Ev soğuksa iş değişti yat diyecem de iş güç neyin varsaDun gece gec yattik o yuzden kalkamadim sabahbirde ev soguk yatak sicak, içine cekiyor beni adeta
Shdjdkdl herşeyi göze aldın cümlenin sonunda he
Suan yok, zaten hat uzerine alicam alirsam taksitle. Bir anda o kadar para vermek istemiyorum. Yorumlar beni kararsiz bıraktı sadece cok tatsiz falan yazanlar olmusEkstra acil ihtiyacin yoksa bence değer.
Valla buz gibi, uzerimde battaniyeyle geziyorum. Her sabah bogazim aciyor soguktan biktim artik gune hasta uyanmaktan
Aldım vallaaaaShdjdkdl herşeyi göze aldın cümlenin sonunda he
Sorma cok hamaratimAldım vallaaaadiyecek şimdi kendi haftalık iş yapıyor birde hamarat hanimciklara yat yazmışsın yazacakkkk
Ya arkadaş aldı burda patates yandı demişti. Başka bişey daha iyi olmadı pişman oldum diuordu. Kullanım yanlışmis manuel seçince daha leziz oldu diyor. Taksitle de alicaksan al bence en azından yağ az kullanmış olursunSuan yok, zaten hat uzerine alicam alirsam taksitle. Bir anda o kadar para vermek istemiyorum. Yorumlar beni kararsiz bıraktı sadece cok tatsiz falan yazanlar olmus
Ben camları açtım sabahtan, evi süpürdüm toz falan aldım. İşim bitti, duş alacam sonra dizi izlicem
Detaylandirsana bizim gibi ballandıra ballandıra yaz. Toz falan dersen genellemeye giriyorBen camları açtım sabahtan, evi süpürdüm toz falan aldım. İşim bitti, duş alacam sonra dizi izlicemsonra da kitap oh
Valla cok kizartma yapiyorum ben bayada yag gidiyor ister istemez. Alacak gibiyim bakalimYa arkadaş aldı burda patates yandı demişti. Başka bişey daha iyi olmadı pişman oldum diuordu. Kullanım yanlışmis manuel seçince daha leziz oldu diyor. Taksitle de alicaksan al bence en azından yağ az kullanmış olursun
Geçenn arkadaşım almıs, enn büyük boy almıs galiba yemin ediyorum kocaman agsıdkdkSuan yok, zaten hat uzerine alicam alirsam taksitle. Bir anda o kadar para vermek istemiyorum. Yorumlar beni kararsiz bıraktı sadece cok tatsiz falan yazanlar olmus
Tamam duş muş alim sonra yazayım ballandıra ballandıraDetaylandirsana bizim gibi ballandıra ballandıra yaz. Toz falan dersen genellemeye giriyor
Hah o zaman yağa zam gelicekmis yağa giden para diye dusunValla cok kizartma yapiyorum ben bayada yag gidiyor ister istemez. Alacak gibiyim bakalim
Bende sırf büyük diye almıyorum zati yerim yok ,Geçenn arkadaşım almıs, enn büyük boy almıs galiba yemin ediyorum kocaman agsıdkdk
Kanki benim baktigim buyuk degil yav o kadarGeçenn arkadaşım almıs, enn büyük boy almıs galiba yemin ediyorum kocaman agsıdkdk
Cok mantikliHah o zaman yağa zam gelicekmis yağa giden para diye dusun
3.5 litre olanı mı?Kizlaaar, xiaomi airfry almayi planliyorum sizce gereklimi o paraya degermi ne diyorsunuz
Evet o negos, askom ben hattimin uzerine alicam kartsiz, sadece bu var suan burada3.5 litre olanı mı?
Wiami yazmıştım ben daha önce ona da bak.
Al gitsin o zamanEvet o negos, askom ben hattimin uzerine alicam kartsiz, sadece bu var suan burada
Hangi hat bu aradaEvet o negos, askom ben hattimin uzerine alicam kartsiz, sadece bu var suan burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?