Teşekkür ediyorum kuzumEfser nice güzel yaşların olsun canım
Ayyy ne iyi olurdu negomm bittim bugünÇay içeeeeeennnn
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Sidraa
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@fridabaci
74FRIDA
Jou
Nice mutlu senelerin olsun inşallahBiz bir aleyiz öyle bir alileyiz ki ne görüyoruz ne duyuyoruz ne dokunabiliyoruz ama yazılmış bir cümlesindeki kelime düşüklüğünden kalbinin kırıklığını anlayan. Reyal hayatta sana biri keyifizizliğini sorsa arkadaşımın babasına annesine üzülüyorum demişliğimiz bile var.
Demem o ki ağlayınca ağlayan gülünce gülen
Böyle güzel kapli kadınlarının içinde kalplerine pamuk gibi bakarım.2 gündür güzel şeyler yaşıyorum şurdaki samimiyeti sıcaklığı aldığım çok az insan var sizler benim saklı bahcemdeki birer incisiniz o yüzde ayrı bir yeriniz var.
Sizde bana güzel yüreklerinizi açtığınız için çok mutluyum
İyiki sende bizim yanımızdasın kuzum çok teşekkür ederim
Çok teşekkürler canım
Canım babana çok sevindiminşallah sizlerle bereaber nice güzel sağlıklı günüleri olur
Bende seni öperim
Teşekkür ederim canım
Aminçok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canım
Bu güzel dillekler sizlerle beraber anlamlı ve daha güzel kalbinizden bu güzel dilekleri saçlarıma taktığım çicekler gibi baş tacı bunu bilmeninizi isterim
Temizlik mi yaptınAyyy ne iyi olurdu negomm bittim bugün
Çok teşekkürlerNice mutlu senelerin olsun inşallahiyi dogmussun
Tabi aklun temizlik teTemizlik mi yaptın
Olsun bu da en güzel uğraşTabi aklun temizlik tesenin gibi bukadar temizlik yapabilsem keşkee
Kızım huysuzdu bugün biraz totom yer görmedi yemek desen bulaşık çamaşır desen
Evi süpürr daha sini kıza ek gıdaya başlıyorum yoğurt mayalıcam ılımasını bekliyorum
Ohhh afiyet olsunArkadaşlar çaya şeker attığım halde üstüne şöyle de bir tabak hazırladım kendime
Sağol canımOhhh afiyet olsun
afiyet olsun
benim kız bugün yulaflı çukulatalı kurabiye yapmıştı tadı güzel olmamıştı kendide beğenmedi
Hemde köyden getirdigim seker gibi bir kabak
Of offff afiyet olsunArkadaşlar çaya şeker attığım halde üstüne şöyle de bir tabak hazırladım kendime
Arkadaşlar çaya şeker attığım halde üstüne şöyle de bir tabak hazırladım kendime
tarife göre yapmışta işte yulaf, muz, yaprak çukulata koyup yoğurup yapmış tarif iyi değil yaniiGüldüm ya niye öyle oldu ki
Teşekkür ederim canımHemde köyden getirdigim seker gibi bir kabakben bir gece sekerde bekletip yapıyorum siz nasil yapıyorsunuz
Of offff afiyet olsun
Tabi kabartıcak bişey istiyortarife göre yapmışta işte yulaf, muz, yaprak çukulata koyup yoğurup yapmış tarif iyi değil yanii
aslında biz yapıyorduk
yulaf,
damla çukulata, 3 adet yumurta akı
bunları karıştırınca daha güzel oluyordu neyse bir dahakine öyle yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?