- 1 Aralık 2021
- 14.840
- 53.981
- 548
- 35
Bende gece çok iş yaptım çocukları uyutup gündüz işim bitmiyorduEski evim tam aile abartmanıydı biraz mustakil gibi benim üstümde kayınvaldem eltim ben alta bir de Kv nin kiracısı vardı ses konusu olmazdı kv ye çocuklara bak temizlik yapayım desem en fazla yarım saat sonra al durmuyor derdi kadın aldığım zaman çok problem çıkıyordu eeee ne yaparsın çocuklarla gündüz yanımda evi toplar mutfağım ısınmıyor soğuk diye gecede mutfağı temizler yemeğimin varsa ön hazırlığını yapardım
Yatak odalarımın kapısını çeker kendimi mutfağa kapatırdım
Herşey bi emekle oluyor valla çocuklarda kolay büyümüyor.Eski evim tam aile abartmanıydı biraz mustakil gibi benim üstümde kayınvaldem eltim ben alta bir de Kv nin kiracısı vardı ses konusu olmazdı kv ye çocuklara bak temizlik yapayım desem en fazla yarım saat sonra al durmuyor derdi kadın aldığım zaman çok problem çıkıyordu eeee ne yaparsın çocuklarla gündüz yanımda evi toplar mutfağım ısınmıyor soğuk diye gecede mutfağı temizler yemeğimin varsa ön hazırlığını yapardım
Yatak odalarımın kapısını çeker kendimi mutfağa kapatırdım
Bonus ne kadar güzelHesapsız plansız bir umre işi çıktı aralığın sonuna belki gitme ihtimalim var.
Hiç bir şeyim hazır değil pasaport falan bakalım nasipse içecek suyum varsa orda bir şekilde halledilir her şey diyorum
Herşey bi emekle oluyor valla çocuklarda kolay büyümüyor.
Benim evde dediğin gibi ama benim çocuklar sese duyarlı uyanırlar bu yüzden uyuyunca dahi yapamadığım oluyor.
Gece de üşenirim sanırım uzanıp bi şeylerle takılıyorum dinlenmek istiyorum.
Bu ara hiç iş yapasım gelmiyor hatta neden böyle oldum bilmiyorum.Evde bi düzensizlik var bu da benim enerjimi emiyor.
Hayırlısı olsun Sidra vardır bir hayır. Allah gönlündekini versin, bırakma kendiniMerhaba kızlar kürtaj olacagım lütfen dua eder msnz bana psikolojikmen çok kötüyüm.
Merhaba Nego & arkadaşlar2 aralık ödevi
Nevresim değiştirmek.
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
Kutbettin
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
74FRIDA
@Jou
Rabbim kolaylık ferahlık versinMerhaba kızlar kürtaj olacagım lütfen dua eder msnz bana psikolojikmen çok kötüyüm.
Sidra ne oldu iyi misin ? Bende oldum 2 sene once sormak istedigin birsey olursa sor dur sana konularimi atayim. Yorumlarda hersey var.Merhaba kızlar kürtaj olacagım lütfen dua eder msnz bana psikolojikmen çok kötüyüm.
RABBİM yar ve yardımcınız olsun bırakmayın kendiniziMerhaba kızlar kürtaj olacagım lütfen dua eder msnz bana psikolojikmen çok kötüyüm.
Üzüldüm canım ne olduMerhaba kızlar kürtaj olacagım lütfen dua eder msnz bana psikolojikmen çok kötüyüm.
geçmiş olsun Acil şifalarMerhaba kızlar kürtaj olacagım lütfen dua eder msnz bana psikolojikmen çok kötüyüm.
Ben anlamadim evi cok iyi yanan biri aylik 300 odeyecek sanirim.
Oyle uyudum maalesef minikoye gitsin amann kocanin annesi seninde annen ardindan laf etmeyecekse gir mutdaga atistiracak biseuler kaldi mi bakayim falan de
AminnnTopiğin hamile kontajanı boşalıdı yerlerini sizler yazılırsınız inşallah
@TeyocanHemsirecik
İsteyen tüm arkadaşlara nasip eder inşallah
AminnnTeneffus Zili sweetgirlcandy canlarım tez zamanda istediğiniz gibi bir eve Sorunsuz bir şekilde taşınırsiniz İNŞAALLAH
@TiniminimavihanimHemsirecik canlarim sizler ve anne olmak isteyen kim varsa RABBİM aratmasın tez vakitte bu güzel duyguyu yaşatsın İNŞAALLAH
Umudunuzu kaybetmeyin kendinizi yıpratmayın pozitif olun veren de vermeyende RABBİM
Aminn canimGünaydın hayırlı Cumalar. Rabbim herkesin gönlünde ne varsa versin. Günahlarımızı affetsinHemsirecik Rabbim nasip etsin dualarım hep sizinle.
Eve gidince bi dolasam bakalim, viking avina cikiyoruz bundan sonraYerel marketlede var
Aminn negosumTotolarını ısırın
Rabbim sana da @Tiniminimavihanim a da en güzel şekilde huzurla sağlıkla nasip etsin bebeklerinizi
Amin inşallahAhh inşallah gerçek olsun rüyan
Gecmis olsun canim Allah sifa versin inşallahMerhaba kızlar kürtaj olacagım lütfen dua eder msnz bana psikolojikmen çok kötüyüm.
Bende yeni çözmeye çalışıyorumKizlar pinteres anlayan varmı hesabımda kendim yapıp attığım şeylerden bazıları yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?