Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aşırı dominant aynen. Kendi ödese kalp krizi geçirir daha bize ne yaptınız diyordu bide camı açıp mahalleyi ısıttık sanki.

Amaan aynı valla bunlar

onu komsum kullaniyor kokusu cok guzel geliyor onun evine gittigmde ama çok tıkıyor kokusu dedi ..

ben cif i 25 uzeri alisveriste 24.90 a almistim
Ben de cif aldım büyükçe bi şişeydi stok için mutfağa onu kullanıyorum.
Bimin mor olanının da kokusu çok güzel wc lavabo banyo ya da onu kullanıyorum.

Ben de cif aldım büyükçe bi şişeydi stok için mutfağa onu kullanıyorum.
Bimin mor olanının da kokusu çok güzel wc lavabo banyo ya da onu kullanıyorum.
eve mutfagi iyide banyosu kireclerde tirt cikti

yumusaticisini atmistik ya gecen gun jesle yumusaticisi da cok iyi
Ondan var 2 paket
Kv ne mesaj at uyudun mu diye
Bulasik yikiyor suan evde olsam tost yapar yerdim bi guzel
kiz demiyor mu evin gibi istedigini ye diye ..hakkini yiyemem benimki ye sorma derdi hep oyle diyorda cekinme
Ya diyorda ben çekiniyorum ne biliyim, birde cidden çok yiyorum bu ara
Kokusu çok fresh bence temiz temiz kokuyor ama çok etkili değil gibi.
Sirf mutfakta kullanmak icin aldim, diger yerlerde domestos kullanıyorum yoksa icim rahat etmiyor

Aşırı dominant aynen. Kendi ödese kalp krizi geçirir daha bize ne yaptınız diyordu bide camı açıp mahalleyi ısıttık sanki.

Amaan aynı valla bunlar
Ay aman Allah ım aynı kelimeler ben de maruz kalıyorum. Yakınlarıma anlattığım oluyor yoksa patlama noktasına geliyorum sen çizgini bozma diyorlar.
Kendine yakışanı yap diye iyilikse saf yerine konulmadan tabi Allah rızası için yapıyorum diğer bi sebepte oğlumun çocuklarımın hatırı için esnek olmaya çabalıyorum.
İnan ki imtihan başka bir açıklaması olamaz. Sen sabırlı biriysen tamda Allah oradan imtihanı veriyor.

Valla ben aslında sabırlı değilim de çok sabrettim ailem falan şaşırdılar hatta en son patladık işte anlatmıştım ya

Hesapsız plansız bir umre işi çıktı aralığın sonuna belki gitme ihtimalim var.
Hiç bir şeyim hazır değil pasaport falan bakalım nasipse içecek suyum varsa orda bir şekilde halledilir her şey diyorum
Ayy cok sevindim senin adinaa hayırlısıyla gidip gelin bonusumm, bizim icinde dua et

Hayırdır inş. Hemşire gece gece canının bir şeyler istemesi falan
Bende senin gibiyim kimsenin evinde yiyemem acıksamda.

Hayırdır inş. Hemşire gece gece canının bir şeyler istemesi falan
Bende senin gibiyim kimsenin evinde yiyemem acıksamda.
İnşallah hayır olur yaa maalesef asla yiyemem, nasil uyuyacam onu düşünüyorum. Mandalina kemirdim ama yohh yetmedi bunye doyurucu seylwr istiyorrr

Hesapsız plansız bir umre işi çıktı aralığın sonuna belki gitme ihtimalim var.
Hiç bir şeyim hazır değil pasaport falan bakalım nasipse içecek suyum varsa orda bir şekilde halledilir her şey diyorum
Ayyy çok sevindim ne güzel bir haber bu canım.
Allah nasip etsin tüm arzu edenlere.

Ayy cok sevindim senin adinaa hayırlısıyla gidip gelin bonusumm, bizim icinde dua et
Gidersem etmezmiyim hiç canım ❤

Maliyeti çok 3 kardeş gitmeyi düşünüyoruz yani onlar gidicek beni de almayı düşünüyorlar bir daha nasip olur mu olmaz mı bilinmez. Bakalım bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…