Bakıma ne gerehh varr sen taş gibi garusunnnn⚘⚘️Fırsatım var sadece ruhum o havada değil
Daha çok Dokunmayın Şabanıma havasındayım
Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsunSlm kizlaar
Bugün evde pek bi is yoktu mutfak haricinde.battaniye keyfi yaptim .
Bugün cok yedim ya öf .hem.pismanlik hemde midem sıkıstı.
Aksama dogru uzaktan akrabam olan ama cok sevdigim bi yakinimi kaybettim.benim yaslarda.Rabbim bilir tabiki ama cennetlik olduğuna inanıyorum
Noldu? Geçmiş olsun.Sabah erkenden bir şeyler yedim ama bir bardak çay içip hastaneye gittim. Geldim yine açım
Çayım ısınsın şöyle biber kavurayım da yiyeyim
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet eylesinnSlm kizlaar
Bugün evde pek bi is yoktu mutfak haricinde.battaniye keyfi yaptim .
Bugün cok yedim ya öf .hem.pismanlik hemde midem sıkıstı.
Aksama dogru uzaktan akrabam olan ama cok sevdigim bi yakinimi kaybettim.benim yaslarda.Rabbim bilir tabiki ama cennetlik olduğuna inanıyorum
Göz kontrolü gözlük değişimiNoldu? Geçmiş olsun.
Ve afiyettt olsun
Göz kontrolü gözlük değişimi
Sorma gece bekçisi gibi, yazıp durmuşlarAy ne konuştunuz o kadar sayfa
Hem sarma hem yatak yıkama aynı gün olur muBoynum hiç huzur vermedi bugün.
Yatağın koruması yıkamaya gitmişti altında bi leke vardı onu sildim parlatcıyla kırmızı cifle geçti.
Makineyle de çektim kurumaya bıraktım sonradan serdim yatağı.
Çamaşır katladım
Evi topladım süpürdüm.
Tozları aldım
Gelinimiz hamile yemek yapamıyor tiksintiden onlara yemek yaptım gönderdim köfteli nohut ve etli yaprak sarma.
Mutfağı kısmen topladım gerisi kaldı sarma boynumu mahfetti dün böyle olsaydım yapayım demezdim.
Oturdum çay içtim kızıma ödev yaptıramadım bu akşam
Banyolara da bakamadım bi üstten lavabo yıkadım
Uçmuş çerçeve cam fiyatları numaram da artıyor her seferindeİyi olmuş yaa başınıda etkiliyodu
Akşam yatmaz sabah kalkmazlar penyezcim ah ahSorma gece bekçisi gibi, yazıp durmuşlarÇaylar kekler havada uçuşmuş
Arkadaşın yok mu gelsin seninle. Benim öyle çok bölüme gitmem lazım ki bir yıl önce mr çekindim hala göstericemBenim 1 aydir belim agriyor. Bir ara önümü gorebilsem çıkıp gidecegim hastaneye de bebemi rontgene oraya buraya girerken kimseye birakmak istemiyorum.
Süslü ütülü yastıklar
Boğulduğuna değil yastığın ütüsünün bozulmasına kızardıJilet gibi
Ben vikingin bütün ürünlerini kullandım. Çamaşır suyu da iyi yumuşatıcılarıda iyi temizleyicileri de. Gönül rahatlığıyla al canım.Hadi yaindirim gorunce alayim bi dedim. Vikingin camasir suyunuda cok oneriyorlar ama hic görmedim. Internette paket halinde satiliyor cesit cesit bigun onu alicam
Bana birak diyor. Ben birakamam hala cok kucuk aglar korkar negoooooooooArkadaşın yok mu gelsin seninle. Benim öyle çok bölüme gitmem lazım ki bir yıl önce mr çekindim hala göstericem
Son ütücüBoğulduğuna değil yastığın ütüsünün bozulmasına kızardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?