- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
İşte bunlar beni ikilemde bırakıyor.çok mu eskidi koltukların? yada şöyle düşün evde idare edicek koltukların var ama robotunla kurutma makinen yok. şimdi bir daha düşün karar ver
robot ve kurutma makinesi
Kurutma makinen hayırlı olsun.şaka bir yanaTeneffus Zili bende aynı durumdaydım kurutma makinesini aldım. kasım indirimlerinde de robotu kovaladım ama hiç mi hiç indirim olmadı ocaktan sonrada ne kadar artar bilmem
Benim sinyal tuşum YOKBonus bugün öğrendiğim şey beyne açlık sinyali gidene kadar bekle
Benim bu sinyalim bozuk ya açım ama değil gibiyim bir şey
Benim sinyal benle dalga geçiyor
Doğru demiş ama çok fazla beklerse yaprağın ekşiliği gider biraz beklet farkediyorKomsumda sarmadan once yapraklari kaynar suya sok dedi, hepsini ayni anda deneyecegim
Annem hep kaynar suya sokar sarmadanKomsumda sarmadan once yapraklari kaynar suya sok dedi, hepsini ayni anda deneyecegim
Canım peynir ekmek istedi yumruğum kadar yedimAç yatma da yiyecek görme bari
Günaydın kızlarsabah sabah basküle çıkıp üzüntüden ağlayan kızıma gülüyorum bir kilo vermiş küçülmüşüm diyor 5 yaşında olduğu için
Ben robottan geciriyorum.su mercimek corbasini cektigimiz varya.cok pratik oluyor.hic yorulmadan cig kofte yiyoruzEline sağlık.Çiğ köfteyi çok sevmeye başladım ben mercimek köftesi yapıyorum.
Zahmetli bu yüzden bi gün eşimle beraber yoğurmayı düşünüyorum.
Benim ilk koltuklarimin oturumu dardi ve sertti.hiç dinlenemezdim.2 sene önce degistim.hem genis hem rahat aldim.cok memnunumBende eşimi bugün mağazaya götürdüm kızlar.
Koltuk takımı baktık salonumda köşe ve üçlü kanepe mevcut çokta yakışıyor kahve ve sütlü kahve tonlarında ama şu yatak olanlar çok kullanışlı bence bi de geniş oturumlu benim kanepelerin oturumu dar ama herşey çok pahalılanıyor değiştirsem mi bilmiyorum.
Yada robot süpürge ve kurutma makinesi aklımda inş.alabilirim doğru karar veririm.
Keske bizde küculsekGünaydın kızlarsabah sabah basküle çıkıp üzüntüden ağlayan kızıma gülüyorum bir kilo vermiş küçülmüşüm diyor 5 yaşında olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?