Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah aşkına şimdi sinir oldum bu ne ya yanı çamaşır makinesi varken bulaşık makinesinde bez niye yıkansın valla o kel adam beyaz eşya serviscisi hakklı ya konseverye yapanından tutta yemek pişireni bile gördük
İçimden çok şey geçiyorda tutuyorum şu an
Bu ne pintilik arkadaş gir senide yıkasın

Bugün neler yaptım
Kahvaltıyı hazırladım yaptık
kirlileri makineye yerleştirdim
elde yıkanacakları yıkadım
ankastre ve tezgahı temizledim
bütün odaları toparladım
nevresimleri değiştirdim
Evi süpürdüm
evi sildim
wcleri yıkadım
Toz aldım
camasir yikattim,astim
1 sepet camasir katlayip yerlestirdim
elektrik süpürgesinin borularını yıkadım
akşam yemeğini yaptim,yedik,mutfagi toparladim
ogluma ders yaptirdim
kizimi uyuttum
oglumla cay icicez simdi,biraz da kitap okuycam

Neler yaptım sabah kahvaltı hazırladım çocukları okula bıraktım yatakları topladım kirlileri toplayıp makine 'yı çalıştırdım tüm odaları süpürdüm sehba ile tv yi sildim pencere önleri toz aldım çorba pişirdim ıspanaklı börek ve çiğ köfte yaptım ........ babam süt getirmişti kapıdan bıraktı onu pişirdim soğusun yoğurt mayalarım iyi geceler hepinize

Eline sağlık.Çiğ köfteyi çok sevmeye başladım ben mercimek köftesi yapıyorum.
Zahmetli bu yüzden bi gün eşimle beraber yoğurmayı düşünüyorum.

Komsumda sarmadan once yapraklari kaynar suya sok dedi, hepsini ayni anda deneyecegim
Ben kettle da su kaynatır üzerine döker bekletirim.
Veya bikaç taşım kaynatır süzer öyle kullanırız.
Salamuraysa kaynamış suda beklet.
Buzluktansa sıcak sudan geçirir öyle kullanıyorum ama sert ise önden bi iki ocakta tıkırdatman.

Rahat rahat alir hemde

Yaa neden sağlıksız diyolla, bende fiyat artisindan korkuyorum ya cok ucuzlardi simdiki hale bak birde

Kumtelede baktik ama plastigi saglam degil yazmislar yorumlara ondan vazgectim
Hızlı pişirmesi teflonunun yapısından dolayı falan bende çok önem veririm böyle şeylere hemen kafam karıştı.
SEM markasına bak çiçek sepetinde çokta uygundu fiyatı memnun kalınmış.
Parçalarını bilmem ama Türk malı sanırım.
Paranda elinde kalır philips çok pahalı.

Bende eşimi bugün mağazaya götürdüm kızlar.
Koltuk takımı baktık salonumda köşe ve üçlü kanepe mevcut çokta yakışıyor kahve ve sütlü kahve tonlarında ama şu yatak olanlar çok kullanışlı bence bi de geniş oturumlu benim kanepelerin oturumu dar ama herşey çok pahalılanıyor değiştirsem mi bilmiyorum.
Yada robot süpürge ve kurutma makinesi aklımda inş.alabilirim doğru karar veririm.

çok mu eskidi koltukların? yada şöyle düşün evde idare edicek koltukların var ama robotunla kurutma makinen yok. şimdi bir daha düşün karar ver
robot ve kurutma makinesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…