Düzenli Evimiz & Hayatımız

Amin canım toparlayacak İnşaAllah.

İyi sizlerleyim hepinizi ALLAH için çok seviyorum

Efser Canım mutlu huzurlu nice güzel yaşların olsun seviliyorsun

Telgraf çiçeği canım. Bu çizgili telgraf birde mor telgraf var. Bende ikiside var
Bende de var kitaplığımın üzerinde şuan ama sağlıksız görünüyor. Kocaman olmuştu içeri alınca sönüyor biraz daha.
3 tane var herkese de verdim daldan kopartıp ekiyorsun hemen tutuyor.
Bakımı kolay olunca sevdim bu çiçeği bende.

Ne güzel benim hiç çiçeğim yok müstakil evde ihtiyaç duymadım hep bitkilerim vardı dışarıda burda almayı düşünüyorum da ilk bakımı kolay olandan başla dedi kardeşim bu çiçek aklımda bulunsun

Sağolun kızlar valla çok canım sıkıldı takmadığım halde. Eşime üzüldüm gerçekten. Nakliyecilerin yanında sus dedikçe eşim susmadı
Öyle ya bende eşime üzülüyorum bazen o kadar ağır konuşuyor ki bi anne nasıl böyle konuşma yapar diyorum.
Allah onlara da sabır versin.Elalem olsa cevabını verir haddini bildirirsin ama böylesi çok zor.
Bende tantana çıkmadan hallettin de eve geçmişsin diye düşünüyordum dün yoğunsun sandım bu yüzden.

Kalanşolarda öyle aklında bulunsun
Tavşan kulağı kaktüs almıştım o da güzel büyüdü ilkbahardan yaza doğru büyümeye başlıyorlar kaktüsler haberin olsun.

Tünaydın çiçek gibi insanlar
Bugun geç kalktım.
Kızlarım da evde (öğretmenleri hasta), kardeşlerine de baktılar biraz uyudum ben de
Benim çocuklarım erken kalkmayı seviyor keşkem ben de sevseydim.

Neyse güzel bir kahvaltıyla güne başladık.
Arada yavruşlarla ilgilenerek bugun odak temizliğime bakacağım biraz.
Biraz da çocuklarla kitap okuruz,oynarız.
Zaten günü yarılamışım. Olduğu kadar

Herkese kolay gelsin her ne işiniz varsa rastgele

Bende günlük işlerimi yazmıyorum..... bu ara oturma odası halıyı süpürüp topladım...... avizeyi sildim .....koltukları süpürdüm yerleri süpürdüm nemli bezle koltukları sildim yerleri elle sildim tv yi silip işimi bitirdim ....halım temiz gibi ama yinede mutfak halısı ile yıkamaya gönderdim ...günlük rutin olarak çöp çıkarttım kahvaltı hazırladım beslenme hazırladım ..çamaşır ve bulaşık makinesi ni çalıştırdım ....ara koridor ve mutfağı süpürdüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…