- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.956
- 598
Ayy ne guzel yaaa cok mutlu oldum gerçekten. Bende gidip peygamber efendimizin (sav) huzuruna cikmayi o kadar cok istiyorumkiGidersem etmezmiyim hiç canım ❤
Maliyeti çok 3 kardeş gitmeyi düşünüyoruz yani onlar gidicek beni de almayı düşünüyorlar bir daha nasip olur mu olmaz mı bilinmez. Bakalım bekliyoruz
Ben bugün 101 den aldım hem daha uygun hem güzel kokuyordu dışı pembe renk.yumusaticisini atmistik ya gecen gun jesle yumusaticisi da cok iyi
Reglim yaklasiyor bonusum ondanda olabilir, maalesef hic hamile kalamadim o yuzden o yönden hic umidim yok. Cok guzel bir ruya gordum anlatilirmi bilmiyorum ama bakalim ogreniriz bir haftaya herhalVar mı bir durum yeme isteği yapacak?
Hayırlısı inş anlatma ki farklı farklı yorum olmasın.Reglim yaklasiyor bonusum ondanda olabilir, maalesef hic hamile kalamadim o yuzden o yönden hic umidim yok. Cok guzel bir ruya gordum anlatilirmi bilmiyorum ama bakalim ogreniriz bir haftaya herhal
Bende bundan uzun süre kullandım bugün gittiğim 101 de çok vardı.Hemşirenin dediği bu gerizekalı 101 artık sürekli satmıyor. Fıslatmaya kıyamıyorum resmen bebeyimi
Eki Görüntüle 3169928
Ayyy çok sevindim ne güzel bir haber bu canım.
Allah nasip etsin tüm arzu edenlere.
Ayy ne guzel yaaa cok mutlu oldum gerçekten. Bende gidip peygamber efendimizin (sav) huzuruna cikmayi o kadar cok istiyorumkirabbim herkese nasip etsin
Daha once cok altin gördüm aslinda ama maalesef daha zamani degilmis demekki, sabretmeyi ogretti bize bu gelmeyen bebeler valla dervis olacaz hepimiz yakindaHayırlısı inş anlatma ki farklı farklı yorum olmasın.
Altın ya da başka tür ziynet en çok bilinen gebelik habercisi rüyalarda
Bende bundan uzun süre kullandım bugün gittiğim 101 de çok vardı.
Pembesi favorim
Benim ankastreyi parlatırdı.
Daha once cok altin gördüm aslinda ama maalesef daha zamani degilmis demekki, sabretmeyi ogretti bize bu gelmeyen bebeler valla dervis olacaz hepimiz yakinda
Derviş 1 derviş 2Daha once cok altin gördüm aslinda ama maalesef daha zamani degilmis demekki, sabretmeyi ogretti bize bu gelmeyen bebeler valla dervis olacaz hepimiz yakinda
Çok çok sevindim bonusum Rabbim inşallah hayırlısıyla gidip dönmeyi nasip etsin bizlere oradan güzel dualar edersinHesapsız plansız bir umre işi çıktı aralığın sonuna belki gitme ihtimalim var.
Hiç bir şeyim hazır değil pasaport falan bakalım nasipse içecek suyum varsa orda bir şekilde halledilir her şey diyorum
SopaO kadar altını beğenmedilerse ne beklir uşaklar acaba
Tinnos napcaz bu bebeleri doğurunca sen soyleDerviş 1 derviş 2
Derviş 1 derviş 2
Evet ben kızım da altın ziynetler gördüm bana armağan edilip takılıyordu.Hayırlısı inş anlatma ki farklı farklı yorum olmasın.
Altın ya da başka tür ziynet en çok bilinen gebelik habercisi rüyalarda
Hah kuş bir deEvet ben kızım da altın ziynetler gördüm bana armağan edilip takılıyordu.
Oğluşta da büyükçe bi yeşil elma verilmişti elime.
Bi düşüğümde de evde kumrular yuva yapmıştı uyku uyanıklık arası birşey di klimanın üzerine bakınıyordum.Hepsi de gebeliğe çıkmıştı.
Hayır olsun rüyanHemsirecik .
Hemşiremm gelsinlerr ilk ebesi olarak totosundan elimi çekmicem vuracam vuracamSopa
Tinnos napcaz bu bebeleri doğurunca sen soyle
Yaa ne guzel ruyalar gormussunEvet ben kızım da altın ziynetler gördüm bana armağan edilip takılıyordu.
Oğluşta da büyükçe bi yeşil elma verilmişti elime.
Bi düşüğümde de evde kumrular yuva yapmıştı uyku uyanıklık arası birşey di klimanın üzerine bakınıyordum.Hepsi de gebeliğe çıkmıştı.
Hayır olsun rüyanHemsirecik .
Amin.Oyyy bi sıkıca sarılıp üzülmeyin demek istedim.
Vardır bir hayır inanıyoruz buna mutlaka bunda bir hayır vardır inşallah daha çok bekletmeden nasip eder Rabbim hepinize.
Ben uzun yıllardır teyzeliği bekliyorum ne demek olduğunu kendi canımdan biliyorum
Ohh ellerin dert gormesinnHemşiremm gelsinlerr ilk ebesi olarak totosundan elimi çekmicem vuracam vuracam2023 bizim ve bizim gibi isteyenlerin senesi olsunn bitanemmm
Vardır bir hayır inş. Rabbim gönlünüze göre versin.Yaa ne guzel ruyalar gormussunbenimde esim ilk defa bu ay acaba hamilemisin diyor, nerden cikardin dedim hissettim dedi ne kadar umitlenmiyim desemde umitleniyorum ya inşallah cok uzulmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?