- 13 Ağustos 2020
- 15.693
- 89.111
- 598
- 33
Ankara'ya gelecek fikingler hepsi Suvasa gitmiş anlasilan
Tabiki en yaşlınız benDüşkün olan kimsiniz acaba?
Aramızda 12 yaş farkı var ya durmadan onu diyolarBenimdir severim bilirsin
En sevdiğim ani misafirAnı misafir baskını yedim hemen bir tatlı yaptım
Ev topluydu çok şükür hoş sohbetle atlattık
Yarında komşular sabah kahvesine geleceklerEn sevdiğim ani misafir
Kahve iptal pazartesine kaldıYarında komşular sabah kahvesine gelecekler
Bende pembe renklisini gördüm yarın alıyım mavi yoktu gibi
Ya bunlar niye hic bize gelmiyor
Bilmiyorum ki asko, beynim yandi oku okuNeresi plastikmiş ki
Düdüklü tenceren varsa sıkı diz 5 dakika tut ön pişirme yaptıysan yapmadıysan 15 20 dakkika pişirKizlar yaprak sardim ama yaprak sertti ve asla pismiyor napcam
1 saati geçti pisiyor ya, cok az yapmistim denemek amaçlı. Buranin yapragi farkli demekki ben hep tokattan aliyordum. Manisaninki sert ve pismiyor sinir oldumDüdüklü tenceren varsa sıkı diz 5 dakika tut ön pişirme yaptıysan yapmadıysan 15 20 dakkika pişir
Aslında Manisa'ninkide iyi bence yaprağı sertleşmişken toplamışlar sen onu 5 dakkika düdüklüde pişir sıkı diz altını kıs çok fokur fokur pişirme1 saati geçti pisiyor ya, cok az yapmistim denemek amaçlı. Buranin yapragi farkli demekki ben hep tokattan aliyordum. Manisaninki sert ve pismiyor sinir oldum
Komsumda sarmadan once yapraklari kaynar suya sok dedi, hepsini ayni anda deneyecegimAslında Manisa'ninkide iyi bence yaprağı sertleşmişken toplamışlar sen onu 5 dakkika düdüklüde pişir sıkı diz altını kıs çok fokur fokur pişirme
Sarmadıysan kaynatsan yumuşar ama sardın pişiyorsa düdüklüye alKomsumda sarmadan once yapraklari kaynar suya sok dedi, hepsini ayni anda deneyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?