Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende gece çok iş yaptım çocukları uyutup gündüz işim bitmiyordu

Herşey bi emekle oluyor valla çocuklarda kolay büyümüyor.
Benim evde dediğin gibi ama benim çocuklar sese duyarlı uyanırlar bu yüzden uyuyunca dahi yapamadığım oluyor.
Gece de üşenirim sanırım uzanıp bi şeylerle takılıyorum dinlenmek istiyorum.
Bu ara hiç iş yapasım gelmiyor hatta neden böyle oldum bilmiyorum.Evde bi düzensizlik var bu da benim enerjimi emiyor.

Hesapsız plansız bir umre işi çıktı aralığın sonuna belki gitme ihtimalim var.
Hiç bir şeyim hazır değil pasaport falan bakalım nasipse içecek suyum varsa orda bir şekilde halledilir her şey diyorum
Bonus ne kadar güzel nasip olsun inşallah hadi bakalım

Belki havadandır, hastalıklar üstüste geliyor mevsim sıkıcı. Bazen olur öyle.
Ferahlık dilerim kalbine. Geçer

Merhaba kızlar kürtaj olacagım lütfen dua eder msnz bana psikolojikmen çok kötüyüm.
Hayırlısı olsun Sidra vardır bir hayır. Allah gönlündekini versin, bırakma kendini
Sağlık olsun. Ben de yaşadım, zordur ama önce senin sağlığın
İnşallah iyi olsun her şey.

Merhaba Nego & arkadaşlar

bu ara evde değilim geç yatıp erken kalkıyorum yoruldumda doğrusu, buzdolabını temizliyemedim ama bu akşam nevresimleri makineye atmayı düşünüyordum evde yemek bile yapamadım dün eşimi iş yerine çağırdım geldi yedirdim gönderdim o kadar yanii...

sabahtan beri 2 tane kişinin kanser olduğunu öğrendim bayan 2. evre göğüs kanseri, bey tedaviye cevap vermese dr. 2 ay var demiş.(daha kendi ile çocuklarının bile haberi yok) uzaktan tanıdığımda olsa hüzünlendim bu hayatta sağlıktan önemli bişey yok arkadaşlar

benim ev yuksek faturam gecen yil 490 geldi zamla birlikte ...evim aksama kadar gunes goruyor

gunduzleri 23 e indiriyorum ama dusmuyor zaten kombi cok nadir devreye giriyor ..geceleri 2r yapiyorum oda ayarini

kombi 60 da
Ben anlamadim evi cok iyi yanan biri aylik 300 odeyecek sanirim.

ye gitsin amann kocanin annesi seninde annen ardindan laf etmeyecekse gir mutdaga atistiracak biseuler kaldi mi bakayim falan de
Oyle uyudum maalesef miniko sabah kahvaltı hazirladim evde tektim rahat rahat yedim
Topiğin hamile kontajanı boşalıdı yerlerini sizler yazılırsınız inşallah
@Teyocan Hemsirecik
İsteyen tüm arkadaşlara nasip eder inşallah
Aminnn
Aminnn
Günaydın hayırlı Cumalar. Rabbim herkesin gönlünde ne varsa versin. Günahlarımızı affetsin Hemsirecik Rabbim nasip etsin dualarım hep sizinle.
Aminn canim
Yerel marketlede var
Eve gidince bi dolasam bakalim, viking avina cikiyoruz bundan sonra
Totolarını ısırın
Rabbim sana da @Tiniminimavihanim a da en güzel şekilde huzurla sağlıkla nasip etsin bebeklerinizi
Aminn negosum
Ahh inşallah gerçek olsun rüyan
Amin inşallah
Merhaba kızlar kürtaj olacagım lütfen dua eder msnz bana psikolojikmen çok kötüyüm.
Gecmis olsun canim Allah sifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…