- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
En kötüsü bu yaDün gidemedim aile hekimine olmadı bugün bi acile giderim gece yatarken tıkanıcak gibi oluyorum ya
Sağol canım eşimin uzaktan akrabası evlerde yakın olduğu için bizi etkiledi.Günaydın
Allah rahmet eylesin. Sizlere sabır versin
Uzakta olsa ölüm insanı hüzünlendiriyor, kendi yaşadığımız olaylar ve ölümleri hatırlatıyor ondan. Allah ölenlere rahmet eylesinSağol canım eşimin uzaktan akrabası evlerde yakın olduğu için bizi etkiledi.
Allah ailesine sabır versin.Ablamın komşusu 2 kan sulandırıcı üst üste almış gebeymiş bi de beyin kanaması geçirmiş.Bende hamileyken kullanıyordum bu yüzden etkilendim.2 yaşında da bebeği varmış çok üzüldüm o bayana çok gençmiş.Allah ailesine sabır versin.
Merhabalar,Selamlar. Ben 36 haftalık hamileyim evimi temizlemem lazım kadın tutmak istemiyorum hem arkasında dolanırken yoruluyorum hem tiksiniyorum. Bana önerisi olan var mı
Ne gıcık olurum birinin evinde böyle ora bis bura toz şu eski bu yakışmamış gibi konuşanlara ve genelde gerçekten temiz kişilerden duymazsın bu cümleleri ....Merhabalar,
İlla ki kendiniz yapacaksanız evin giriş kapısından başlayarak salon+ mutfak+ lavabolar şeklinde 25 dakika iş+ 10 dakika dinlenme şeklinde yapabilirsiniz.
Ben de tek kendim temizledim hamileliklerimde. İlkinde vaktinde doğum yaptım, görünürde bebek görmeye gelen fesat bir akraba elini yıkamak için girdiği lavaboda lavabonun alt dolabını açıp dökülen deterjan görünce içeri gelip diğer misafirlere "her şey dökülmüş, çok pis burası" demişti. O gündür konuşmuyorum.
İkincisinde 32. haftada halılarım yıkamada, tüllerim makinede iken doğum yaptım. Tabii başka sağlık sorunlarım da vardı.
Tavsiyem yardım almanız, kendinizi yormayınız. Allah kolaylık versin.
Yemin ederim aynen böyle benim eşimin annesi böyledir ve hiç hijyenik değildir temizlikle alakası yok bence ama herkesi eleştirirler.Ne gıcık olurum birinin evinde böyle ora bis bura toz şu eski bu yakışmamış gibi konuşanlara ve genelde gerçekten temiz kişilerden duymazsın bu cümleleri ....
Gel sarılalım benim kv de aynıYemin ederim aynen böyle benim eşimin annesi böyledir ve hiç hijyenik değildir temizlikle alakası yok bence ama herkesi eleştirirler.
Seninkini biliyorum kader arkadaşıyız..Gel sarılalım benim kv de aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?