Düzenli Evimiz & Hayatımız

Off devamını yazamadım gülmekten
Mesela nokta kadar kırıntıyı göstermek için kocaaa dysonını gösterirsin değil mi. Bakııın çooocuğumun döktüğü nokta kadar kırıntıyı dysonımla süpürücem şimdi

Her çocuğun ayrı odası vardı kızlar bir erkekler bir kalacaklar bu evde ki diğer ev duruyor sonuçta isteyince gidebiliriz
JES arkadaş mütevazi zenginlerden yokken varmış gibi yapanlardan değil
Yanlış anlama sen nanecim mevzu başka

Çok uzun zamanlar, çok emek , 9.000 günü birebir çalıştım, sigortamı yarım gün gösterip öyle 3 senemi yiyen eski patronumun yaptığı haksızlıklarda cabası. Kadınlar için iş hayatı çok zor zaten, neler çektim yazsam roman olur hakkımızı almak için bu kadar üzmeseler bizi olmaz mıydı. Biz gitsek yerimize gençler gelse, onların da umudu olsa. Çıkarsa erkekleri bilmem ama hak kazanan kadınların hepsi emekli olur gibi geliyor bana. Rabbim hayırlı emeklilik nasip etsin bizlere, sağlıkla huzurla emeklilik keyfi görmek nasip olsun inşallah

Selamlar hayırlı cumalar

Rahatsızdım uğrayamadım. Herkes iyidir umarım. Günün ödevini gün aşırı yapıyorum. Haftaya odak noktası belirledin mi kaptanım Nego
Geçmiş olsun canım. Salonu yaparız bu hafta böyle geçmiş oldu artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…