Her zaman beklerizÇok teşşekürler sağol,fırsat bulursam gelirim yine.
Çok teşşekürler sağol,fırsat bulursam gelirim yine.
İnşallah bende isterim gelip sohbet etmeyi.Her zaman bekleriz
Yok negom ya burada öyle. Migros Carrefour var büyük market AVM'DE. Hep bakkal. A101 bim bile çok uzak dusuyor. Geçen gün köri bulamadım kaç market bakkal gezdim yok. Bı umut evin yakınındakine gittim köri yi 50 sefer soyletti o ne diyorAnkara da imkan daha çok değil mi yav
Günaydın canlar
Ve de hayırlı Cumalar
Yağmurlu bir sabah, en sevdiğimden, böyle yağmur yağınca rahmetli annem oturun hemen derdi, Kevser suresi okuyun bol bol... Yağmurun böyle bir anlamı var benim için, anneme, babama, anneanneme, dedeme dua edesim var. Evde olduğum zamanlar sabah namazından sonra oturup dua ederdim, namaz elbisemle kıvrılır koltukta uyurdum biraz öyle özledim ki o sabahları. Böyle bir içim dolu dolu bu sabah, şu eyt işi hallolsa evime dönsem artık ne güzel olacak.... Çalışmayı çok seviyorum Rabbim biliyor ama yoruldum galiba artık, 27 sene oldu...
Bu sabah rutin işlerimi hallettim ; yataklar toplandı, kahvaltılar hazırlandı, bulaşığı boşalttım, mutfağı topladım, çöpler çıktı
Kızımı çok çok sevdim bu sabah patilerini öpe öpe sıkıştırdım, eşimi de öyle, böyle duygusal uyandığım zamanları bilir, biraz nazlar beni, sarılıp koklaştık işe gönderdim. Kendimde pisileri doyurup işe geldim, yolda oyalandım biraz yağmurda , dua ederek yürüdüm.
Mesajların hepsini tek tek alıntılayamıyorum o yüzden duamız toplu olsun mübarek gün : Rabbim tüm isteyenlere bebek nasip etsin, hepimizin ailelerine sağlık, huzur, güzel geçim versin, hepimize hayır yapmak nasip etsin, imanımızı korusun, güzel yaşamak nasip etsin, hepimizi razı olduğu kullarından eylesin
Migrosta aynı şeyin lacivertiO kadar doğru diyosun ki aynı uygunlukta migros var birde birebir aynı fiyatlar
O ne ya birde büyükşehir olacakYok negom ya burada öyle. Migros Carrefour var büyük market AVM'DE. Hep bakkal. A101 bim bile çok uzak dusuyor. Geçen gün köri bulamadım kaç market bakkal gezdim yok. Bı umut evin yakınındakine gittim köri yi 50 sefer soyletti o ne diyorzıkkımın köri dicektim artık
Benim kiz kedileri asiri sever.senin paylaştığın kedi fotolarini gosteriyorum her defasinda nasil güzel gülümsuyor bi bilsen.Kontesim beniimmm Allah sizlerden de razı olsunbütünleştik artık kedilerle
RABBİM verirse başımla canim salih ve saliha evlatlar nasip olsun isteyen herkesepenyez83 cim sende istiyor musun bebek bilmiyorum eğer istiyorsan sana da nasip olsun en güzel hayırlı şekilde
Nerdesin ki baş gimba var oradan yada beynirci toptancidan aradığını daha uyguna bulabilirsinYok negom ya burada öyle. Migros Carrefour var büyük market AVM'DE. Hep bakkal. A101 bim bile çok uzak dusuyor. Geçen gün köri bulamadım kaç market bakkal gezdim yok. Bı umut evin yakınındakine gittim köri yi 50 sefer soyletti o ne diyorzıkkımın köri dicektim artık
Gece yatmamis kiz bunlar abovvAy ne konuştunuz o kadar sayfa
Masallah niye oyle oldu ki semt mi degisti ne degisti ?
45 ol istersen canım Rabbim ol dedikten sonra aminnnRABBİM verirse başımla canim salih ve saliha evlatlar nasip olsun isteyen herkeseama yaş benim 40 yaklaştı nasip diyelim ALLAH bilir
Allahim su mubarek cuma sesimi duy. Insallah topikteki tum annelerin kucağını doldur.RABBİM verirse başımla canim salih ve saliha evlatlar nasip olsun isteyen herkeseama yaş benim 40 yaklaştı nasip diyelim ALLAH bilir
Büyük bir evden küçüğe geçiş yaptım çok da iyi oldu diyorum şimdiMasallah niye oyle oldu ki semt mi degisti ne degisti ?
Aynen oyle vallahi.45 ol istersen canım Rabbim ol dedikten sonra aminnn
Dezavantajları var mi ?Büyük bir evden küçüğe geçiş yaptım çok da iyi oldu diyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?