Amin canım toparlayacak İnşaAllah.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Tanımıyorum ama kalbimde yanımda hisettim dualarınızla sizin hissettiklerinizle.dün üç kez daha anjiyo oldu. Akşamdan sonra full uyanık tuttular akşam çok halsizdi toparlayacak inşallah. Gece beyin fonksiyonlarina bakmak için tomografiye götürdüler sonucu henüz öğrenemedik. İnşallah iyileşti çıktı demek nasib olsun.
Efser in dün doğum günüymüş ve Aktif Lora nınn babasının durumundan dolayı yazmamış. Sen ne ince ne gönlü güzel kadınsın Allah karşına hep senin gibileri çıkarsın. İncelik empati herkeste bulunmaz eyvallah kardeşim Eki Görüntüle 3172885
Bende de var kitaplığımın üzerinde şuan ama sağlıksız görünüyor. Kocaman olmuştu içeri alınca sönüyor biraz daha.Telgraf çiçeği canım. Bu çizgili telgraf birde mor telgraf var. Bende ikiside var
Ne güzel benim hiç çiçeğim yok müstakil evde ihtiyaç duymadım hep bitkilerim vardı dışarıda burda almayı düşünüyorum da ilk bakımı kolay olandan başla dedi kardeşim bu çiçek aklımda bulunsunBende de var kitaplığımın üzerinde şuan ama sağlıksız görünüyor. Kocaman olmuştu içeri alınca sönüyor biraz daha.
3 tane var herkese de verdim daldan kopartıp ekiyorsun hemen tutuyor.
Bakımı kolay olunca sevdim bu çiçeği bende.
Öyle ya bende eşime üzülüyorum bazen o kadar ağır konuşuyor ki bi anne nasıl böyle konuşma yapar diyorum.Sağolun kızlar valla çok canım sıkıldı takmadığım halde. Eşime üzüldüm gerçekten. Nakliyecilerin yanında sus dedikçe eşim susmadı
Kalanşolarda öyle aklında bulunsunNe güzel benim hiç çiçeğim yok müstakil evde ihtiyaç duymadım hep bitkilerim vardı dışarıda burda almayı düşünüyorum da ilk bakımı kolay olandan başla dedi kardeşim bu çiçek aklımda bulunsun
Ben de varım hemde bayağ eski Vikingciyim.
O senin güzel bakışınGönlü güzel kukrim
senin bahanenle bende baktim telgraf cicegiymis kukrimbir komsumda kahvesini hep bunla cekiyor
Bakayım ben de almak istiyorum bulabilirsemTelgraf çiçeği canım. Bu çizgili telgraf birde mor telgraf var. Bende ikiside var
Yazın tedilerde 1,90 bile satıldı kukrişBakayım ben de almak istiyorum bulabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?