Ben her yolu denedim 2 senedir bu sorunu yasiyoruz. Makina temizlemesi yok 90 derece kazan temizleme her yolu denedik olmadi valla. Fakat sen surekli 60 ta nasil yikuyon camasirlar yipranmadi miBen her zaman 60 derece de calistiririm birde 800 yukarısı sıktırms yspmam kışın da 1000 devir çok nadir oda hiç 1500 devire getirmedim kabağı kapalı çalışmıyor diğer makina baya da büyük o simens hemen tambur temizleme yapıp alt suyunu aldım kabağı açık bıraktım 4 ay kadar calismayan makina bile mis gibi çamaşır yıkadı hemen sermek de çok önemli bence
Yok canım bizimki soğuk su girişli belki ondan aşırı sıcak su olmuyor hiç kırışık çamaşır asmadım bu evdeki makinam beko sıcak su girişi var eşim degisterecek soguk su kısmına takacak kırışık çıkartıyor bazı kumaşlarıBen her yolu denedim 2 senedir bu sorunu yasiyoruz. Makina temizlemesi yok 90 derece kazan temizleme her yolu denedik olmadi valla. Fakat sen surekli 60 ta nasil yikuyon camasirlar yipranmadi mi
Mutfak dolabıGörgüsüzler bu saatte ne dolabi be
Sebepleri anormal derecede rahat olmaları ,aklı selim bir insan 12 buçukta dolap taktırır mıOha ya ciddenmi
sebebi neydiki
He o zaman dogrudur yipranmaz. Aynen benimde beko kırışık cikariyor yuksek derecede yikananlariYok canım bizimki soğuk su girişli belki ondan aşırı sıcak su olmuyor hiç kırışık çamaşır asmadım bu evdeki makinam beko sıcak su girişi var eşim degisterecek kırışık çıkartıyor bazı kumaşları
Yuh ya ben olsam duvari yumruklardim. Ama o benim seni narin ellerin incinmesin bosverMutfak dolabı
Sebepleri anormal derecede rahat olmaları ,aklı selim bir insan 12 buçukta dolap taktırır mı
Makinayı değil su girişini öyle yazmış gibi olmuşHe o zaman dogrudur yipranmaz. Aynen benimde beko kırışık cikariyor yuksek derecede yikananlari
Seviyorum eltimi mesafe olarak uzak ruhen çok yakınıznapcan eltini birak yavvv
Ben yatıyorum daha da yatarım da iku tane öksüren çocuk var başımdaBana bir maraton lazım
1 dk geç kaldı servise modeli deniycem diye sonuç beğenmedi düz iki örgü ettim ayyyEvet sarkık hali benim de daha çok hoşuma gitti
Oyy geçmiş olsun ya öyle sıcak yerlerde evler çok soğuk oluyo ne zaman gelicekmiş peki?Ayy kızlar, 2 aydir dogalgaz gelemedi eve soguktan donuyoruz. Esimde bende hasta oldukheryerimiz agriyor bugunde bogazlar basladi
Okul saati değil tatil de dene elin alışsın ben şelale örgü de çok zor öğrendim çok basitti ama1 dk geç kaldı servise modeli deniycem diye sonuç beğenmedi düz iki örgü ettim ayyy
Öğlen yapacağım ben de güzel olursa atarım foto1 dk geç kaldı servise modeli deniycem diye sonuç beğenmedi düz iki örgü ettim ayyy
Geçmiş olsun canımBen yatıyorum daha da yatarım da iku tane öksüren çocuk var başımda
Bir şiş alın iki terst bir tüz başlayın bence1 dk geç kaldı servise modeli deniycem diye sonuç beğenmedi düz iki örgü ettim ayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?