Sizin eve şart canım normal dairelerde zor çekiyor bazen orda zorMesaj tekrarı olmuş bu evde telefon ve internet çekmeme sorunu var internetede yükseltici almam lazım yeni tarifesinide değiştirdim hızını yüksetim ama yükseltici şart görünüyor
Hadi yaa acile git o zaman kaçta gidiceksin limonlu içeceğini yaptınmı? Boğazını yumuşatır dur bende limonlu bir sıcak su içiyimde öyle evden çıkayımDün gidemedim aile hekimine olmadı bugün bi acile giderim gece yatarken tıkanıcak gibi oluyorum ya
Sağol canım.Ellerine sağlık afiyet olsun şimdiden
İlk çocuğumda 37ye kadar çalıştım 37de izne Ayrılıp ağır ağır kendim yaptım iyi mi yaptım kesinlikle hayır ama o zamanki şartlar bunu gerektirmek durumundaydı ikincisinde de 37de ayrıldım kızkardeşim vardı yanımda sağolsun o nerdeyse yaptı her şeyi imkanınız varsa temizlettirin veya yakınınızdan yardım isteyin son günleri dinlenerek geçirin benceSelamlar. Ben 36 haftalık hamileyim evimi temizlemem lazım kadın tutmak istemiyorum hem arkasında dolanırken yoruluyorum hem tiksiniyorum. Bana önerisi olan var mı
Ooo simitte yapıyoruz haaNamaza kalkmisken yazayim dedim
Koltuklarin ortusunu mak.attim.astim
Koltuklarin üzeri dahil evim her yerini süpurdüm
Bul.mak.bosalttim
Kahvaltı yap kaldir
Ortalik yataklar toplandi
Kizi parka goturdum
Sınavı icin 1kitap okudum kiza
Yemek yaptim yedik.koltukortülerini serdim
Mutfagi kac kez topladim.enson toplayip bul.mak.calistirdim. sabaha sıcak simit yapayim dedim hamur mayaladim yattım
Hayırlı doğumlar olsun inş.Selamlar. Ben 36 haftalık hamileyim evimi temizlemem lazım kadın tutmak istemiyorum hem arkasında dolanırken yoruluyorum hem tiksiniyorum. Bana önerisi olan var mı
Allah razı olsun canımBaşınız sağolsun kuzummRabbim kalanlara hayırlı güzel ömürler nasip etsin aminnn
Amin Sağol canım.Başınız sağolsun canım Allah Rahmet ettsin
Allah rahmet eylesin. Sizlere sabır versinAllah razı olsun canımEşimin baba tarafından akrabası haber alınca hastaneye gitti hemen vefat haberi geldi.
Akşamında da birini vurmuşlar yaşlı bi amcayı hasımlar mı ne vurmuş öylece sokakta yatıyormuş yağmurda şakır şakır yağıyordu.Ne oluyoruz ben anlamıyorum dünyanın çivisi çıkmış.
Bi de dikkatimi çekiyor sonbahar gelince insanlar daha çok vefat ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?