Sagol canim aminAllah rahmet eylesin canım başınız sağolsun
Yok yav bizim değil bedava oturmuyoruz bizNegooooooooo yandik valla desene.
Sizin ev ya enisteye o para cok koymaz negooooooooo
Bizde sut alerjisi var sut olmayanlari kullanıyorumYok be ne kusuru kız. 1 yaşta mı 9.ayda mı? Sanki doktor 9.ay dedi de emin değilim. Biz newvit kullanıyoruz demir ilacı +2 değerlikli onlar daha etkiliymiş ben araştırıp almıştım
Ahh inşallah gerçek olsun rüyanValla dayanamicam soylicem he hsgshsben oyle seyler gormedim direk bana soylediler bir sey yapacaktim dur yapma sen 1.5 aylik hamilesin dediler bende sasirdim jafsjsgshssc
Aile apartmani degilmiydi yavYok yav bizim değil bedava oturmuyoruz biz
Amin canim sagolBaşınız sağolsun canım
Açık yeşil hiç iyi değil iç yani o dereceYaa bir şey soracam domestosun renkleri arasında fark varmı
Örnek yeşil daha güzel diyen var
Mavisi daha iyi diyen var ben bir fark göremedim
Tüm ürünlerini alabiliyorsunBen vikingin bütün ürünlerini kullandım. Çamaşır suyu da iyi yumuşatıcılarıda iyi temizleyicileri de. Gönül rahatlığıyla al canım.
Hem sarma hem yatak yıkama aynı gün olur mudaha zahmetsiz yemek yapıp gönderseydin keşke.
Öyle ama bizim değil kp in parasız oturmaz bizim kocalar karışık işAile apartmani degilmiydi yav
Sen hayırdır nabıyon
Ohaa bu yorumu görmeden yapmışım yorumumuBeni öldürmenize takmadımdaBonus ütülü yastıkla boğma fikri hiç hoş değil
Gelirken ütüsüz yastığınınız yanıza alın lütfen
Olay yeri inceleme öyle buruşuk yastık görmesini istemem
Nego yapmaz çünkü neden nego öğlen olmadan işlerini bitirmiş oluyorUlam hem yaptım hemde iç sesim bır bır susmadı nego olsaydı gece hayatta iş yapmam derdi
O kadar doğru diyosun ki aynı uygunlukta migros var birde birebir aynı fiyatlarA101 ve bimden hala alışveriş yapıyoruz bizde de hata
Kahve yaptım isyerinde içiyorum hemde cezvede yapam mi sana daSen hayırdır nabıyon
Komik olmasın o1000 kitap diyor ki 4 günde 1 kitap okumalıymışım
Negooooooooo yanlis anlamada yuhhhh ama ya. NeyseÖyle ama bizim değil kp in parasız oturmaz bizim kocalar karışık iş
Bdv de yazıyorlar ya aile apartmanında beleş oturuyorsunuz diye bazıları çok biliyor onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?