golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
İlk onla eşim oldu zaten ikisi aynı anda onlardan bana geçti. Onun da hala burun tıkanıklığı varCok şükür aslında öyle ben de aşırı kötü değilim de. 2 gündür bi boğaz ağrısı var. Bugün bayağı azaldı. Bir de burnum akıyor çok.
Sana da cok geçmiş olsunçocuğa da geçmemiştir inşallah
Yaa tüh işte napcaksin salgın var eninde sonunda buluyoİlk onla eşim oldu zaten ikisi aynı anda onlardan bana geçti. Onun da hala burun tıkanıklığı var
Öyle oluyor malesef sana da çok geçmiş olsun canımYaa tüh işte napcaksin salgın var eninde sonunda buluyobana da eşimden geçti zaten disarda herkes hasta olunca tabi
Tenefüsün ben de nescafe ile yapmıştım.Gayette güzel olduuİyi akşamlar şekerler acill bi soruyla geldim.
Borcam tiramisu deneyeceğim evde granül kahve yok peki onun yerine nescafe 2 si bir arada yada sıradan evdeki türk kahvesi olur mu?e
Benim türk kahvesinin tadı da epey güzel acı değil dibekle karışık.
Tinimini yazdı halaycı başımmmmmBonus Nego golgefeslegeni diğer hanımlar bileniniz varsa yazar mısınız birazdan yapmaya başlamak istiyorum da.
Teşekkürler canım benimTinimini yazdı halaycı başımmmmm
Ben sade olanından yapmıştım tenefüsüümm hemen hemen aynı tadı veriyor kuzucumTeşekkürler canım benimpeki sade olanından mı? yanı 2 si birada mı yoksa 3 ü birada mı
Ben zaten hep türk kahvesiyle yapıyorumBonus Nego golgefeslegeni diğer hanımlar bileniniz varsa yazar mısınız birazdan yapmaya başlamak istiyorum da.
Ben hiç tiramisu yapmadım galibaBonus Nego golgefeslegeni diğer hanımlar bileniniz varsa yazar mısınız birazdan yapmaya başlamak istiyorum da.
Bende deilim aslında koltuklarim antrasit ve vizon mobilyada antrasit ve ceviz bu tonlar iyimi olur bilemedimGüzel aslında bende halı alırken burda arkadaşlara sormuştum kocaman kırmızı güllü bir halı alıcaktım kiii böyle bişey önerdi herkes onu aldım görende beğeniyor eskidiler bille o yüzden pek yakıştırmak konusunda becerikli değilim
Gerçekmiş gibi yeBen hiç tiramisu yapmadım galibayalancı versiyonlarını yaptım da gerçeğini yapmadım canım
Öyle yaptık zaten efserişkomGerçekmiş gibi ye
Tam tarif için İtalya'yamı gidelim bacımsuellimizdeki malzemeyle ya tutarsa yapacağız artık
Güzel yaparım haberin olsunÖyle yaptık zaten efserişkomamaan tiramisu sevmem zatenn ben gidemem onun için bi yere
Ben pek sevemedim tiramisuyu tatlıda o kahve tadı hoşuma gitmiyorGüzel yaparım haberin olsun
Uyduruk bir tarifim var yiyen venediğin gondolarındaymış gibi sallanorgitmiş kadar olursun
Attığın ton güzel uyarBende deilim aslında koltuklarim antrasit ve vizon mobilyada antrasit ve ceviz bu tonlar iyimi olur bilemedim
İyi akşamlar şekerler acill bi soruyla geldim.
Borcam tiramisu deneyeceğim evde granül kahve yok peki onun yerine nescafe 2 si bir arada yada sıradan evdeki türk kahvesi olur mu?e
Benim türk kahvesinin tadı da epey güzel acı değil dibekle karışık.
Bonus Nego golgefeslegeni diğer hanımlar bileniniz varsa yazar mısınız birazdan yapmaya başlamak istiyorum da.
Bende gölge gibi sevmem o yüzden yaptığımın üstünden yıllar geçmiştir bilemiyorum o yüzden tarifiÖyle yaptık zaten efserişkomamaan tiramisu sevmem zatenn ben gidemem onun için bi yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?