Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün gidemedim aile hekimine olmadı bugün bi acile giderim gece yatarken tıkanıcak gibi oluyorum ya
En kötüsü bu ya Bebişlerde böyle olunca gece uykusuzluğu ağlamaları bu yüzden oluyor.
Ben dün bacağım için acile gittim aile hekiminin yazdığı ilaçları değiştirdi.
Emzirdiğimi belirttim aile hekiminde de belirtmiştim dr.muz biliyordu buna rağmen emzirirken kullanılmayacak antibiyotikten yazmış İlaçları değiştirdi.
Eminim iyi aile hekimleri vardır ama bizim burdakiler pek iyi değil.
Sen uzmana git en iyisi canım.

Günaydın

Allah rahmet eylesin. Sizlere sabır versin
Sağol canım eşimin uzaktan akrabası evlerde yakın olduğu için bizi etkiledi.
Allah ailesine sabır versin.Ablamın komşusu 2 kan sulandırıcı üst üste almış gebeymiş bi de beyin kanaması geçirmiş.Bende hamileyken kullanıyordum bu yüzden etkilendim.2 yaşında da bebeği varmış çok üzüldüm o bayana çok gençmiş. Allah ailesine sabır versin.

Uzakta olsa ölüm insanı hüzünlendiriyor, kendi yaşadığımız olaylar ve ölümleri hatırlatıyor ondan. Allah ölenlere rahmet eylesin

Selamlar. Ben 36 haftalık hamileyim evimi temizlemem lazım kadın tutmak istemiyorum hem arkasında dolanırken yoruluyorum hem tiksiniyorum. Bana önerisi olan var mı
Merhabalar,
İlla ki kendiniz yapacaksanız evin giriş kapısından başlayarak salon+ mutfak+ lavabolar şeklinde 25 dakika iş+ 10 dakika dinlenme şeklinde yapabilirsiniz.
Ben de tek kendim temizledim hamileliklerimde. İlkinde vaktinde doğum yaptım, görünürde bebek görmeye gelen fesat bir akraba elini yıkamak için girdiği lavaboda lavabonun alt dolabını açıp dökülen deterjan görünce içeri gelip diğer misafirlere "her şey dökülmüş, çok pis burası" demişti. O gündür konuşmuyorum.
İkincisinde 32. haftada halılarım yıkamada, tüllerim makinede iken doğum yaptım. Tabii başka sağlık sorunlarım da vardı.
Tavsiyem yardım almanız, kendinizi yormayınız. Allah kolaylık versin.

Dün yaptıklarımı yazayım, akşam giremedim.

Evi topladım, süpürdüm, sildim.
Mutfağı detaylı temizledim
Ocağı sildim
Wc yıkadım, kapısını, lavabosunu vs de yıkadım.
Yemek yaptım
Aksam meal okuduk

Bu kadar

Bugün de

Birazdan kahvaltı bulasığını yıkayacam, aksam yıkananları yerleştircem.
Yatağı toplamadım, belki uyurum diye onu düzelteceğim.
Kıyafetleri katlayacağım.
Wc yıkayacağım
Mutfağı ve yatak odasıni süpüreceğim
Buzdolabını düzenleyecsm
Kuaföre gidecem
Alışveriş yapacam mutfak için

Simdilik planlar böyle

Dün yaptıklarım
Kahvaltı yapıldı mutfak toplandı ocak silindi
Tezgah üstü tezgah arası mutfak dolapları silindi
Banyo tuvalet yıkandı
Çamaşır yıkandı serildi
Balkon toplandı
Ev süpürüldü dip köşe
Toz alındı
Yüklüğü sildim
Buzdolabının içini sildim
Çocuklar hasta kalan günde onlarla ilgilendim

Ne gıcık olurum birinin evinde böyle ora bis bura toz şu eski bu yakışmamış gibi konuşanlara ve genelde gerçekten temiz kişilerden duymazsın bu cümleleri ....

Ne gıcık olurum birinin evinde böyle ora bis bura toz şu eski bu yakışmamış gibi konuşanlara ve genelde gerçekten temiz kişilerden duymazsın bu cümleleri ....
Yemin ederim aynen böyle benim eşimin annesi böyledir ve hiç hijyenik değildir temizlikle alakası yok bence ama herkesi eleştirirler.

Kızlar bazen bi olaya dışarıdan bakamazsınız ya o yüzden sizlere danışmak istiyorum güzel fikirleriniz aydınlatıyor bi çok kez. Allah razı olsun hepinizden.
Ben eşimin annesiyle konuşmuyorum annemde konuşmak istemiyor ufak bi kırgınlık oldu annem o günden beri evime gelmiyor gercekten annem cok naif bi kadindir kv cok sert uslüpsüz konuşur bu konusmalar annemin tansiyonunu yükseltmiş gözleri dolu bi şekilde eve kendini zor atmış anlayacağınız üzere konuştuğu seyler benim hakkımda.
Bizim kızın doğum günü siz olsanız çağırır mıydınız? Ama kızımla alakası olmayan bi babaanne oğluma ayrı davranıyor kızıma farklı bunu da not düşeyim.
Ben normalde davet etmem kızlar fakat çok merhametli biriyim alt üst oturuyoruz bana yapılanı bi başkasına yapmak belki bu beni düşündürdü dışlanmak yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…