Günaydın canlar
Ve de hayırlı Cumalar
Yağmurlu bir sabah, en sevdiğimden, böyle yağmur yağınca rahmetli annem oturun hemen derdi, Kevser suresi okuyun bol bol... Yağmurun böyle bir anlamı var benim için, anneme, babama, anneanneme, dedeme dua edesim var. Evde olduğum zamanlar sabah namazından sonra oturup dua ederdim, namaz elbisemle kıvrılır koltukta uyurdum biraz öyle özledim ki o sabahları. Böyle bir içim dolu dolu bu sabah, şu eyt işi hallolsa evime dönsem artık ne güzel olacak.... Çalışmayı çok seviyorum Rabbim biliyor ama yoruldum galiba artık, 27 sene oldu...
Bu sabah rutin işlerimi hallettim ; yataklar toplandı, kahvaltılar hazırlandı, bulaşığı boşalttım, mutfağı topladım, çöpler çıktı
Kızımı çok çok sevdim bu sabah patilerini öpe öpe sıkıştırdım, eşimi de öyle, böyle duygusal uyandığım zamanları bilir, biraz nazlar beni, sarılıp koklaştık işe gönderdim. Kendimde pisileri doyurup işe geldim, yolda oyalandım biraz yağmurda , dua ederek yürüdüm.
Mesajların hepsini tek tek alıntılayamıyorum o yüzden duamız toplu olsun mübarek gün : Rabbim tüm isteyenlere bebek nasip etsin, hepimizin ailelerine sağlık, huzur, güzel geçim versin, hepimize hayır yapmak nasip etsin, imanımızı korusun, güzel yaşamak nasip etsin, hepimizi razı olduğu kullarından eylesin
Dualrınız eksik olmasınnn vallahi ne iyi geliyor bilemezsinizz.Şimdii bende uykuyaa geçiyorummmmGünaydın güzel kadınlar
Cumanızı kutlarım
Tüm dualarınız hayırlı bir şekilde kabul olsun inşallah.
*Evlat isteyen arkadaşlarıma Allah tez zamanda sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.
*Evi olmayana ev, işi olmayana iş, eşi olmayana eş, maddi manevi bolluk bereket nasip olsun.
Sabah işlerimi yaptım.
Ödevmiş meğer, tüm ev halkının nevresimlerini değişip makineye attım
Oğlumu yıkadım
Banyo çöpü boşalttım
Havluları değiştirdim
Güzel bir kahvaltı hazırlıyorum şuan. Modumuzu yakalayalım
Benim fırsatım olmazzBende bu hafta sonu kendimi böyle bir bakımamı alsam
Ama bu ara bende bakım ruhu yok
Günaydın hayırlı Cumalar. Rabbim herkesin gönlünde ne varsa versin. Günahlarımızı affetsin@Hemsirecik Rabbim nasip etsin dualarım hep sizinle.
Fırsatım var sadece ruhum o havada değilBenim fırsatım olmazz
Ahiretliğim ahırlı Cumaların olsunGünaydın hayırlı Cumalar. Rabbim herkesin gönlünde ne varsa versin. Günahlarımızı affetsin@Hemsirecik Rabbim nasip etsin dualarım hep sizinle.
Efser yaAhiretliğim ahırlı Cumaların olsun
Sizden olmaz diyen tüm arkadaşlariçin gel cumalaşak
Gelseler bari uzaktan uzaktan
Teşekkür ederim bonusumm
Ev işleri ayarlarını bozarGelseler bari uzaktan uzaktan
Çekerler iki fırt domestosEv işleri ayarlarını bozar
İçleri dışları tertemiz olur bire birÇekerler iki fırt domestos
AminHayırlı sabahlar hayırlı cumalar. Dualarda buluşalım inşallahEki Görüntüle 3170000
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Jou
Adam vurmasına rağmen kız inmem mi dediGünaydın kızlar sabah kahvaltı beslenme hazırladım çocuklar okula gitti küçüğü ben götürdüm ......binadan çıkınca birşeyle karşılaştım içim kötü oldu bir arabaya genç bir kız bindi yanındaki bağırıp vurdu ne oluyor ya diyecektim arabadan indi kızın oturduğu tarafı açtı in diyor kız inmem aşkım başka yerde konuşalım dedi yanlarından uzaklaştım birşey demeden içimi kötü etti bu olay
Evet o yüzden birşey demedim sonuçta polis çağırsam bile şikayetçi olmaz dedim.. sonrasında yaşı küçük duruyordu belki reşit değildir bi şekilde o kişide ceza almalıydı diyorumAdam vurmasına rağmen kız inmem mi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?