Acanlar
Foto isterim inanmam
Her çocuğun ayrı odası vardı kızlar bir erkekler bir kalacaklar bu evde ki diğer ev duruyor sonuçta isteyince gidebilirizDezavantajları var mi ?
Bizi çok sevenler
Ama ben seni tanıyorum hem ben arak fotoları anlıyorum kandırdığını sanıyor bazılarıSüpürge fotisi araklamak zor mu mübarek?
Netten alırım uzanırım süpürgenin yanına
Mesela nokta kadar kırıntıyı göstermek için kocaaa dysonını gösterirsin değil mi. Bakııın çooocuğumun döktüğü nokta kadar kırıntıyı dysonımla süpürücem şimdiOff devamını yazamadım gülmekten
Her çocuğun ayrı odası vardı kızlar bir erkekler bir kalacaklar bu evde ki diğer ev duruyor sonuçta isteyince gidebiliriz
Öyle deme bende ziyaretçi olarak baktım kendimi yakın hissettim size burdayımBizi çok sevenler
Öyle deme bende ziyaretçi olarak baktım kendimi yakın hissettim size burdayım
Galiba hatırlayamadım şimdiÜyeyken mi baktın?
27 sene az değil eyt çıkınca istediğin herşeyi yapmak nasip olsun canım.. 1 eylül 1999 benim de stajerlik başlangıcı bende umutla bekliyorum ama stajerliği muhasebe mesleğinde saymıyorlar oysaki bazı mesleklerin stajer girişini sayıyorlar... bu ay sonuna kadar belli olur herşey. bir umut bende bekliyorum
Etimesgut Eryaman ikisinin arasında. Basgimpa bulamadım eski evimin orda vardı onlarNerdesin ki baş gimba var oradan yada beynirci toptancidan aradığını daha uyguna bulabilirsin
Hem moda zaten foto araklamakSüpürge fotisi araklamak zor mu mübarek?
Bende uzun zaman gitmiyorum sonuçta zaten toptancıya araba ile gidiyorduk mamak hüseyingazi benim basgimbaEtimesgut Eryaman ikisinin arasında. Basgimpa bulamadım eski evimin orda vardı onlar
Hem moda zaten foto araklamak
Cok kafam karisti. Kira dan kiraya mi ciktiniz yoksa kendi evinizden kendi evinize mi ?Her çocuğun ayrı odası vardı kızlar bir erkekler bir kalacaklar bu evde ki diğer ev duruyor sonuçta isteyince gidebiliriz
Arakla arakla kk da foto araklayan araklayana. Yeter ki hikaye uydur bir anda herkes seni ommak istedigin kisi sanabilir yaniSüpürge fotisi araklamak zor mu mübarek?
Yok kira değil mustakil evden daireye geçiş yaptık artık çocuklar büyüdü okulları uzaktı ondan dolayı taşındıkCok kafam karisti. Kira dan kiraya mi ciktiniz yoksa kendi evinizden kendi evinize mi ?
Geçmiş olsun canım. Salonu yaparız bu hafta böyle geçmiş oldu artık.Selamlar hayırlı cumalar
Rahatsızdım uğrayamadım. Herkes iyidir umarım. Günün ödevini gün aşırı yapıyorum. Haftaya odak noktası belirledin mi kaptanımNego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?