Gondol sefasını kaçırdınBen pek sevemedim tiramisuyu tatlıda o kahve tadı hoşuma gitmiyor
Spoi denemesi yapıyorum da bir mahsuru yok değil mii
Yok canım ne mahsuru varSpoi denemesi yapıyorum da bir mahsuru yok değil mii
Bakalım ben denedim ama yarın deneyince fikrimi söylerim.Ben pek sevemedim tiramisuyu tatlıda o kahve tadı hoşuma gitmiyor
Teşekkür ederim canım bi dahakine yaparsam böyle yaparım bende.Ben zaten hep türk kahvesiyle yapıyorum
Az şekerli türk kahvesini pişirip soğutuyorum
Keki öyle ıslatıyorum
Ellerine sağlık afiyet olsun şimdidenBakalım ben denedim ama yarın deneyince fikrimi söylerim.
Başınız sağolsun canımUn kurabiyesi de yaptım büskivi tadında olmuş çok beğendik çayımı da alıp geldim.
Bu ara ani vefat haberleri duyuyorum hayat ne kadar kısa aslında.Allah için neler yapıyoruz nelerden vazgeçiyoruz.
Bunu daha çok düşünüp tefekkür ediyorum kızlar.
Bugün ani vefat haberi aldık şu cuma günü Rabbim rahmet eylesin tüm kullarınaşakır şakır da yağmur yağdı.
Bendee efserişkommmm
Başınız sağolsun kuzummUn kurabiyesi de yaptım büskivi tadında olmuş çok beğendik çayımı da alıp geldim.
Bu ara ani vefat haberleri duyuyorum hayat ne kadar kısa aslında.Allah için neler yapıyoruz nelerden vazgeçiyoruz.
Bugün ani vefat haberi aldık şu cuma günü Rabbim rahmet eylesin tüm kullarınaşakır şakır da yağmur yağdı.
Bendee efserişkommmmbenim ayak Şam Bağdat’a bakıyor
Başınız sağolsun canım Allah Rahmet ettsinUn kurabiyesi de yaptım büskivi tadında olmuş çok beğendik çayımı da alıp geldim.
Valla ben o haftada kolumu kipirdatamiyordum. Esim yapti. Daaa şunu anlamadim kadin eldiven takar yazma takar kil da dusmez. Siz neden tiksiniyorsunuz ? Birde es dost akraba hic yok mu keske onlar yardimci olabilseSelamlar. Ben 36 haftalık hamileyim evimi temizlemem lazım kadın tutmak istemiyorum hem arkasında dolanırken yoruluyorum hem tiksiniyorum. Bana önerisi olan var mı
Ayrı ayrı temizle her odaya bir gün ayır sonrasinda da elin üstünde olsun dağılmadan topla çok iş biriktirmeSelamlar. Ben 36 haftalık hamileyim evimi temizlemem lazım kadın tutmak istemiyorum hem arkasında dolanırken yoruluyorum hem tiksiniyorum. Bana önerisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?