Sağol canımGeçmiş olsun canım.
Tek rakibin terliksuSaat 8:30 9:30 arasında kendimle yarisicam. Kimse yok. Bakalım neler yapabilcem. Ya Allah
Çok geçmiş olsunCanım iyiyim dün oğlanın okula filan gittim bir de kaza atlattık gelip çarptılar filan ondan kafam dağınıktı
Evet tek rakibim kendim. Böylesi daha iyi bunalıma girmiyom. Mavitosbikle yaristimda üç gün etkisinden çıkamadımTek rakibin terliksu
Ben dün ödevimi yaptım14 Ocak Ödevi
Bir kanepe veya baza altı düzenlemek
Halı fırçalamak
Bir cam silmek
Makyaj masası çekmeceleri düzenlemek, şifonyerinizi ya da
İçinden seçin size uyanı
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Bns
@xAnteros
@enenisa
@Dilos06
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@ByNkoaLa
Elalis
@malii
@s i d e l y a
@Beyyaz31
Feslegen Kokulu Nane
Sec beğen al.14 Ocak Ödevi
Bir kanepe veya baza altı düzenlemek
Halı fırçalamak
Bir cam silmek
Makyaj masası çekmeceleri düzenlemek, şifonyerinizi ya da
İçinden seçin size uyanı
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Bns
@xAnteros
@enenisa
@Dilos06
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@ByNkoaLa
Elalis
@malii
@s i d e l y a
@Beyyaz31
Feslegen Kokulu Nane
Kim çarptıCanım iyiyim dün oğlanın okula filan gittim bir de kaza atlattık gelip çarptılar filan ondan kafam dağınıktı
Kuzum bana iyi gelen tek krem nötracinaEllerim çatlayıp kanıyor kızlar nasıl geçer bilgisi olan varmi
Hemen Alaçam canım teşekkürlerKuzum bana iyi gelen tek krem nötracina
Ama yazılışını unuttum dur bakıp geleyim
Eki Görüntüle 2576340
İnan ilk kullanımda etki ediyo
Şu oğlumu bi iyi edebileydim gelecektim özledim maratonuAtaayemi zeynepyu kız hiç gelmiyon maratona artık
Kulağı duymayan bir dedeKim çarptı
Ay bu çamaşırlar beni öldürecek hiç bitmiyor ya alttarafi 4 kişiyizNeler yaptim. Gayet makul şeyler. İki odayı toparladım. 3 paket çamaşır katladim yerleştirdim. Bir makine serdim. Bir makine attım. Kahvaltı yapacam. Kızı okula atacam. Adam yatıyor bana kaldı o da
Benim bebek kalkmadı daha ki. Kahvaltı etmedi. Benim çamaşır da hiç bitmiyor vallahi. Bugün yine 3 makine çıkar. Bı gün yikamasam 6 makine olarak geri dönüyor. Nere serim nere kurutuyum şaşırıp kaliyomAy bu çamaşırlar beni öldürecek hiç bitmiyor ya alttarafi 4 kişiyizmassalahh valla ben daha oğlanı duyuruyorum :)
Bide o sorun var nereye ascam :) ben bazen kapilara falan asıyorumBenim bebek kalkmadı daha ki. Kahvaltı etmedi. Benim çamaşır da hiç bitmiyor vallahi. Bugün yine 3 makine çıkar. Bı gün yikamasam 6 makine olarak geri dönüyor. Nere serim nere kurutuyum şaşırıp kaliyom
Nereye bulursam asıyorum. Günlük çamaşır i mutlaka yikamaya calisiyom yoksa sıkıntı yaşıyorum . Sen kaç paket yikiyosun günlükBide o sorun var nereye ascam :) ben bazen kapilara falan asıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?