Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun cnm.. bende aynı senin gibiyim.. benim de yıldızım düşük. Pek anlamam ama..
Çok cabuk nazara geliyorum gözü olanın gözü ciksin mi diyeyim ne diyeyim bilemedim..

Kim nazar ediyorsa gözü çıksın yaa çatlar insan derler allah korusun benim eltim kuzuya ne güzel demiş kuzu 5 dakika sonra ölmüş korkarım eltimden ben
Oo ben başıma gelenleri, çocukların başına gelenleri yazsam neler neler.
Benim küçük oğlum çok tombikdi sütüm de hep boldur çok şükür, böyle pofuduk bir bebekti. Az mı göğsüm şişti ağrıdan kıvrandım, kv me okuturdum hep. Bu oğluma kaynım gelip gidip tosun derdi, gıdığa bak yok bacağa bak, çocuklarımız aynı yaş, bizimki zayıf bu tosun. Oğlum şimdi çırpı gibi, birden bire kilo verdi eridi bildiğin, yemek yemedi falan.
Annem hala söyler kaç yıl oldu, gözüyle yedi çocuğu diye kaynıma

Geçmiş olsun cnm.. bende aynı senin gibiyim.. benim de yıldızım düşük. Pek anlamam ama..
Çok cabuk nazara geliyorum gözü olanın gözü ciksin mi diyeyim ne diyeyim bilemedim..
Sağol canım, yaşayan bilir o ağırlığı ruh halini :/ Allah korusun hepimizi

Radyo açtım baya kendime geldim. Bide bimden mikrofiberli ikili bez aldım. Çok çok güzel çıktı. Ne var ne yok topluyor. Böyle bezleri çıkaranlara duaciyim
Hangi bez canım çiçek desenli olan mı, o da çok iyi
Abdestsiz çok gezmemeye çalış canım. Yani normal abdest o zaman yolları olmaz. Şamdan ocakliymis o sana okur inşallah rahatlarsın
Tamam canım ne tavsiye verirseniz yapıcam artık tek iyi olayım

Bebek uyurken bende uyuyayım. Size kolay gelsin..
Yakında temizlik yapmış bir deli olarak gelicem aranıza...
Bu arada temizliğimi yapıyorum, rutin işler .. ama bir dip köşe girmem lazimm
Sen dinlen tabi göğsün nasıl oldu?

Sen dinlen tabi göğsün nasıl oldu?
Çok şükür ya .. emzirmeyi bırakmadım hiç emdikce daha iyi olacak insaAllah

Birşey daha sorcam, bebeğin yüzünde minik minik sivilceler çıktı..korkmam lazım mi acaba..
Netten baktım özellikle erkek bebeklerde olur yaziyo, adı da vardı da hatırlamıyorum şuan..

Çok şükür canım sevindim
Evet normal, ergenlik sivilcesi gibi, büyük oğlum da da olmuştu, Dr biraz yağlı gıdaları az tüket demişti o dönem, kuruyemiş falan. Birde kilo alıyor derler eskiler

Çok şükür canım sevindim
Evet normal, ergenlik sivilcesi gibi, büyük oğlum da da olmuştu, Dr biraz yağlı gıdaları az tüket demişti o dönem, kuruyemiş falan. Birde kilo alıyor derler eskiler
Geçici yani ,. Çok şükür. Kizimda olmamıştı, ondan tedirgin oldum ..
Allah razı olsun canım,.,

Çok enteresan bütün işlerimi bitirdim, yemeğimi de yaptım
Kendime ben bile inanamıyorum. Deterjan da amway yağ dökücü. Her yere kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…