Ankarada mı oturdun?Bende uzun zaman gitmiyorum sonuçta zaten toptancıya araba ile gidiyorduk mamak hüseyingazi benim basgimba
Anladim. Ne guzel imkaniniz olduktan sonra avantaj dezavantaj sorgulamaya hic gerek yok. Daireyi kiraya verip mustakilde oturup daireden gelenle de dogalgazi filan oderdim ben olsamYok kira değil mustakil evden daireye geçiş yaptık
Kendi evinden kendi evine. Yazlıktan kışlığa gibi düşün.Cok kafam karisti. Kira dan kiraya mi ciktiniz yoksa kendi evinizden kendi evinize mi ?
Kısa süre eşimin işi ordaydı yapamadım yalnız kalmış hissettim kendimiAnkarada mı oturdun?
Gurbet zor oluyor çocukda olunca. Ankara çok büyük birde ben büyükşehir sevmiyorumKısa süre eşimin işi ordaydı yapamadım yalnız kalmış hissettim kendimi
Yok canım kira yetmiyor du öyle diyeyim elektirik ve ısınmaya birde servis parası vardı çocuklara 3 taneAnladim. Ne guzel imkaniniz olduktan sonra avantaj dezavantaj sorgulamaya hic gerek yok. Daireyi kiraya verip mustakilde oturup daireden gelenle de dogalgazi filan oderdim ben olsam
Kendi etrafında dönünce çok büyük gelmiyor negomGurbet zor oluyor çocukda olunca. Ankara çok büyük birde ben büyükşehir sevmiyorum
Bende 10 yaşımdan beri kullanırım hiç çıkarmam. Doktor 22 yaşından sonra durur artması dedi de 30 olcam daha artıyor durma yok. Bende bide astigmat var tam kör gibiyim gözlüksüzEvet canım maalesef. Sürekli takamıyorum çok daralıyorum gözlükle. Tv falan izlerken takıyorum o da ilerletiyor. Lazer yaptırsam aslında. Fenalık geçiriyorum gözlükle. Uzakta ki insanların suretini seçemiyorum gözümü kısa kısa kırıştım
Hee anladım bizimkinin içeriğinde sadece demir sülfat, su ve keçiboynuzu pekmezi var. Sadece süt alerjisi mi varBizde sut alerjisi var sut olmayanlari kullanıyorum
Belkide alışmayı secmeliydim çünkü halen eşim şehir dışında çalışıyorGurbet zor oluyor çocukda olunca. Ankara çok büyük birde ben büyükşehir sevmiyorum
Böylede zor evet gerçi bende yaşadım gurbeti daha çok sevmiştim daha huzurluydumBelkide alışmayı secmeliydim çünkü halen eşim şehir dışında çalışıyor
Aslında avantajı da yok değil kkoca yatağı tek kullanmak gibiBöylede zor evet gerçi bende yaşadım gurbeti daha çok sevmiştim daha huzurluydum
24.90 aldım ama sizin paylaştığınızdan farklı bu bence.ben en son 24.90 dan aldim ama sonra 44.90 a cikti suan foyati nasil
Gece yarısı hiç iş yapmamışımdır sanırım.Çocuklar küçükken çok yapar idim hatta uyur uyanır gece yarısı yapardım
Amin.Teneffus Zili sweetgirlcandy canlarım tez zamanda istediğiniz gibi bir eve Sorunsuz bir şekilde taşınırsiniz İNŞAALLAH
@Tiniminimavihanim @Hemsirecik canlarim sizler ve anne olmak isteyen kim varsa RABBİM aratmasın tez vakitte bu güzel duyguyu yaşatsın İNŞAALLAH
Umudunuzu kaybetmeyin kendinizi yıpratmayın pozitif olun veren de vermeyende RABBİM
Eski evim tam aile abartmanıydı biraz mustakil gibi benim üstümde kayınvaldem eltim ben alta bir de Kv nin kiracısı vardı ses konusu olmazdı kv ye çocuklara bak temizlik yapayım desem en fazla yarım saat sonra al durmuyor derdi kadın aldığım zaman çok problem çıkıyordu eeee ne yaparsın çocuklarla gündüz yanımda evi toplar mutfağım ısınmıyor soğuk diye gecede mutfağı temizler yemeğimin varsa ön hazırlığını yapardımGece yarısı hiç iş yapmamışımdır sanırım.
Belki çamaşır asma olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?