Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ankara da imkan daha çok değil mi yav
Yok negom ya burada öyle. Migros Carrefour var büyük market AVM'DE. Hep bakkal. A101 bim bile çok uzak dusuyor. Geçen gün köri bulamadım kaç market bakkal gezdim yok. Bı umut evin yakınındakine gittim köri yi 50 sefer soyletti o ne diyor zıkkımın köri dicektim artık

27 sene az değil eyt çıkınca istediğin herşeyi yapmak nasip olsun canım.. 1 eylül 1999 benim de stajerlik başlangıcı bende umutla bekliyorum ama stajerliği muhasebe mesleğinde saymıyorlar oysaki bazı mesleklerin stajer girişini sayıyorlar... bu ay sonuna kadar belli olur herşey. bir umut bende bekliyorum

O ne ya birde büyükşehir olacak

Kontesim beniimmm Allah sizlerden de razı olsun bütünleştik artık kedilerle
Benim kiz kedileri asiri sever.senin paylaştığın kedi fotolarini gosteriyorum her defasinda nasil güzel gülümsuyor bi bilsen.
Ben korkarim kedilerden yolda görsek kacmaya baslarim kizimda der anne napiyosun korkacak bise yok gel

penyez83 cim sende istiyor musun bebek bilmiyorum eğer istiyorsan sana da nasip olsun en güzel hayırlı şekilde
RABBİM verirse başımla canim salih ve saliha evlatlar nasip olsun isteyen herkese ama yaş benim 40 yaklaştı nasip diyelim ALLAH bilir

Nerdesin ki baş gimba var oradan yada beynirci toptancidan aradığını daha uyguna bulabilirsin

RABBİM verirse başımla canim salih ve saliha evlatlar nasip olsun isteyen herkese ama yaş benim 40 yaklaştı nasip diyelim ALLAH bilir
Allahim su mubarek cuma sesimi duy. Insallah topikteki tum annelerin kucağını doldur.

Ben tek uykusuz bel fitigi ac sefil kalmak istemiyorum birde onlar kalsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…