Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aylardır zararda birde taşınma masrafına nasıl ortak olacak kendi de taşınacak. Göz göre göre malı gasp ediliyor çok sinir bozucu. Malınla rezil olmak resmen
evet öyle oluyor satın aldığınız gayrimenkulde aklınızda bulunsun diye yazdım evdeki kiracıyı çıkarmak istiyorsanız tapu günü ihtar çekilecek ayrıyeten kira alınmayacak bir nebze işler kolaylaşıyor kiii kötüye denk gelindin mii böyle uğraştırıyor insanıı

Son düzenleme:
Sabah kanamasi olmuş hallettik dedi doktor. Bidaha tekrarlamaz insallah. Canı taze sıkılmış meyve suyu istiyormuş. O halde onu söylemiş abime kime çektiğim kesinleşti simdi
gözünüz aydın canım günden güne dahada iyi olur inşallah. sağolsunlar Nego da iyi toparladı kızlarla dualar okundu Allah kabul etsin

İhtar çektik demişti yanlış hatırlamıyorsam.

Biz bir aleyiz öyle bir alileyiz ki ne görüyoruz ne duyuyoruz ne dokunabiliyoruz ama yazılmış bir cümlesindeki kelime düşüklüğünden kalbinin kırıklığını anlayan. Reyal hayatta sana biri keyifizizliğini sorsalar arkadaşımın babasına annesine üzülüyorum demişliğimiz bile var.
Demem o ki ağlayınca ağlayan gülünce gülen
Böyle güzel kapli kadınlarının içinde kalplerine pamuk gibi bakarım.2 gündür güzel şeyler yaşıyorum şurdaki samimiyeti sıcaklığı aldığım çok az insan var sizler benim saklı bahcemdeki birer incisiniz o yüzde ayrı bir yeriniz var.
Sizde bana güzel yüreklerinizi açtığınız için çok mutluyum

İyi sizlerleyim hepinizi ALLAH için çok seviyorum

Efser Canım mutlu huzurlu nice güzel yaşların olsun seviliyorsun
İyiki sende bizim yanımızdasın kuzum çok teşekkür ederim
Doğum günün kutlu olsun Efser Nice senelere
Çok teşekkürler canım
Efser senin güzel kalbinden öperim çok tatlısın
Canım babana çok sevindim inşallah sizlerle bereaber nice güzel sağlıklı günüleri olur
Bende seni öperim
Doğum günün kutlu olsun Efser ..
Ailenle nice senelere inşallah sağlıkla huzurla mutlulukla inş.
Teşekkür ederim canım
Efser musmutlu yılların olsun, yeni yaşın hayırlı olsun inşallah
Amin çok teşekkür ederim
Efser Yeni yaşını kutlarım.
Sağlıklı, hayırlı ve uzun ömrün olsun, ailen sevdiklerinle
Çok teşekkür ederim
Efser mutlu yillar canim, nice mutlu saglikli yaslarin olsun insallah.

Canim cok gecmis olsun hastaligin icin. Kiracin konusunda da diyecek bir sey bulamadim vallahi. Allah duzgun insanlarla karsilastirsin hepimizi
Çok teşekkür ederim canım

Bu güzel dillekler sizlerle beraber anlamlı ve daha güzel kalbinizden bu güzel dilekleri saçlarıma taktığım çicekler gibi baş tacı bunu bilmeninizi isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…