- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.836
- 698
kiz demiyor mu evin gibi istedigini ye diye ..hakkini yiyemem benimki ye sorma derdi hepSuan aciktim mesela ama kendi evimde degilim kaynanamdayim, utanıyorum biseyler alip yemeye
Kokusu çok fresh bence temiz temiz kokuyor ama çok etkili değil gibi.Ne kadanmiss, bugun bulunca 2 tane alip stokladim.birde bingo oksijen aldim kullandinmi hic nasil
Aşırı dominant aynen. Kendi ödese kalp krizi geçirir daha bize ne yaptınız diyordu bideSeninle aynı durumdayız canım Allah sabrımızı artırsın çok dominant karakterler. Ev o kadar sıcak oluyor ki en fazla biz ödüyoruz halbu ki kendi ödese bin defa söylenir.
Evimizi tamir ettirip bi büyükçe bi balkon çıkartacaktık engel oldu.Çok zorbalık yapıyor kendisi terasta efil efil oturuyor çocukları düşünen yok.
Ben de cif aldım büyükçe bi şişeydi stok için mutfağa onu kullanıyorum.onu komsum kullaniyor kokusu cok guzel geliyor onun evine gittigmde ama çok tıkıyor kokusu dedi ..
ben cif i 25 uzeri alisveriste 24.90 a almistim
eve mutfagi iyide banyosu kireclerde tirt ciktiBen de cif aldım büyükçe bi şişeydi stok için mutfağa onu kullanıyorum.
Bimin mor olanının da kokusu çok güzel wc lavabo banyo ya da onu kullanıyorum.
Ondan var 2 paketyumusaticisini atmistik ya gecen gun jesle yumusaticisi da cok iyi
Bulasik yikiyor suanKv ne mesaj at uyudun mu diye
Ya diyorda ben çekiniyorum ne biliyim, birde cidden çok yiyorum bu arakiz demiyor mu evin gibi istedigini ye diye ..hakkini yiyemem benimki ye sorma derdi hepoyle diyorda cekinme
Sirf mutfakta kullanmak icin aldim, diger yerlerde domestos kullanıyorum yoksa icim rahat etmiyorKokusu çok fresh bence temiz temiz kokuyor ama çok etkili değil gibi.
Ay aman Allah ım aynı kelimeler ben de maruz kalıyorum.Aşırı dominant aynen. Kendi ödese kalp krizi geçirir daha bize ne yaptınız diyordu bidecamı açıp mahalleyi ısıttık sanki.
Amaan aynı valla bunlar
Valla bende ayni senin gibiyim, vardi ben vandayken hep, buraya gelince bulamamaya basladim. Kim satiyor bunu hic bilmiyorumHemşirenin dediği bu gerizekalı 101 artık sürekli satmıyor. Fıslatmaya kıyamıyorum resmen bebeyimi
Eki Görüntüle 3169928
Valla ben aslında sabırlı değilim de çok sabrettim ailem falan şaşırdılar hatta en son patladık işte anlatmıştım yaAy aman Allah ım aynı kelimeler ben de maruz kalıyorum.Yakınlarıma anlattığım oluyor yoksa patlama noktasına geliyorum sen çizgini bozma diyorlar.
Kendine yakışanı yap diye iyilikse saf yerine konulmadan tabi Allah rızası için yapıyorum diğer bi sebepte oğlumun çocuklarımın hatırı için esnek olmaya çabalıyorum.
İnan ki imtihan başka bir açıklaması olamaz.Sen sabırlı biriysen tamda Allah oradan imtihanı veriyor.
Bitmişti cif almıştım bi tane bundan gördüm aldım geliş o geliş.Valla bende ayni senin gibiyim, vardi ben vandayken hep, buraya gelince bulamamaya basladim. Kim satiyor bunu hic bilmiyorum
Ayy cok sevindim senin adinaaHesapsız plansız bir umre işi çıktı aralığın sonuna belki gitme ihtimalim var.
Hiç bir şeyim hazır değil pasaport falan bakalım nasipse içecek suyum varsa orda bir şekilde halledilir her şey diyorum
Hayırdır inş. Hemşire gece gece canının bir şeyler istemesi falanOndan var 2 paket
Bulasik yikiyor suanevde olsam tost yapar yerdim bi guzel
Ya diyorda ben çekiniyorum ne biliyim, birde cidden çok yiyorum bu ara
Sirf mutfakta kullanmak icin aldim, diger yerlerde domestos kullanıyorum yoksa icim rahat etmiyor
Ben 3 kutu bitirdim bundan 4.yu aglayarak kullanıyordum. Neyseki bugun 2 tane bulup yapistim yakasina. Beni baya götürür bunlar.gordukce alicaz mecburBitmişti cif almıştım bi tane bundan gördüm aldım geliş o geliş.
Tıkamıyor insanı hiç
İnşallah hayır olur yaaHayırdır inş. Hemşire gece gece canının bir şeyler istemesi falan
Bende senin gibiyim kimsenin evinde yiyemem acıksamda.
Ayyy çok sevindim ne güzel bir haber bu canım.Hesapsız plansız bir umre işi çıktı aralığın sonuna belki gitme ihtimalim var.
Hiç bir şeyim hazır değil pasaport falan bakalım nasipse içecek suyum varsa orda bir şekilde halledilir her şey diyorum
Gidersem etmezmiyim hiç canım ❤Ayy cok sevindim senin adinaahayırlısıyla gidip gelin bonusumm, bizim icinde dua et
Var mı bir durum yeme isteği yapacak?İnşallah hayır olur yaamaalesef asla yiyemem, nasil uyuyacam onu düşünüyorum. Mandalina kemirdim ama yohh yetmedi bunye doyurucu seylwr istiyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?