Eski ev tisortune gezdir en uste onu koyKocamın en sevdiği gömleğinde leke bırakıyormuş bir de
b12 eksik zatenMinik bacim sen salla. B12 onerisi yapacam birazdan sana.
Öncelikle makinanin içine kokanlari kuruttuktan sonra depün
Ardından yumuşatıcı gözüne bu elemandan 1 kapat doldurun.
Tursil gozune az koyun tika basa olmasin.
Sonra bu yumusatici arkadastan 1 cay bardağı da camasirlarin uzerine gezdirin.
Ardindan hızlı yikama programina cevirin.
Ama derecesi 60 olsun. Devri de 800 bu cok cok onemli.
Makina duruyor çıkarın ve misss gibi asın yemin ederim maşallah diyorum sorun bitti yaaa.
Şimdi diyen olacak 60 ta camasirlar mahvolmadi mi. Valla olmadi. Bilemedim hatta tertemiz olmuş. Bizim makine beko haberiniz olsun.
Makinasi bozulan bana sarmasin keserim totosunu
Not: pijama ev kiyafeti vs hep 60 ta çalıştırın birde özellikle kokanlari. Tum camasirlari degil. Haşat edersiniz heee.
Ohaaaa en onemli şeyin fotosunu eklememisin. Ahanda buuuuu. Kocam bugun gidip 8 tane almis kendineEki Görüntüle 3168073
Oha ya ciddenmionlar anca kendinı isitir
saka maka bir akrabam alt kati firindi el bezlerini tabanda kurutuyordu hamam gibiydi evi
Üst kattakiler dolap taktırıyor bu saatte ,yetmezmiş gibi sanki alemdeler kahkahalar kişnemeler evin içinde .Bir insan topluluğu anca bunlar kadar medeniyetten habersiz yaşayabilir
İlk çağda yaşıyorlarOha ya ciddenmi
sebebi neydiki
Ben tv nin sesini bile acmiyorum yaİlk çağda yaşıyorlar
Valla ben de gürültü yaparken çekiniyorum, insanlar ne kadar rahatBen tv nin sesini bile acmiyorum ya
asil sen nerdesin fit hatun oldun biraktin gittinAha kacaklar nerdesiniz siz bakayim
Ben her zaman 60 derece de calistiririm birde 800 yukarısı sıktırms yspmam kışın da 1000 devir çok nadir oda hiç 1500 devire getirmedim kabağı kapalı çalışmıyor diğer makina baya da büyük o simens hemen tambur temizleme yapıp alt suyunu aldım kabağı açık bıraktım 4 ay kadar calismayan makina bile mis gibi çamaşır yıkadı hemen sermek de çok önemli benceÖncelikle makinanin içine kokanlari kuruttuktan sonra depün
Ardından yumuşatıcı gözüne bu elemandan 1 kapat doldurun.
Tursil gozune az koyun tika basa olmasin.
Sonra bu yumusatici arkadastan 1 cay bardağı da camasirlarin uzerine gezdirin.
Ardindan hızlı yikama programina cevirin.
Ama derecesi 60 olsun. Devri de 800 bu cok cok onemli.
Makina duruyor çıkarın ve misss gibi asın yemin ederim maşallah diyorum sorun bitti yaaa.
Şimdi diyen olacak 60 ta camasirlar mahvolmadi mi. Valla olmadi. Bilemedim hatta tertemiz olmuş. Bizim makine beko haberiniz olsun.
Makinasi bozulan bana sarmasin keserim totosunu
Not: pijama ev kiyafeti vs hep 60 ta çalıştırın birde özellikle kokanlari. Tum camasirlari degil. Haşat edersiniz heee.
Ohaaaa en onemli şeyin fotosunu eklememisin. Ahanda buuuuu. Kocam bugun gidip 8 tane almis kendineEki Görüntüle 3168073
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?