- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.956
- 598
Valla dayanamicam soylicem he hsgshsHah kuş bir de
Sarıldın varsaydım bonusumOyyy bi sıkıca sarılıp üzülmeyin demek istedim.
Vardır bir hayır inanıyoruz buna mutlaka bunda bir hayır vardır inşallah daha çok bekletmeden nasip eder Rabbim hepinize.
Ben uzun yıllardır teyzeliği bekliyorum ne demek olduğunu kendi canımdan biliyorum
Aaa aşk olsun hemen alırım valla.Pembe de var onu da seviyorum. Al bize gönder çıldırıyoruz
Ümitsiz olur mu canım tabi ümitlenicez içine bir his doğmasıda ümit sebebi ama olmama ihtimalide her zaman var çok üzmiyceksin kendiniYaa ne guzel ruyalar gormussunbenimde esim ilk defa bu ay acaba hamilemisin diyor, nerden cikardin dedim hissettim dedi ne kadar umitlenmiyim desemde umitleniyorum ya inşallah cok uzulmem
Yaagagagagaga gotunu yerim sunun guzelligine bakinnnnHemsirecik sonunda böyle teyze oldum ben aşk yaşıyoruz bununla doğmamış yiğenim gibi sevdim ya çok seveceğimi biliyodum ama bu kadarını bende bilmiyodum.
Kucağımda seviyorum izliyorum gubban olurum
Eki Görüntüle 3169938
Ya ben kendimden cok ona üzülüyorum, benden daha cok cocuk seviyor ve asiri ozenip istiyorÜmitsiz olur mu canım tabi ümitlenicez içine bir his doğmasıda ümit sebebi ama olmama ihtimalide her zaman var çok üzmiyceksin kendini
Yaagagagagaga gotunu yerim sunun guzelligine bakinnnnevin bireyleri oluyorlar ya resmen, biz kendimizden once pamuksuyu düşünüyoruz hep
İçim kımıl kımıl oldu ciğerime basasım geldiiiiiiiii bonusummmHemsirecik sonunda böyle teyze oldum ben aşk yaşıyoruz bununla doğmamış yiğenim gibi sevdim ya çok seveceğimi biliyodum ama bu kadarını bende bilmiyodum.
Kucağımda seviyorum izliyorum gubban olurum
Eki Görüntüle 3169938
Yok canım benim kendinden çok başkasına da üzülme eşin bile olsa.Ya ben kendimden cok ona üzülüyorum, benden daha cok cocuk seviyor ve asiri ozenip istiyor
Amin canım dualarımdasınız.Sarıldın varsaydım bonusum
Olmayan bir şeyi insan Özler mi özlüyor hayaller çok kuruyor. Ya şurada gebelik Topiklerinde konuşmayı burada o güzel haberi vermeyi öyle çok isityoruz kiRabbim büyüktür inşallah kucağımızıda kalbimizi de doldurur
Canımmm tenefüsüümmmAmin canım dualarımdasınız.
Ben kalkıp namaz kılayım sizlere de secde de dua edeyim inş. Duanın en çok kabul olunduğu zamanlar diye biliyorum.
Benimkiler bol bol dogurdugu halde hala yavru kedi gorunce salyamiz akiyor bizim, sizi düşünemiyorumYavru kedi bu kadar mı tatlı oluyormuş yaa aşık etti hepimizi çoluk çocuk kavga ediyoruz almak için
Ya nebiliyim iste poncik kalbim dayanamıyorYok canım benim kendinden çok başkasına da üzülme eşin bile olsa.
İlerde daha iyi anlarsın bu dediğimi.
Kolay gelsin minnosummBen gidiyorum akşam yemeği yapmaya hoççakalınn
Kolay gelsin bonusumm, bende yatiyorum artikinn, yarın koyde son gunum cok sukurBende kalkim tinnoşla mutfağa kalanları toplayım.
Jel sürüyorum boynuma iğrenç bir renk bırakıyor ıyy
ye gitsin amann kocanin annesi seninde annen ardindan laf etmeyecekse gir mutdaga atistiracak biseuler kaldi mi bakayim falan deOndan var 2 paket
Bulasik yikiyor suanevde olsam tost yapar yerdim bi guzel
Ya diyorda ben çekiniyorum ne biliyim, birde cidden çok yiyorum bu ara
Sirf mutfakta kullanmak icin aldim, diger yerlerde domestos kullanıyorum yoksa icim rahat etmiyor
ben en son 24.90 dan aldim ama sonra 44.90 a cikti suan foyati nasilBen bugün 101 den aldım hem daha uygun hem güzel kokuyordu dışı pembe renk.
Hesapsız plansız bir umre işi çıktı aralığın sonuna belki gitme ihtimalim var.
Hiç bir şeyim hazır değil pasaport falan bakalım nasipse içecek suyum varsa orda bir şekilde halledilir her şey diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?