Ask olsun nego 3 saat flamingonun reklamini yaptim ben neredeyim
Pek tanımıyorum bonus böyle çiçekleri ama şimdi almak istiyorum yaz kış yaşayacak dayanıklı çiçeklerdenYazın tedilerde 1,90 bile satıldı kukriş
Negommm ah negom ne güzel dedin. Benim bu topikte tanıdığım öyle kalbi guzel insanlar var ki biri derdini yazınca yazmaya eli gitmeyen. Bizzat sahit oldum. Ne sıkıntımı sizinle paylassam bir sure sonra aslinda eş zamanli benden daha büyük sikintida olan ama o an bana gönülden dua edenleri bilmiyorum.@Efser in dün doğum günüymüş veAktif Lora nınn babasının durumundan dolayı yazmamış. Sen ne ince ne gönlü güzel kadınsın Allah karşına hep senin gibileri çıkarsın. İncelik empati herkeste bulunmaz eyvallah kardeşim Eki Görüntüle 3172885
Yaaa nerden buldun bunlariiii
Mevsimsel depresyon heralde levaizTünaydınKış'ın çok keyifsizim ve asla düzelmiyor
Overlok makinesi ayağına geldi kukrişPek tanımıyorum bonus böyle çiçekleri ama şimdi almak istiyorum yaz kış yaşayacak dayanıklı çiçeklerden
Dinliyoreee hemen alayım listeOverlok makinesi ayağına geldi kukriş
Deve tabani alabilirsin eger yesillik seviyorsan, hem dayanikli hemde arsiz cok cabuk buyuyup uruyorDinliyoreee hemen alayım liste
bende babani soracaktim daha iyi olacak insallajBugün iyiyim canım sen nasılsın? biraz evle ilgileneyim. Babamdan iyi haber alırsam daha iyi olucam onu bekliyorum
Çok teşekkür ederim jesim iyi ki tanimisim sizi
Ev içi mi dışı mı?Dinliyoreee hemen alayım liste
Sabah kanamasi olmuş hallettik dedi doktor. Bidaha tekrarlamaz insallah. Canı taze sıkılmış meyve suyu istiyormuş. O halde onu söylemiş abime kime çektiğim kesinleşti simdibende babani soracaktim daha iyi olacak insallaj
Ekran görüntüsü aldım .Kapalı balkonda bakacağımEv içi mi dışı mı?
Balkonda camda duracaksa telgrafın her çeşidi yaz kış yaşıyor don olmadığı müddetçe.
Çiçekli olsun dersen en dayanıklı çiçeği olan kalonçeler açtıktan sonra baya duruyor çiçeği üzerinde. Dökülme yapmıyor balkonu falan batırmıyor. Hem dayanıklı hem de hasta olabiliyor ama kurtarmasıda kolay.
Yaz kış sardunyalar duruyor hatta istanbulda kışın bile açıyorlar. Çok çiçek verdiği için çiçek yaprakları bol bol dökülüyor.
Kaktüsler sukulentler yaz kış duruyor.
Soğanlı çiçekler mevsimsel açıyor sonra kuruyup uykuya geçiyor.
Lale, sümbül, zambak, nergis gibi.
Çuha çiçeği, hercai menekşe, sıklemen, kasımpatı kış çiçekleri ama ben kasımpatıma 3 sene bakmıştım.
Uygun şartlar olursa sıklemende yazın uyur kışın açar.
Asıl o halde çeker kız şifa olsun inşSabah kanamasi olmuş hallettik dedi doktor. Bidaha tekrarlamaz insallah. Canı taze sıkılmış meyve suyu istiyormuş. O halde onu söylemiş abime kime çektiğim kesinleşti simdi
Maşallah maşallahSabah kanamasi olmuş hallettik dedi doktor. Bidaha tekrarlamaz insallah. Canı taze sıkılmış meyve suyu istiyormuş. O halde onu söylemiş abime kime çektiğim kesinleşti simdi
Hepsi kapalı balkonda olur.Ekran görüntüsü aldım .Kapalı balkonda bakacağım
Geri gittimKendime geldim
İyi ki geldinİyi sizlerleyim hepinizi ALLAH için çok seviyorum
@Efser Canım mutlu huzurlu nice güzel yaşların olsun seviliyorsun
Ne oldu canım sana böyle uzun zamandır keyfin yokTünaydınKış'ın çok keyifsizim ve asla düzelmiyor
Bak unutmuşumAsk olsun nego 3 saat flamingonun reklamini yaptim ben neredeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?