Topiğin hamile kontajanı boşalıdı yerlerini sizler yazılırsınız inşallahHemşiremm gelsinlerr ilk ebesi olarak totosundan elimi çekmicem vuracam vuracam2023 bizim ve bizim gibi isteyenlerin senesi olsunn bitanemmm
Neden2 saattir mutfaktayım anoovv
Amiinn aminn can efserişkommm ay birden heyecan yaptımmmmTopiğin hamile kontajanı boşalıdı yerlerini sizler yazılırsınız inşallah
C Capanin Gururu TeyomHemsirecik
İsteyen tüm arkadaşlara nasip eder inşallah
Dua kapıları açılsın sonuna kadarAmiinn aminn can efserişkommm ay birden heyecan yaptımmmm
Çocuklar küçükken çok yapar idim hatta uyur uyanır gece yarısı yapardımUlam hem yaptım hemde iç sesim bır bır susmadı nego olsaydı gece hayatta iş yapmam derdi
İçerim valla tinnoş uykum var gibi de yok gibi de.Bende şimdi çay demlicemm uykunuz yoksa içelim bebeğimsilerrr ay ne minnoş laflar bunlar yahuu
Allahım cuma gecesi ne güzel dualar ettin öyle yeminle gözlerim dolu doluDua kapıları açılsın sonuna kadar
Rabbimin "kullum dile vereyim"rahmeti gönüllerin isteklerde cınlasın
Hayırla sağlıkla sizleri bulsun
Şu an ses olmasa süpürüp silicem halıyı falan öyle bir garılıkÇocuklar küçükken çok yapar idim hatta uyur uyanır gece yarısı yapardım
Yanında kekde var bonusumİçerim valla tinnoş uykum var gibi de yok gibi de.
Bi geliy bi gidiy
Sen yi sen zayıfsınYanında kekde var bonusum
Şuan farklı şeyler aklımdan geçiyor ütüsüz yastığım yokŞu an ses olmasa süpürüp silicem halıyı falan öyle bir garılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?