Düzenli Evimiz & Hayatımız

O kadar temiz kalpli ve dunya mali konusunda benim belki asla olamayacagim kadar yuce gönüllüsün ki. Eminim bunun bir karsiligi olacak. Esinin de senin de hakkinizda en hayirlisi olur inşallah

Allah razı olsun can, gözüm doldu ya sağolasın ne kadar güzelsiniz hepiniz

Günaydın kızlar bugün taşınıyorum bana dua edin diye yazmaya gelmiştim ki kv bozuntusu geldi ortalığı karıştırdı
Ah canım kolayca huzurla taşınırsınız umarım. Allah fırsat vermesin kayınvalidene.

Allah kolaylik versin sweetim her iki konuda da

Hiç takılma, yoluna bak sen, güzellikler var önünüzde inşallah

Ah canım kolayca huzurla taşınırsınız umarım. Allah fırsat vermesin kayınvalidene.

Sağolun kızlar valla çok canım sıkıldı takmadığım halde. Eşime üzüldüm gerçekten. Nakliyecilerin yanında sus dedikçe eşim susmadı

Bugün tadım yok kendimi motive etmek için uğraşıyorum ı ııh girdim yatağıma çıkmayı bekliyorum
Evi topladım kahvaltı da hazır gelmiyor keyfim
Kahvaltı teklifi aldım hem hazıladım bekliyorum
Başa vakkit olsa sürünerek kalkardım
Soğukla şoklanınca dimdik oldum

Günaydın kızlar bugün taşınıyorum bana dua edin diye yazmaya gelmiştim ki kv bozuntusu geldi ortalığı karıştırdı
Dualarımız seninle canısı güle güle taşının, bol huzurlu keyifli sağlıklı günler yaşayın yeni evinizde İNŞAALLAH

Dün yaptıklarım
Yataklar toplandı odalar havalandı
Kahvaltı yapıldı mutfak toplandı
Ocak silindi
Ev dip köşe süpürüldü silindi
Tozlar alındı
Banyo tuvalet yıkandı
Büyük kızımın doğum günüydü onun için alışveriş yaptım
Salonu süsledim
Misafirim vardı
Mutfağı toplayamadan yattım

Sağolun kızlar valla çok canım sıkıldı takmadığım halde. Eşime üzüldüm gerçekten. Nakliyecilerin yanında sus dedikçe eşim susmadı

Allah'a sığın kuzum, bu tür insanlarla baş olmaz, yıpratır sadece, eşinin de bazı şeyleri yaşaması gerekiyor belki sınırları çizebilmesi için bak göreceksin hepsi geride kalacak, huzurlu günleriniz olacak inş

Bugün iyiyim canım sen nasılsın? biraz evle ilgileneyim. Babamdan iyi haber alırsam daha iyi olucam onu bekliyorum

Çok teşekkür ederim jesim iyi ki tanimisim sizi
Canım baban nasıl oldu niye oldu bilgim yokya şimdi bilemedim ama ya şafiyi okudum bolbol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…