İnşallah canım benim çok sağolİnşAllah canım İnşAllahKalbini ferah tut . Güzel haberlerini okuruz İnşAllah
Gunaydin☺☺Günaydınnnn sağlıklı bir gün diliyorum. Sağlıklı yerinde olsun başka her şey hallolurEki Görüntüle 3172861
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Kutbettin
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
fridabaci
74FRIDA
Jou
Gunaydin canim nasilsinGünaydın
senin bahanenle bende baktim telgraf cicegiymis kukrimSen mi çektin bunu canım çiçeğin adı ne o yüzden soruyorum maşallah
Gönlü güzel kukrimAllah bizim için dilediklerini sana da nasip etsin ben de aynı düşünceler içindeyim iyi ki tevafuk olmuş bir araya gelmişiz .
Gerçekten burada birinin canı sıkkın olunca bir yeri ağrıyınca canı yanınca ben de kendimde aynı şeyi hissediyorum,üzülüyorum duacı oluyprum .Gönül bağı çok başka birşey ve böyle başka ağızların ,kalplerin dualarından nasiplenmek çok güzel
Aynen negommm aynen allah hepimize ailelerimize can sagligi versin gerisi hallolur.Günaydınnnn sağlıklı bir gün diliyorum. Sağlıklı yerinde olsun başka her şey hallolurEki Görüntüle 3172861
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Kutbettin
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
fridabaci
74FRIDA
Jou
Allah kolaylik versin sweetim her iki konuda daGünaydın kızlar bugün taşınıyorum bana dua edin diye yazmaya gelmiştim ki kv bozuntusu geldi ortalığı karıştırdı
Kedii annişimm üzülmeyin bakarsınız herşey çok daha güzel olurAllahım hakkınızda hayırlısını versin.Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek nasip olsunnn aminn
Güzel insanlar birikiyor bu topikteDuygusal ponçikler siziiKısa zaman oldu belkide bu topiğe geleli ama inanın uzun süredir sizinle tanışıyor gibiyim.Hepinizin yeri ayrı kıymetli. İnşallah hep beraber daha güzel anlar paylaşırız. Sizleri seviyorum düzen topik ailem
Allah yardimcin olsun swwetim iyi ki yazdin bol bol dua ederiz. Birak o istedigini desin inan sen yeni evine gir 3 gune unutursun. Analik yapaydi da böyle olmasaydi. Keskin sirke küpüne zarar iste. Ohh olsun. bak gör sizin için hersey nasil guzel olacak.Günaydın kızlar bugün taşınıyorum bana dua edin diye yazmaya gelmiştim ki kv bozuntusu geldi ortalığı karıştırdı
Aminnnn canım aminHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Tanımıyorum ama kalbimde yanımda hisettim dualarınızla sizin hissettiklerinizle.dün üç kez daha anjiyo oldu. Akşamdan sonra full uyanık tuttular akşam çok halsizdi toparlayacak inşallah. Gece beyin fonksiyonlarina bakmak için tomografiye götürdüler sonucu henüz öğrenemedik. İnşallah iyileşti çıktı demek nasib olsun.
beniGüzel insanlar birikiyor bu topikteBende seni seviyorum timinicim
Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eylerGünaydın canlar
Aktif Lora dualarım seninle, babacığın iyi olacak Allahın izniyle, regl oldum şu an dua guruplarına katılamıyorum ama okuyabildiklerimle dua ediyorum sizler için
Teneffus Zili kimsenin seni üzmesine izin verme, ehliyet kursun da hayırlı olsun inş çabucak alırsın
Selizay az kaldı bence gelecek minik canın evine toparlanacak inş sana da dua ediyorum
Dün akşam pek iş güç yapmadım, mutfak topladım, kuruyan çamaşırları kaldırdım, bir makina daha yıkadım astım. Haberler canımı sıktı, eyt de yeniden yaş haddi konuşuluyor, asabım bozuldu, eşimde geç geldi dün onun da morali bozulmuş bu konuya, epey hayal kurmuştuk şöyle yapacağız böyle yapacağız diye olmayacak gibi duruyor. En çok kızım artık evde yalnız kalmayacak diye sevinçliydim, namazlarım düzene girecekti, sabah ezanlarında keyif yapacaktım falan ay yazmayayım daha cidden çok üzgünümnasip bakalım neler olacak, Rabbim güzellikler versin hepimize
O kadar temiz kalpli ve dunya mali konusunda benim belki asla olamayacagim kadar yuce gönüllüsün ki. Eminim bunun bir karsiligi olacak. Esinin de senin de hakkinizda en hayirlisi olur inşallahGünaydın canlar
Aktif Lora dualarım seninle, babacığın iyi olacak Allahın izniyle, regl oldum şu an dua guruplarına katılamıyorum ama okuyabildiklerimle dua ediyorum sizler için
Teneffus Zili kimsenin seni üzmesine izin verme, ehliyet kursun da hayırlı olsun inş çabucak alırsın
Selizay az kaldı bence gelecek minik canın evine toparlanacak inş sana da dua ediyorum
Dün akşam pek iş güç yapmadım, mutfak topladım, kuruyan çamaşırları kaldırdım, bir makina daha yıkadım astım. Haberler canımı sıktı, eyt de yeniden yaş haddi konuşuluyor, asabım bozuldu, eşimde geç geldi dün onun da morali bozulmuş bu konuya, epey hayal kurmuştuk şöyle yapacağız böyle yapacağız diye olmayacak gibi duruyor. En çok kızım artık evde yalnız kalmayacak diye sevinçliydim, namazlarım düzene girecekti, sabah ezanlarında keyif yapacaktım falan ay yazmayayım daha cidden çok üzgünümnasip bakalım neler olacak, Rabbim güzellikler versin hepimize
Telgraf çiçeği canım. Bu çizgili telgraf birde mor telgraf var. Bende ikiside varSen mi çektin bunu canım çiçeğin adı ne o yüzden soruyorum maşallah
Günaydın kızlar bugün taşınıyorum bana dua edin diye yazmaya gelmiştim ki kv bozuntusu geldi ortalığı karıştırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?