- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
Sagol askom bunu pisirdim artik bidahakine kaynarlayacagimSarmadıysan kaynatsan yumuşar ama sardın pişiyorsa düdüklüye al
Afiyet şifa olsunSagol askom bunu pisirdim artik bidahakine kaynarlayacagim
O yerinden degil de taze değilmiş yaprak sıcak suya bas sarmadan sonrakini1 saati geçti pisiyor ya, cok az yapmistim denemek amaçlı. Buranin yapragi farkli demekki ben hep tokattan aliyordum. Manisaninki sert ve pismiyor sinir oldum
Geçmiş olsun canimDünden beri su yok küçük hasta bende hastayım kuşlar uçuyor hayat çok güzel
Aç yatma da yiyecek görme bariBu gece rüyama girersen parçalarım
Eline sağlık.Neler yaptım sabah kahvaltı hazırladımçocukları okula bıraktım yatakları topladım kirlileri toplayıp makine 'yı çalıştırdım tüm odaları süpürdüm sehba ile tv yi sildim pencere önleri toz aldım çorba pişirdim ıspanaklı börek ve çiğ köfte yaptım ........ babam süt getirmişti kapıdan bıraktı onu pişirdim soğusun yoğurt mayalarım iyi geceler hepinize
Patatesli çiğ köfte de denemelisin hem pratik hem lezzetliEline sağlık.Çiğ köfteyi çok sevmeye başladım ben mercimek köftesi yapıyorum.
Zahmetli bu yüzden bi gün eşimle beraber yoğurmayı düşünüyorum.
Ben kettle da su kaynatır üzerine döker bekletirim.Komsumda sarmadan once yapraklari kaynar suya sok dedi, hepsini ayni anda deneyecegim
Hızlı pişirmesi teflonunun yapısından dolayı falan bende çok önem veririm böyle şeylere hemen kafam karıştı.Rahat rahat alir hemde
Yaa neden sağlıksız diyolla, bende fiyat artisindan korkuyorum ya cok ucuzlardi simdiki hale bak birde
Kumtelede baktik ama plastigi saglam degil yazmislar yorumlara ondan vazgectim
çok mu eskidi koltukların? yada şöyle düşün evde idare edicek koltukların var ama robotunla kurutma makinen yok. şimdi bir daha düşün karar verBende eşimi bugün mağazaya götürdüm kızlar.
Koltuk takımı baktık salonumda köşe ve üçlü kanepe mevcut çokta yakışıyor kahve ve sütlü kahve tonlarında ama şu yatak olanlar çok kullanışlı bence bi de geniş oturumlu benim kanepelerin oturumu dar ama herşey çok pahalılanıyor değiştirsem mi bilmiyorum.
Yada robot süpürge ve kurutma makinesi aklımda inş.alabilirim doğru karar veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?