- 2 Ağustos 2013
- 38.264
- 128.219
- 798
Teşekkür ederimTeşekkür ederim. Allah size de kolaylık versin. :)
Ben ve kızım bir aydır annemlerdeyiz. Eşim taşınacağımız ilde. Evimiz de başka ilde.7-8 saatlik araba yolculuğu sonrası evimize ulaşıp hemen toplanmaya başlacağız. Önceden ne yazık ki toplanmaya başlayamıyorum eve çok uzağım.
Şimdii yeni geldimm efserişkomm daha bugün dışardaydık
İyi yapmışsınız kuşumŞimdii yeni geldimm efserişkomm daha bugün dışardaydık
Sizler tabi şimdii fosur fosur devammm edin ben hiç bölmeyiiimmm
Hayırdır açtığın konuyla mı ilgiliStresli bir gün olacak dua edin bana
Evet evet ondan dolayi canim. Hani kafam dolu ya ondan dedim.Hayırdır açtığın konuyla mı ilgili
K.valide ne söylerse söylesin boş verin aldığınız kararın arkasında durup, bir an önce huzur ve mutlu olacağınız eve taşının . Kolay gelsin canimSonunda söyledi eşim gidemezmişiz hepimizi parçalarmış
Başta çok canım sıkıldı da sonra salladım çok şükür gidiyoruzK.valide ne söylerse söylesin boş verin aldığınız kararın arkasında durup, bir an önce huzur ve mutlu olacağınız eve taşının . Kolay gelsin canim
Ayyy swetim bizde tasinma surecindeyiz zaten kendi stresi yetiyor başkasının yorumunu cekmek daha zor. Sen sakin takma sakin ol. Sallasin dursunSonunda söyledi eşim gidemezmişiz hepimizi parçalarmış
Ay gerçekten zaten çocukla zor oluyor stres olduk bi de bunu çekiyoruzAyyy swetim bizde tasinma surecindeyiz zaten kendi stresi yetiyor başkasının yorumunu cekmek daha zor. Sen sakin takma sakin ol. Sallasin dursun
Çok sağol canım benim yaa Allah razı olsun. İnsaAllah atlatırım alosamadım yokluğuna karnım bunda çok şişti sönmüş diye bakmak dahi istemiyorum..Ahhh canim ahh keşke imkan olsa ben gelirdim yanında. Bilirim o psikolojiyi. Sen hic merak etme cabucak anlatacaksın inşallah
Çok sağol canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım yaaa
Çok sağol canım benim Amin Allah razı olsunÇok geçmiş olsun Sidraa. Ne desem boş, o duyguyu çok iyi biliyorum. Allah yardımcın olsun.
Çok sağol canım Allah razı olsuneçmiş olsun Allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?