- 8 Nisan 2017
- 57.268
- 307.193
- 698
beni de gör artik be kadinTelgraf çiçeği canım. Bu çizgili telgraf birde mor telgraf var. Bende ikiside var
O kadar temiz kalpli ve dunya mali konusunda benim belki asla olamayacagim kadar yuce gönüllüsün ki. Eminim bunun bir karsiligi olacak. Esinin de senin de hakkinizda en hayirlisi olur inşallah
Ah canım kolayca huzurla taşınırsınız umarım. Allah fırsat vermesin kayınvalidene.Günaydın kızlar bugün taşınıyorum bana dua edin diye yazmaya gelmiştim ki kv bozuntusu geldi ortalığı karıştırdı
Geçmişi okuya okuya geliyorum sabırsız minikbeni de gör artik be kadin
hemen gormeliisn beni.. ben gorulmeuecek kadinmiyimGeçmişi okuya okuya geliyorum sabırsız minik
Allah kolaylik versin sweetim her iki konuda da
Allah yardimcin olsun swwetim iyi ki yazdin bol bol dua ederiz. Birak o istedigini desin inan sen yeni evine gir 3 gune unutursun. Analik yapaydi da böyle olmasaydi. Keskin sirke küpüne zarar iste. Ohh olsun. bak gör sizin için hersey nasil guzel olacak.
Hiç takılma, yoluna bak sen, güzellikler var önünüzde inşallah
Ah canım kolayca huzurla taşınırsınız umarım. Allah fırsat vermesin kayınvalidene.
Kahvaltı teklifi aldım hem hazıladım bekliyorumBugün tadım yok kendimi motive etmek için uğraşıyorum ı ııh girdim yatağıma çıkmayı bekliyorum
Evi topladım kahvaltı da hazır gelmiyor keyfim
Dualarımız seninle canısı güle güle taşının, bol huzurlu keyifli sağlıklı günler yaşayın yeni evinizde İNŞAALLAHGünaydın kızlar bugün taşınıyorum bana dua edin diye yazmaya gelmiştim ki kv bozuntusu geldi ortalığı karıştırdı
GunaydıınnnGünaydınnnn sağlıklı bir gün diliyorum. Sağlıklı yerinde olsun başka her şey hallolurEki Görüntüle 3172861
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Sidraa
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
fridabaci
@74FRIDA
Jou
Sağolun kızlar valla çok canım sıkıldı takmadığım halde. Eşime üzüldüm gerçekten. Nakliyecilerin yanında sus dedikçe eşim susmadı
Bugün iyiyim canım sen nasılsın? biraz evle ilgileneyim. Babamdan iyi haber alırsam daha iyi olucam onu bekliyorumGunaydin canim nasilsin
Çok teşekkür ederim jesim iyi ki tanimisim sizi
Canım baban nasıl oldu niye oldu bilgim yokya şimdi bilemedim ama ya şafiyi okudum bolbolBugün iyiyim canım sen nasılsın? biraz evle ilgileneyim. Babamdan iyi haber alırsam daha iyi olucam onu bekliyorum
Çok teşekkür ederim jesim iyi ki tanimisim sizi
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Hala yoğun bakımda haber bekliyoruz doktorundan duruma göre servise cikaricaklar insallahCanım baban nasıl oldu niye oldu bilgim yokya şimdi bilemedim ama ya şafiyi okudum bolbol
Insallah insallahhAllah razı olsun çok teşekkür ederim. Hala yoğun bakımda haber bekliyoruz doktorundan duruma göre servise cikaricaklar insallah
GunaydiinnHayırlı sabahlar. Loranın babasından iyi haber alınca moralim yerine gelecek inşallah.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
fridabaci
@74FRIDA
Jou
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?