200 ne kız üç günlük doğalgaz parasıbenimde ustumdeki yakmiyor uaksa 200 falan gelir faturam
Ben anlamadim evi cok iyi yanan biri aylik 300 odeyecek sanirim.200 ne kız üç günlük doğalgaz parası
Bize iki aydır geleni söylesem hık mık edersin minik
Kocasını da mutfağa gönderebilirdi o acıkmış gibiKv ne mesaj at uyudun mu diye
Yinede erkenden hortladımAkşam yatmaz sabah kalkmazlar penyezcim ah ah
A101 ve bimden hala alışveriş yapıyoruz bizde de hataHemşirenin dediği bu gerizekalı 101 artık sürekli satmıyor. Fıslatmaya kıyamıyorum resmen bebeyimi
Eki Görüntüle 3169928
Pardon 3000Ben anlamadim evi cok iyi yanan biri aylik 300 odeyecek sanirim.
Bizim yazın sadece suya 100 yakıyor doğalgaz. Kışın nerede 200 300 fi tarihinde kaldı o fiyatlarBen anlamadim evi cok iyi yanan biri aylik 300 odeyecek sanirim.
Yok be ne kusuru kız. 1 yaşta mı 9.ayda mı? Sanki doktor 9.ay dedi de emin değilim. Biz newvit kullanıyoruz demir ilacı +2 değerlikli onlar daha etkiliymiş ben araştırıp almıştımValla gormedim switim ya. Kusuruma bakma.Bizim de ayni oyleymis insallah toparlar kuzularimiz. Sen 1 yasta zaten tekrar tahlil yenilersin
Canımcım burada daha kar yok don yok 1500 geldi. Neyse kocam gibi diyorum şükür doğalgaz varda yakıyoruz olmasa donsak daha mı iyiBen anlamadim evi cok iyi yanan biri aylik 300 odeyecek sanirim.
Yerel marketlede varValla bende ayni senin gibiyim, vardi ben vandayken hep, buraya gelince bulamamaya basladim. Kim satiyor bunu hic bilmiyorum
Aşk olsun birde olay yeri gelecek düşünBoğulduğuna değil yastığın ütüsünün bozulmasına kızardı
Miyop mu negomUçmuş çerçeve cam fiyatları numaram da artıyor her seferinde
Totolarını ısırınSopa
Tinnos napcaz bu bebeleri doğurunca sen soyle
Amin canim inşallahBaşınız sağ olsun mekanı cennet olsun
İnşallahhhh sıkıntısız hallolur, ilk baharda ben de düşünüyorum. Rabbim gitmek isteyen herkese nasip etsin inşallahHesapsız plansız bir umre işi çıktı aralığın sonuna belki gitme ihtimalim var.
Hiç bir şeyim hazır değil pasaport falan bakalım nasipse içecek suyum varsa orda bir şekilde halledilir her şey diyorum
Heleki anne.Öyle.
Annemin senesi geliyor kendimi tutuyorum tutuyorum sonra da birden bir durgunluğun içinde buluyorum bir müddet çıkamıyorum
Negooooooooo yandik valla desene.Canımcım burada daha kar yok don yok 1500 geldi. Neyse kocam gibi diyorum şükür doğalgaz varda yakıyoruz olmasa donsak daha mı iyi
Canım polyannanın abisi kocam
Amin canimAllah rahmet eylesin canım mekanı cennet eylesinn
Evet canım maalesef. Sürekli takamıyorum çok daralıyorum gözlükle. Tv falan izlerken takıyorum o da ilerletiyor. Lazer yaptırsam aslında. Fenalık geçiriyorum gözlükle. Uzakta ki insanların suretini seçemiyorum gözümü kısa kısa kırıştımMiyop mu negom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?