Düzenli Evimiz & Hayatımız

Suan yok, zaten hat uzerine alicam alirsam taksitle. Bir anda o kadar para vermek istemiyorum. Yorumlar beni kararsiz bıraktı sadece cok tatsiz falan yazanlar olmus
Ya arkadaş aldı burda patates yandı demişti. Başka bişey daha iyi olmadı pişman oldum diuordu. Kullanım yanlışmis manuel seçince daha leziz oldu diyor. Taksitle de alicaksan al bence en azından yağ az kullanmış olursun

Ev soğuksa iş değişti yat diyecem de iş güç neyin varsa Nego nun korkuyom neyse yay yat hava soğuk
Ben camları açtım sabahtan, evi süpürdüm toz falan aldım. İşim bitti, duş alacam sonra dizi izlicem sonra da kitap oh

Valla cok kizartma yapiyorum ben bayada yag gidiyor ister istemez. Alacak gibiyim bakalim

Suan yok, zaten hat uzerine alicam alirsam taksitle. Bir anda o kadar para vermek istemiyorum. Yorumlar beni kararsiz bıraktı sadece cok tatsiz falan yazanlar olmus
Geçenn arkadaşım almıs, enn büyük boy almıs galiba yemin ediyorum kocaman agsıdkdk

Herkese selam
Hayırlı Cumalar

Bu sabah uyuyakaldım ya 7:30 du uyandığımda, acel tecel eşimi işe yolladım, çöpleri attım çıktım evden
Elimde bir poğaçayla acayip bir sevkiyat işinin ortasında kaldım
Sonra banka ekstrelerine daldım, bu internet bankacılığını icat edip patronumun eline verene ben ne diyeyim, saat 11 den beri işliyorum :)))) bugünü de bitireceğim inş. Biraz geç kaldım ama güzel bir gün olsun inşallah, hepinizi seviyoruuuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…