Düzenli Evimiz & Hayatımız

Teneffus Zili sweetgirlcandy canlarım tez zamanda istediğiniz gibi bir eve Sorunsuz bir şekilde taşınırsiniz İNŞAALLAH

Tiniminimavihanim Hemsirecik canlarim sizler ve anne olmak isteyen kim varsa RABBİM aratmasın tez vakitte bu güzel duyguyu yaşatsın İNŞAALLAH
Umudunuzu kaybetmeyin kendinizi yıpratmayın pozitif olun veren de vermeyende RABBİM

Aminnn güzell ablaam beniimm Rabbim aratmasın. Zorluğunu kolaylaştırsınnnn.Her türlü razıyız inşAllah O da bizden razıdır

Cumamiz mubarek olsun hayirli sabahlar

Ikidir verdigin odevleri onceden yapmis olmam beni nasil mutlu ediyor anlatamam

Su kedilerini her gordugumde gulumsetiyorsun beni Allah razi olsun
Kontesim beniimmm Allah sizlerden de razı olsun bütünleştik artık kedilerle

Günaydın canlar
Ve de hayırlı Cumalar

Yağmurlu bir sabah, en sevdiğimden, böyle yağmur yağınca rahmetli annem oturun hemen derdi, Kevser suresi okuyun bol bol... Yağmurun böyle bir anlamı var benim için, anneme, babama, anneanneme, dedeme dua edesim var. Evde olduğum zamanlar sabah namazından sonra oturup dua ederdim, namaz elbisemle kıvrılır koltukta uyurdum biraz öyle özledim ki o sabahları. Böyle bir içim dolu dolu bu sabah, şu eyt işi hallolsa evime dönsem artık ne güzel olacak.... Çalışmayı çok seviyorum Rabbim biliyor ama yoruldum galiba artık, 27 sene oldu...

Bu sabah rutin işlerimi hallettim ; yataklar toplandı, kahvaltılar hazırlandı, bulaşığı boşalttım, mutfağı topladım, çöpler çıktı
Kızımı çok çok sevdim bu sabah patilerini öpe öpe sıkıştırdım, eşimi de öyle, böyle duygusal uyandığım zamanları bilir, biraz nazlar beni, sarılıp koklaştık işe gönderdim. Kendimde pisileri doyurup işe geldim, yolda oyalandım biraz yağmurda , dua ederek yürüdüm.

Mesajların hepsini tek tek alıntılayamıyorum o yüzden duamız toplu olsun mübarek gün : Rabbim tüm isteyenlere bebek nasip etsin, hepimizin ailelerine sağlık, huzur, güzel geçim versin, hepimize hayır yapmak nasip etsin, imanımızı korusun, güzel yaşamak nasip etsin, hepimizi razı olduğu kullarından eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…