir müdahale ile iyi oldu dedi böyle tabir etmek istemem ama löp löp ses geliyordu ilişki sırasında dedi düzeldiğini söyledi
hadiii yaaa şimdi nasılsın böylede insan akşamları kötü oluyor geçmiş olsunİlaç alınca iyi geliyodu diye gitmedim ya her burun akmaya gitsem ohoo ama bu çevirdi heralde
AminnAllah ferahlık versin canım.
Aminnn inşallahRABBİM Ferahlık huzur sağlık sıhhat versin canım aşılmayacak sandığımız neler neler aşılıyor üzme tatlı canını hemşiremm
A101 kapimda uygulamasindan bakmistim ben canimbaktım ben indirimi bulamadım
Kesinlikle geçmiyor ya geçer gibi oluyor geri geliyor bende de aynı gıcıklanma ara ara yokluyor. Herkes aynı şeyi söylüyor@Bonus toparlanamıyorsan git bari doktora. Ben de düşünüyorum gitsem mi boğazım 2 gün geçiyor sonra yine gıcıklanmaya başlıyor. Bugün yine ağrı var biraz ama onun dışında bi şey olmadığından sallıyorum doktoru
Bonusum aferin sinüs var ya sinüzitsen eğer çok iyi geliyorAferin falan aldım iyi geliyodu ya sinüzit oldum belli bu baş ağrısı dişime vuruyo damaklarım sızlıyo o kadar diyim
Yün ucukdur aynen. Akrilik 5 bin 6 bindi begendigim. Viskon akrilik karisimida 7 bin. Yün cok cokdur birde tek hali fiyatiEvet akrilik olursa iyi oluyor yoksa keçeleşiyor halı. Yün halı da iyi oluyor benim yün halılarım 16 yıllık.
Bende öyle düsündüm bilindik marka olsun. 5 bine baktigim akrilikdi ama taninmamis markaydi benim piercardin cogu cok cok memnum ama burda yok malesef. Begendimin resmini koyayim alincada atarımhalı fiyatlarına bakarmısın eve gidince hepsini ayrı ayrı kucaklıyacağım benim çocuklarda halı sevmiyor ben yıkamaya gönderiyorum geliyor seriyorum onlar topluyooor. her halde en iyi halı yün olandır ama onlşarında çok uçuk fiyatlı olacağını düşünüyorum benim salon halılarım saray en yüksek ilmiklisini değil bir düşüğünü almıştım aldığımdan beri menunum mutfak halımın markasını bilmiyorum çok sık ilmiklii fakat memnun değilim evdeki halılarımın akrilik viskon oranlarını bilmiyorum gümüşsuyu, saray, kaşmir halı, koyunlu halıı bunlar bilindik halı firmaları pek sorun yaşayacağını zanetmiyorum
halı alırsan resim at bariii bakarız:)
Aslında onuda düsündüm ama yatak odama baktigim yerde oda yokdu kesme hali vardi istedigin boyda yapilan onada yatak odasi a 4 bin dedi. Ama diger turlusunu bulursam.istiyorum makineye atılan.Yıkanabilir halı düşünmez misin leyal?
Güzel aslında bende halı alırken burda arkadaşlara sormuştum kocaman kırmızı güllü bir halı alıcaktım kiii böyle bişey önerdi herkes onu aldım görende beğeniyor eskidiler bille o yüzden pek yakıştırmak konusunda becerikli değilimYün ucukdur aynen. Akrilik 5 bin 6 bindi begendigim. Viskon akrilik karisimida 7 bin. Yün cok cokdur birde tek hali fiyatitesekkurederim yanit için
Bende öyle düsündüm bilindik marka olsun. 5 bine baktigim akrilikdi ama taninmamis markaydi benim piercardin cogu cok cok memnum ama burda yok malesef. Begendimin resmini koyayim alincada atarım
Evet ya tam geçti diyorum 2 gün sonra yine oluyor. Daha ilaç falan kullanmadım sıcak şeylerle geçirmeye çalışıyorumKesinlikle geçmiyor ya geçer gibi oluyor geri geliyor bende de aynı gıcıklanma ara ara yokluyor. Herkes aynı şeyi söylüyor
Evet seni bi an tek ayak üstünde hayal ettim deÇok mu hoşuna gitti cüv cüv
Aa farkında olmadan aynı şeyi yazmışız canım.Evet ya tam geçti diyorum 2 gün sonra yine oluyor. Daha ilaç falan kullanmadım sıcak şeylerle geçirmeye çalışıyorum
Evet canım sen nasılsın şükür ağır geçmiyor benim bir boğaz ağrısı var boğazlarım şişecek gibiAa farkında olmadan aynı şeyi yazmışız canım.
Demek herkes öyle bu ara.
Bizim apartman falan da yikiliyo zaten herkes hasta.
Cok şükür aslında öyle ben de aşırı kötü değilim de. 2 gündür bi boğaz ağrısı var. Bugün bayağı azaldı. Bir de burnum akıyor çok.Evet canım sen nasılsın şükür ağır geçmiyor benim bir boğaz ağrısı var boğazlarım şişecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?