Komik olmasın o
Senin kedin mi
Bak nasıl biliyor beniNego sabah 7-11 arası iş bitiriyor. Ona güç mü yeter.
Seninle gelsin röntgen de o tutar dışarıda. Gelmem mi dedi?Bana birak diyor. Ben birakamam hala cok kucuk aglar korkar negooooooooo
HastanedeNerdesin sabahtir negooooooooo
Ve C Capanin Gururu Teyom aTotolarını ısırın
Rabbim sana da @Tiniminimavihanim a da en güzel şekilde huzurla sağlıkla nasip etsin bebeklerinizi
Açık yeşil hiç iyi değil iç yani o derece
Tüm ürünlerini alabiliyorsun
Selametle ablacığımGünaydınlar hanımlar,pazar yada pazartesi kızıma gideceğim torun hastalandı gene,kızımda yurt dışında olacak yanında kalacam torunun haber vereyim dedim .
Sevindim canım kararsızdın taşınmakta bak ne iyi olmuş
Ben sarma sardığım gün boyun pertYa ne yapsak çocuklar iyi yese diye düşündük iyiydim ne bilim yaprağın varsa sararım dedim ablama oda bi çıkardı ufak ufak ayyysulu köfteyi yeni yapmıştım bu seferde köfteli nohut yaptım ufak köfteler bi tabak köfte yordu iyice pert demek boynum kollarım
Çok sağol efsercim teşekkürlerSelametle ablacığım
Çok geçmiş olsun canım
Dur az daha kesfedeyim suralariyerel marketlere bakın diyorum ya işte
Çok geçmiş olsun iyi yolculuklar şimdiden.Günaydınlar hanımlar,pazar yada pazartesi kızıma gideceğim torun hastalandı gene,kızımda yurt dışında olacak yanında kalacam torunun haber vereyim dedim .
Çok teşşekürler sağol,fırsat bulursam gelirim yine.Çok geçmiş olsun iyi yolculuklar şimdiden.
Foto isterim inanmam
Ankara da imkan daha çok değil mi yavDur az daha kesfedeyim suralariViking yüzünden kaybolucam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?