Düzenli Evimiz & Hayatımız

Valla gormedim switim ya. Kusuruma bakma. Bizim de ayni oyleymis insallah toparlar kuzularimiz. Sen 1 yasta zaten tekrar tahlil yenilersin
Yok be ne kusuru kız. 1 yaşta mı 9.ayda mı? Sanki doktor 9.ay dedi de emin değilim. Biz newvit kullanıyoruz demir ilacı +2 değerlikli onlar daha etkiliymiş ben araştırıp almıştım

Ben anlamadim evi cok iyi yanan biri aylik 300 odeyecek sanirim.
Canımcım burada daha kar yok don yok 1500 geldi. Neyse kocam gibi diyorum şükür doğalgaz varda yakıyoruz olmasa donsak daha mı iyi
Canım polyannanın abisi kocam

Hesapsız plansız bir umre işi çıktı aralığın sonuna belki gitme ihtimalim var.
Hiç bir şeyim hazır değil pasaport falan bakalım nasipse içecek suyum varsa orda bir şekilde halledilir her şey diyorum
İnşallahhhh sıkıntısız hallolur, ilk baharda ben de düşünüyorum. Rabbim gitmek isteyen herkese nasip etsin inşallah

Evet canım maalesef. Sürekli takamıyorum çok daralıyorum gözlükle. Tv falan izlerken takıyorum o da ilerletiyor. Lazer yaptırsam aslında. Fenalık geçiriyorum gözlükle. Uzakta ki insanların suretini seçemiyorum gözümü kısa kısa kırıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…