Düzenli Evimiz & Hayatımız

Anladim. Ne guzel imkaniniz olduktan sonra avantaj dezavantaj sorgulamaya hic gerek yok. Daireyi kiraya verip mustakilde oturup daireden gelenle de dogalgazi filan oderdim ben olsam
Yok canım kira yetmiyor du öyle diyeyim elektirik ve ısınmaya birde servis parası vardı çocuklara 3 tane

Bende 10 yaşımdan beri kullanırım hiç çıkarmam. Doktor 22 yaşından sonra durur artması dedi de 30 olcam daha artıyor durma yok. Bende bide astigmat var tam kör gibiyim gözlüksüz eşimde takmaz o da aynı gözünü kısa kısa

Amin. Allah razı olsun canım.
Rabbim sizin de güzel gönlünüzde ne varsa nasip etsin inşaAllah.

Merhaba kızlar..Hastalık devam ediyor çocuklara seslenmekten boğazım ve kulaklarım ağrıdı.
Parol aldım zar zor kahvaltı hazırlayıp indirdim.
Oğlumu gönderdim eşim işten geldi birşeyler eksikmiş alıp gitti. Çok iyi denk geldi bulaşıkları toparlar uzanırım bebiş izin verdiği sürece.

Gece yarısı hiç iş yapmamışımdır sanırım.
Belki çamaşır asma olabilir.
Eski evim tam aile abartmanıydı biraz mustakil gibi benim üstümde kayınvaldem eltim ben alta bir de Kv nin kiracısı vardı ses konusu olmazdı kv ye çocuklara bak temizlik yapayım desem en fazla yarım saat sonra al durmuyor derdi kadın aldığım zaman çok problem çıkıyordu eeee ne yaparsın çocuklarla gündüz yanımda evi toplar mutfağım ısınmıyor soğuk diye gecede mutfağı temizler yemeğimin varsa ön hazırlığını yapardım
Yatak odalarımın kapısını çeker kendimi mutfağa kapatırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…