Düzenli Evimiz & Hayatımız

Deren Allah yardımcınız olsun bir an evvel işiniz yoluna girsin.
Çok garip yaa, Allahtan korkmaz kuldan utanmazlık bu, gasp resmen. Başka birşey yapılamaz mı? Tamam mahkemeliksiniz de ne bileyim, polis falan? Böyle arada kaldınız ne yapacaksınız bu mağduriyetin yaptırımı yok mu?
Kv öyle bir temizlik yapıyor ki canım çekti ama gram halim yok
Evi süpürücem şimdi mecburen her yer pislik içinde
Negoo sen kv ile yakın mısın? Aynı binada falan mısın yoksaa

Efser mutlu yillar canim, nice mutlu saglikli yaslarin olsun insallah.
Canim cok gecmis olsun hastaligin icin. Kiracin konusunda da diyecek bir sey bulamadim vallahi. Allah duzgun insanlarla karsilastirsin hepimizi

Bugun yaptıklarım
#Günlük sabah şeysileri
#Wcler, banyo yıkadım
#Banyo yerler elle sildim
#Salonun odak temizliğine başladım
#Evi süpürdüm
#Kapalı balkonu süpürdüm
#2 posta çamaşır astım
#Yemek yaptım

Gün planladığım gibi gitmedi
Kayınvalide aradı bize gelmek istiyorlarmış.
Dolayısıyla işlere hem ara verdim, hem şöyle bir toparladım işte.
Yemeği onlara göre ayarladım falan.
Çocuklarla birebir ilgilenememiş oldum.
Şimdi valide hazretlerini ağırlayalım bakalım

Akşamlar hayırlı olsun hanımlar

Kira ne kadar zamandır vermiyor ? Üç ayı geçtiyse tahliye sebebidir
İnsanı zorla küfür kafir günaha sokuyorlar, alıcan eline sopayı çökeceksin tepesine onu istiyorlar, sen bana bakma tabi, avukatınız ne diyor bu duruma, kira ödemeden nasıl oturabiliyor

3 ayi gecti canim.illa mahkemeyi bekliceksiniz diyor avukatta

Hic bir yaptırımı yok canim.mahkemeye kadar beklemek zorundaymisiz .adamlarda rahat rahat takılıyorlar evde.
Gecen asagidan zile bastim kizi diyorki cagir polisi diyor.biliyor poliste bise yapamicak.bir suru hakarette etti oglum duymus

Ne desen haklısın canım resmen evinizi gasp ediyorlar. Allah bir önce güzel sonuçlandırsın.
Amin canim insallah.insanin cok zoruna gidiyor.param yok diyor.sanki biz para basiyoruz.ben adanadaki evimi satip ustune kredi cekip bu evi zar zor aldim
Eski evi odemek icin ne sıkıntılar cektim ama adam kendi evi gibi sahipleniyor

Allah hayırlı bir kapı açsın deren üzüldüm kendi ev sahibinizle konuştunuz mu bu durumu?
Esim msj la anlatti herseyi.ben ev sahibimden daha cok istiyorum burdan çıkip evime gitmeyi ama firsat vermiyorlarki.onunda tek derdi ben çıkayimda burayi 10bine falan vermek.tek dertleri para

Amin canim insallah.insanin cok zoruna gidiyor.param yok diyor.sanki biz para basiyoruz.ben adanadaki evimi satip ustune kredi cekip bu evi zar zor aldim
Eski evi odemek icin ne sıkıntılar cektim ama adam kendi evi gibi sahipleniyor
Nasıl insanlar var ya Allah ıslah etsin hidayet versin inşallah yakın zamanda çözüme kavuşur cancağzım. Allah’ım hakkınızda en hayırlısını nasip eylesin

Ever canım alt katımda

Allah akıl fikir merhamet versin nasil insanlar var ya. Rabbim islerinizi yoluna koysun inşallah tez zamanda kurtarır bu beladan

çok tatsız bir durum can sıkıcı gerçekten, yanlız bişey geldi aklıma siz bu kiracıdan hiç kira almasaydınız daha kolay çıkartırdınız. bazen daire satıldımı içinde kiracı varsa ona yeni mal sahibinin adı tc si bile söylenmemeli hesap numarası hele hiç verilmemeli kii çıkarmak daha kolay olsun şimdiki kiracılar mağlesef hesap numarası olmasa dahi ppt den isme ve tc numarasına ödeme yapıyorlaar daireyi alan kişiinin bazen haberi bile olmasa kiracı mahkemede bunu kullanıyor, yeni mal sahibi iki kat daha uğraşıyor çıkartmak için ...

en kısa sürede gönlünüze göre şekillenir inşallah ben satın alınan eve 1.5 ayda kiracı çıksın diye 6 aylık kira peşin ödedim ayrıyeten siteye olan borcunuda ödedim. uğraşması çok zor fikren aklınızda bulunsun taşınma masraflarına el atıcam şu kadar vericem derseniz belkii çıkarmanız kolaylaşır.

Allah hayırlısı ile açsın kapalı yollarını canım inşallah bir an önce feraha çıkarsın

Aylardır zararda birde taşınma masrafına nasıl ortak olacak kendi de taşınacak. Göz göre göre malı gasp ediliyor çok sinir bozucu. Malınla rezil olmak resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…