Düzenli Evimiz & Hayatımız

İşte bunlar beni ikilemde bırakıyor.
Çok eski değiller ama ayaklarda sıkıntı var onlar yaptırılır gerçi.
Ama yeni mobilya da aklımı çeliyor.

İyi geceler kizlar
Bu aralar bi enerjisizliktir gidiyor anlamadim

Yaptiklarim;
Camasir katladım
Camasir yıkadım astim
Kusumla ilgilendim
Ev kendinden geçmişti toparladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
‍♀Mutfağı topladim

Yarın bi dışarı çıkayım yürüyüş falan yapıyım havam değişir belki

Bonus dün rüyamda ne kadar sinir olduysam bugün o kadar mutlu oldum
Senin eve misafir oldum Bize sarma sardın hatta bende sana yardım ettim oğlun kızları gördüm çok mulayimler saygılı çocuklardı
Büyük kızın sana yardım ediyordu sende de misafir telaşı vardı nasıl ağırlasamda mutlu etsem gibi bizi çok güzel ağırladınki nasıl ağırladıysan düşün biz orda kaldık (ne ayıp ettik)

Son düzenleme:
Eline sağlık.Çiğ köfteyi çok sevmeye başladım ben mercimek köftesi yapıyorum.
Zahmetli bu yüzden bi gün eşimle beraber yoğurmayı düşünüyorum.
Ben robottan geciriyorum.su mercimek corbasini cektigimiz varya.cok pratik oluyor.hic yorulmadan cig kofte yiyoruz

Benim ilk koltuklarimin oturumu dardi ve sertti.hiç dinlenemezdim.2 sene önce degistim.hem genis hem rahat aldim.cok memnunum
Eski koltugumu surekli silmekten anam agliyordu.15 gün ustünde otur kirleniyor du.
Hatta rahmetli görümcem sen takinti yapmissin bu koltuklari diyordu ama kumasi kalitesizdi bence.iste evlenirken uygun olanini secmistik
Simdiki hem kolay kirlenmiyor hem silimi kolay hemde örtü örtüyorum.
Kurtuldum koltuk silmekkten

Günaydın kızlar sabah sabah basküle çıkıp üzüntüden ağlayan kızıma gülüyorum bir kilo vermiş küçülmüşüm diyor 5 yaşında olduğu için
Keske bizde küculsek
Benim kizda daha 9yasina girmeden ben 10um falan diyordu israrla.
Gecen gittigimiz dis doktoru hayir sen 9a gireceksin diyince artik kabul ettim 9 yasindayim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…