Biri dua istediğinde kendi derdimi unutuyorum çoğu zaman aman banane benim derdim bana yeter diyemiyorum. Allah o kuluna bunu bizden istetmişse geri çevirmek olmaz diyorum.Negommm ah negom ne güzel dedin. Benim bu topikte tanıdığım öyle kalbi guzel insanlar var ki biri derdini yazınca yazmaya eli gitmeyen. Bizzat sahit oldum. Ne sıkıntımı sizinle paylassam bir sure sonra aslinda eş zamanli benden daha büyük sikintida olan ama o an bana gönülden dua edenleri bilmiyorum.
Pp ye bakıp bu kim ki beni alıntılamış diyorsam durum vahimGeri gittimya hiç enerjim yok çok yorgun hissediyorum
Yerel marketYaaa nerden buldun bunlariiii
Vücut neye ihtiyacı varsa hastayken canı onı çeker. Şifa olsun amcaya.Sabah kanamasi olmuş hallettik dedi doktor. Bidaha tekrarlamaz insallah. Canı taze sıkılmış meyve suyu istiyormuş. O halde onu söylemiş abime kime çektiğim kesinleşti simdi
Kışın gerçekten enerjim aşırı düşüyor, çok keyifsiz oluyorumNe oldu canım sana böyle uzun zamandır keyfin yok
Ruh sağlığı da önemli. Kendini iyi hissettirecek şeyler yapsan biraz . Kapanma içineKışın gerçekten enerjim aşırı düşüyor, çok keyifsiz oluyorum
Ama sabah dediğin gibi sağlığımız yerinde olsun da gerisi hallolur:)
Önümüzdeki hafta Ankara'ya kardeşime gideceğim :) Oradan dönüp biraz evde kalıp İzmir'e geçeceğimRuh sağlığı da önemli. Kendini iyi hissettirecek şeyler yapsan biraz . Kapanma içine
İyi gelir bu değişiklikÖnümüzdeki hafta Ankara'ya kardeşime gideceğim :) Oradan dönüp biraz evde kalıp İzmir'e geçeceğimBeni kışla birlikte evde durmak da daraltıyor galiba
Ayyy onu hatırlatmayaydın iyiydiİyi gelir bu değişiklikerkenden uyandıran yeğenle bol heyecan yaşarsın
Hayatına ekşın gelecek işte ne güzelAyyy onu hatırlatmayaydın iyiydi
Sağolasın ablişimDualarımız seninle canısı güle güle taşının, bol huzurlu keyifli sağlıklı günler yaşayın yeni evinizde İNŞAALLAH
Ay gerçekten baş edilmez. Eşim gerçekten sınırları çiziyor çizmeye çalışıyor ama kadın çok garip gerçekten normal değil. İnşallah çok mutlu olcazAllah'a sığın kuzum, bu tür insanlarla baş olmaz, yıpratır sadece, eşinin de bazı şeyleri yaşaması gerekiyor belki sınırları çizebilmesi için bak göreceksin hepsi geride kalacak, huzurlu günleriniz olacak inş
Aaa ben vikingci değilim olma yolundayım
Evet ya hakkımı helal etmiyorum diye bağırdı bağırdı nakliyecilerin yanında. Eşim sus diyebildi ne desin yaniÖyle ya bende eşime üzülüyorum bazen o kadar ağır konuşuyor ki bi anne nasıl böyle konuşma yapar diyorum.
Allah onlara da sabır versin.Elalem olsa cevabını verir haddini bildirirsin ama böylesi çok zor.
Bende tantana çıkmadan hallettin de eve geçmişsin diye düşünüyordum dün yoğunsun sandım bu yüzden.
Eviniz ne olacak kiralık verirler mi?Sağolasın ablişim
Ay gerçekten baş edilmez. Eşim gerçekten sınırları çiziyor çizmeye çalışıyor ama kadın çok garip gerçekten normal değil. İnşallah çok mutlu olcaz
Evet ya hakkımı helal etmiyorum diye bağırdı bağırdı nakliyecilerin yanında. Eşim sus diyebildi ne desin yani
Sağolasın ablişim
Ay gerçekten baş edilmez. Eşim gerçekten sınırları çiziyor çizmeye çalışıyor ama kadın çok garip gerçekten normal değil. İnşallah çok mutlu olcaz
Evet ya hakkımı helal etmiyorum diye bağırdı bağırdı nakliyecilerin yanında. Eşim sus diyebildi ne desin yani
Ah kizlar
Hastaligim devam ediyor.bütün kemiklerim agriyor.bi yandanda can sıkıntısı.
Kiracimiz çikmıyordu ya hani.bizde bi ton para verip dava acmistik.suan oturdugum evin sahibide bana ihtar cekmis çikmazsak dava acacakmis.
Ayrica biton borclandim ev alirken icindeki kiracı kirada odemez oldu.
Insanlarin hakkini yemek bu kadar kolaymi oldu ya.
Davamiz mahkemede.o da mart ayında.
Biz hem kredi hemde oturdugumuz evin kirasini öduyoruz.adam 8binlik eve kira bile vermiyor artik.
Herkes sabret diyor.tabiki sabredecem ama anlatmazsamda catlicam.
Artik esimlede konusamiyoruz onunda cani cok sıkkın konuşunca daha kötü oluyorum diyor.
Adami ariyoruz oyundayim diyor(kumar)
Çocuklarimin rizkıni yiyen bu adama ne demeli kizlar.evi alali martta 1sene olacak.hicmi parasina göre bulamazlar.
Eve gidiyorum kapiyi acmiyorlar.
Kizlar banada dua ederseniz cok sevinirim.
Herseyin basi saglik.ama iste hakta yerini istiyor.
Ne desen haklısın canım resmen evinizi gasp ediyorlar. Allah bir önce güzel sonuçlandırsın.Ah kizlar
Kiracimiz çikmıyordu ya hani.bizde bi ton para verip dava acmistik.suan oturdugum evin sahibide bana ihtar cekmis çikmazsak dava acacakmis.
Biz hem kredi hemde oturdugumuz evin kirasini öduyoruz.adam 8binlik eve kira bile vermiyor artik.
Artik esimlede konusamiyoruz onunda cani cok sıkkın konuşunca daha kötü oluyorum diyor.
Çocuklarimin rizkıni yiyen bu adama ne demeli kizlar.evi alali martta 1sene olacak.hicmi parasina göre bulamazlar.
Allah sabrını artırsın inş.çabucak hallolur evine geçersin canım.Ah kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?