Düzenli Evimiz & Hayatımız

Negommm ah negom ne güzel dedin. Benim bu topikte tanıdığım öyle kalbi guzel insanlar var ki biri derdini yazınca yazmaya eli gitmeyen. Bizzat sahit oldum. Ne sıkıntımı sizinle paylassam bir sure sonra aslinda eş zamanli benden daha büyük sikintida olan ama o an bana gönülden dua edenleri bilmiyorum.

Bugün iyiyim canım sen nasılsın? biraz evle ilgileneyim. Babamdan iyi haber alırsam daha iyi olucam onu bekliyorum

Çok teşekkür ederim jesim iyi ki tanimisim sizi
bende babani soracaktim daha iyi olacak insallaj

Dinliyoreee hemen alayım liste
Ev içi mi dışı mı?

Balkonda camda duracaksa telgrafın her çeşidi yaz kış yaşıyor don olmadığı müddetçe.

Çiçekli olsun dersen en dayanıklı çiçeği olan kalonçeler açtıktan sonra baya duruyor çiçeği üzerinde. Dökülme yapmıyor balkonu falan batırmıyor. Hem dayanıklı hem de hasta olabiliyor ama kurtarmasıda kolay.

Yaz kış sardunyalar duruyor hatta istanbulda kışın bile açıyorlar. Çok çiçek verdiği için çiçek yaprakları bol bol dökülüyor.

Kaktüsler sukulentler yaz kış duruyor.

Soğanlı çiçekler mevsimsel açıyor sonra kuruyup uykuya geçiyor.
Lale, sümbül, zambak, nergis gibi.

Çuha çiçeği, hercai menekşe, sıklemen, kasımpatı kış çiçekleri ama ben kasımpatıma 3 sene bakmıştım.
Uygun şartlar olursa sıklemende yazın uyur kışın açar.

Ekran görüntüsü aldım .Kapalı balkonda bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…