Düzenli Evimiz & Hayatımız

İlk onla eşim oldu zaten ikisi aynı anda onlardan bana geçti. Onun da hala burun tıkanıklığı var

İyi akşamlar şekerler acill bi soruyla geldim.
Borcam tiramisu deneyeceğim evde granül kahve yok peki onun yerine nescafe 2 si bir arada yada sıradan evdeki türk kahvesi olur mu?e
Benim türk kahvesinin tadı da epey güzel acı değil dibekle karışık.

Tenefüsün ben de nescafe ile yapmıştım.Gayette güzel olduu

Teşekkürler canım benim peki sade olanından mı? yanı 2 si birada mı yoksa 3 ü birada mı
Ben sade olanından yapmıştım tenefüsüümm hemen hemen aynı tadı veriyor kuzucum

Bende deilim aslında koltuklarim antrasit ve vizon mobilyada antrasit ve ceviz bu tonlar iyimi olur bilemedim

Gerçekmiş gibi ye
Tam tarif için İtalya'yamı gidelim bacımsu ellimizdeki malzemeyle ya tutarsa yapacağız artık
Öyle yaptık zaten efserişkom amaan tiramisu sevmem zatenn ben gidemem onun için bi yere

Güzel yaparım haberin olsun
Uyduruk bir tarifim var yiyen venediğin gondolarındaymış gibi sallanor gitmiş kadar olursun
Ben pek sevemedim tiramisuyu tatlıda o kahve tadı hoşuma gitmiyor

Bonus Nego golgefeslegeni diğer hanımlar bileniniz varsa yazar mısınız birazdan yapmaya başlamak istiyorum da.

Öyle yaptık zaten efserişkom amaan tiramisu sevmem zatenn ben gidemem onun için bi yere
Bende gölge gibi sevmem o yüzden yaptığımın üstünden yıllar geçmiştir bilemiyorum o yüzden tarifi

Alışveriş yaptım
Yemek hazırladım
Mutfağı topladım
Bulaşık mk çalıştırdım.
Salonu, çocuk odasını topladım
Çamaşır mk çalıştırdım
Akşam akşam iyi çalışmışım yaa
Çocuklarla oynayayım şimdide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…