Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün gidemedim aile hekimine olmadı bugün bi acile giderim gece yatarken tıkanıcak gibi oluyorum ya
Hadi yaa acile git o zaman kaçta gidiceksin limonlu içeceğini yaptınmı? Boğazını yumuşatır dur bende limonlu bir sıcak su içiyimde öyle evden çıkayım

Arkadaşlar teknolijiden anlayan var mı?

Bana hem internet yükseltici

Hemde telefon lazım samsung kullanıyorum ama kızımla yiğenim ayfon al diye sıkıştırıyor telefonun iyi resim çekip ses sistemininde iyi olması lazım ( konuşurken karşıdakini iyi duyabilmek için )
Andiroid i rahat kullanıyorum apple lar şu şifre sorunları filan bana sıkıcı geliyor telefonlarda çok pahalı napıcam bilmem

Son düzenleme:
Selamlar. Ben 36 haftalık hamileyim evimi temizlemem lazım kadın tutmak istemiyorum hem arkasında dolanırken yoruluyorum hem tiksiniyorum. Bana önerisi olan var mı
İlk çocuğumda 37ye kadar çalıştım 37de izne Ayrılıp ağır ağır kendim yaptım iyi mi yaptım kesinlikle hayır ama o zamanki şartlar bunu gerektirmek durumundaydı ikincisinde de 37de ayrıldım kızkardeşim vardı yanımda sağolsun o nerdeyse yaptı her şeyi imkanınız varsa temizlettirin veya yakınınızdan yardım isteyin son günleri dinlenerek geçirin bence

Ooo simitte yapıyoruz haa

Selamlar. Ben 36 haftalık hamileyim evimi temizlemem lazım kadın tutmak istemiyorum hem arkasında dolanırken yoruluyorum hem tiksiniyorum. Bana önerisi olan var mı
Hayırlı doğumlar olsun inş. Yalnız şunu anlayamadım neden tiksiniriyorsunuz garip geldi bana eminim işini yapan çok temiz kadınlar vardır.
Karşımda oturan komşum 4 çocuğuna temizlik yaparak bakıyor temiz biri hemde birine de rızık kapısı oluyor işte ne güzel.36 haftalık hamileyken ben yapamazdım ne yalan söylim 35 de erken doğum tehlikesi geçirmiştim ondan önce yaptım diye hatırlıyorum 32 de veyahut sonrası.

Başınız sağolsun kuzumm Rabbim kalanlara hayırlı güzel ömürler nasip etsin aminnn
Allah razı olsun canım Eşimin baba tarafından akrabası haber alınca hastaneye gitti hemen vefat haberi geldi.
Akşamında da birini vurmuşlar yaşlı bi amcayı hasımlar mı ne vurmuş öylece sokakta yatıyormuş yağmurda şakır şakır yağıyordu.Ne oluyoruz ben anlamıyorum dünyanın çivisi çıkmış.
Bi de dikkatimi çekiyor sonbahar gelince insanlar daha çok vefat ediyor.

Günaydın
Allah rahmet eylesin. Sizlere sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…