Leydizin centilminah gud nayt efenim26 tane ziyaretçi varmış
1000 kitap diyor ki 4 günde 1 kitap okumalıymışımNego bugün ince kitaplarımı aldım önüme 8 tane okursam yıllık hedefimi tutturuyorum artık nasip bakalım
Artık bir aile gibiyiz onlarla26 tane ziyaretçi varmış
Halayın baş kahramanları desinler bizee efserişkommmArtık bir aile gibiyiz onlarla
Hatta topikle ilgili bir kitap çıkarabilirler
Çağırırlar bizi İmza gününde sıraya dizilir "işte kahramanlarımız" tanıtım galası yaparlar
Kitabın sonunda senle ben halay çekmeyi öğrendiler diye resimlerimiz basarlar
Gece gece ne fantazi oldu bee
Başınız sağolsun canımSlm kizlaar
Bugün evde pek bi is yoktu mutfak haricinde.battaniye keyfi yaptim .
Bugün cok yedim ya öf .hem.pismanlik hemde midem sıkıstı.
Aksama dogru uzaktan akrabam olan ama cok sevdigim bi yakinimi kaybettim.benim yaslarda.Rabbim bilir tabiki ama cennetlik olduğuna inanıyorum
Nego sabah 7-11 arası iş bitiriyor. Ona güç mü yeter.Ulam hem yaptım hemde iç sesim bır bır susmadı nego olsaydı gece hayatta iş yapmam derdi
1 ayda bitirirsinNego bugün ince kitaplarımı aldım önüme 8 tane okursam yıllık hedefimi tutturuyorum artık nasip bakalım
Gunaydin canim bebeye takviye verdi mi doktor sonuclara bqkincaGünaydınlar hayırlı cumalar
Yok can can yazdım 2 kere de görmedinGunaydin canim bebeye takviye verdi mi doktor sonuclara bqkinca
teyocan canım bana bildirim gelince yazmak istedimBaşınız sağolsun
tez vakitte kendi eviniz olur İNŞAALLAH canım kira öde öde bitmiyorBizde tasinacagiz ev ariyoruz. Keske evimiz olsaydi kira demek çöpe para dokmek demek
Valla gormedim switim ya. Kusuruma bakma.Yok can can yazdım 2 kere de görmedin
Kendi doktoru sadece demir bi tık düşük 10 damla ver dedi. 7-8 veriyorduk onu artırdı.
Valla oyle canim benim. Allah hayirlisini nasip etsin inşallahtez vakitte kendi eviniz olur İNŞAALLAH canım kira öde öde bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?