Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sarıldın varsaydım bonusum
Olmayan bir şeyi insan Özler mi özlüyor hayaller çok kuruyor. Ya şurada gebelik Topiklerinde konuşmayı burada o güzel haberi vermeyi öyle çok isityoruz ki Rabbim büyüktür inşallah kucağımızıda kalbimizi de doldurur

Yaa ne guzel ruyalar gormussun benimde esim ilk defa bu ay acaba hamilemisin diyor, nerden cikardin dedim hissettim dedi ne kadar umitlenmiyim desemde umitleniyorum ya inşallah cok uzulmem
Ümitsiz olur mu canım tabi ümitlenicez içine bir his doğmasıda ümit sebebi ama olmama ihtimalide her zaman var çok üzmiyceksin kendini

Yaagagagagaga gotunu yerim sunun guzelligine bakinnnn evin bireyleri oluyorlar ya resmen, biz kendimizden once pamuksuyu düşünüyoruz hep

Amin canım dualarımdasınız.
Ben kalkıp namaz kılayım sizlere de secde de dua edeyim inş. Duanın en çok kabul olunduğu zamanlar diye biliyorum.

Amin canım dualarımdasınız.
Ben kalkıp namaz kılayım sizlere de secde de dua edeyim inş. Duanın en çok kabul olunduğu zamanlar diye biliyorum.
Canımmm tenefüsüümmm Rabbim razı olsun edilen dualar kabul olsun inşallah aminnnnn

Yavru kedi bu kadar mı tatlı oluyormuş yaa aşık etti hepimizi çoluk çocuk kavga ediyoruz almak için
Benimkiler bol bol dogurdugu halde hala yavru kedi gorunce salyamiz akiyor bizim, sizi düşünemiyorum
Yok canım benim kendinden çok başkasına da üzülme eşin bile olsa.
İlerde daha iyi anlarsın bu dediğimi.
Ya nebiliyim iste poncik kalbim dayanamıyor
Ben gidiyorum akşam yemeği yapmaya hoççakalınn
Kolay gelsin minnosumm

ye gitsin amann kocanin annesi seninde annen ardindan laf etmeyecekse gir mutdaga atistiracak biseuler kaldi mi bakayim falan de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…