Düzenli Evimiz & Hayatımız

Biri dua istediğinde kendi derdimi unutuyorum çoğu zaman aman banane benim derdim bana yeter diyemiyorum. Allah o kuluna bunu bizden istetmişse geri çevirmek olmaz diyorum.

Sabah kanamasi olmuş hallettik dedi doktor. Bidaha tekrarlamaz insallah. Canı taze sıkılmış meyve suyu istiyormuş. O halde onu söylemiş abime kime çektiğim kesinleşti simdi
Vücut neye ihtiyacı varsa hastayken canı onı çeker. Şifa olsun amcaya.

Kışın gerçekten enerjim aşırı düşüyor, çok keyifsiz oluyorum
Ama sabah dediğin gibi sağlığımız yerinde olsun da gerisi hallolur:)
Ruh sağlığı da önemli. Kendini iyi hissettirecek şeyler yapsan biraz . Kapanma içine

Ruh sağlığı da önemli. Kendini iyi hissettirecek şeyler yapsan biraz . Kapanma içine
Önümüzdeki hafta Ankara'ya kardeşime gideceğim :) Oradan dönüp biraz evde kalıp İzmir'e geçeceğim Beni kışla birlikte evde durmak da daraltıyor galiba

Önümüzdeki hafta Ankara'ya kardeşime gideceğim :) Oradan dönüp biraz evde kalıp İzmir'e geçeceğim Beni kışla birlikte evde durmak da daraltıyor galiba
İyi gelir bu değişiklik erkenden uyandıran yeğenle bol heyecan yaşarsın

Sabahtan başlayıpta yapılanlar:
Sabah kahvaltısı hazırladım.
Oğlanı okula bıraktım.
Evi süpürdüm.
Koltuk örtülerini silkeledim.
Ocağımı parlattım.
Eve düzen getirmeye çalışıyorum oda uğraştırıyor.
Masayı yağ çözle sildim.
Lavaboyu çamaşır suyuyla fırçaladım.
Wc ye de döktüm ama yıkamadım henüz.
Bulaşıkları yıkadım.
Çekmeceyi silip havluları yerleştirdim.
Mutfak penceresi pimapeni yalanmıştı yağ çözle sildim. Mermerini sildim.
Yukkamın kuruyan yapraklarını kestim saramış heryeri ayıkladım.Bayağ sararmış gitti güzelim ağacım

Dualarımız seninle canısı güle güle taşının, bol huzurlu keyifli sağlıklı günler yaşayın yeni evinizde İNŞAALLAH
Sağolasın ablişim
Ay gerçekten baş edilmez. Eşim gerçekten sınırları çiziyor çizmeye çalışıyor ama kadın çok garip gerçekten normal değil. İnşallah çok mutlu olcaz
Aaa ben vikingci değilim olma yolundayım
Evet ya hakkımı helal etmiyorum diye bağırdı bağırdı nakliyecilerin yanında. Eşim sus diyebildi ne desin yani

Eviniz ne olacak kiralık verirler mi?
Çok boşluğa düşecek pişmanda olacaktır eminim ama bence mesafe iyidir.

Ah üç günlük dünya neyin kavgası bu anlamıyorum. Ne güzel evladının yoldaşı, hayat arkadaşı olmuş, analık et ikisine de nedir bu çekişme anlamıyorum, ne batıyor bu kv lere. Evladının hayatının en güzel zamanları eline ne geçiyor zehir etmekle, güzel güzel geçinsen, evlatların da kucaklasa seni ne olur yani, kazık mı çakıcan dünyaya. ... bu insanoğlunu hep hırsı mahvediyor

Ah kizlar
Hastaligim devam ediyor.bütün kemiklerim agriyor.bi yandanda can sıkıntısı.
Kiracimiz çikmıyordu ya hani.bizde bi ton para verip dava acmistik.suan oturdugum evin sahibide bana ihtar cekmis çikmazsak dava acacakmis.
Ayrica biton borclandim ev alirken icindeki kiracı kirada odemez oldu.
Insanlarin hakkini yemek bu kadar kolaymi oldu ya.
Davamiz mahkemede.o da mart ayında.
Biz hem kredi hemde oturdugumuz evin kirasini öduyoruz.adam 8binlik eve kira bile vermiyor artik.
Herkes sabret diyor.tabiki sabredecem ama anlatmazsamda catlicam.
Artik esimlede konusamiyoruz onunda cani cok sıkkın konuşunca daha kötü oluyorum diyor.
Adami ariyoruz oyundayim diyor(kumar)
Çocuklarimin rizkıni yiyen bu adama ne demeli kizlar.evi alali martta 1sene olacak.hicmi parasina göre bulamazlar.
Eve gidiyorum kapiyi acmiyorlar.
Kizlar banada dua ederseniz cok sevinirim.
Herseyin basi saglik.ama iste hakta yerini istiyor.

Allah hayırlı bir kapı açsın deren üzüldüm kendi ev sahibinizle konuştunuz mu bu durumu?

Ne desen haklısın canım resmen evinizi gasp ediyorlar. Allah bir önce güzel sonuçlandırsın.

Allah sabrını artırsın inş.çabucak hallolur evine geçersin canım.
Bazen gelince herşey üst üste gelir Allah selamet versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…