Düzenli Evimiz & Hayatımız

Un kurabiyesi de yaptım büskivi tadında olmuş çok beğendik çayımı da alıp geldim.
Bu ara ani vefat haberleri duyuyorum hayat ne kadar kısa aslında.Allah için neler yapıyoruz nelerden vazgeçiyoruz.
Bunu daha çok düşünüp tefekkür ediyorum kızlar.
Bugün ani vefat haberi aldık şu cuma günü Rabbim rahmet eylesin tüm kullarına şakır şakır da yağmur yağdı.

Başınız sağolsun canım

Başınız sağolsun kuzumm Rabbim kalanlara hayırlı güzel ömürler nasip etsin aminnn

Başınız sağolsun canım Allah Rahmet ettsin

Selamlar. Ben 36 haftalık hamileyim evimi temizlemem lazım kadın tutmak istemiyorum hem arkasında dolanırken yoruluyorum hem tiksiniyorum. Bana önerisi olan var mı
Valla ben o haftada kolumu kipirdatamiyordum. Esim yapti. Daaa şunu anlamadim kadin eldiven takar yazma takar kil da dusmez. Siz neden tiksiniyorsunuz ? Birde es dost akraba hic yok mu keske onlar yardimci olabilse

Selamlar. Ben 36 haftalık hamileyim evimi temizlemem lazım kadın tutmak istemiyorum hem arkasında dolanırken yoruluyorum hem tiksiniyorum. Bana önerisi olan var mı
Ayrı ayrı temizle her odaya bir gün ayır sonrasinda da elin üstünde olsun dağılmadan topla çok iş biriktirme

Namaza kalkmisken yazayim dedim
Koltuklarin ortusunu mak.attim.astim
Koltuklarin üzeri dahil evim her yerini süpurdüm
Bul.mak.bosalttim
Kahvaltı yap kaldir
Ortalik yataklar toplandi
Kizi parka goturdum
Sınavı icin 1kitap okudum kiza
Yemek yaptim yedik.koltukortülerini serdim
Mutfagi kac kez topladim.enson toplayip bul.mak.calistirdim. sabaha sıcak simit yapayim dedim hamur mayaladim yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…