Düzenli Evimiz & Hayatımız

Detaylandirsana bizim gibi ballandıra ballandıra yaz. Toz falan dersen genellemeye giriyor
Sabah namazından sonra uyudum maalesef, ama uyandıktan sonra;

Evi havalandırdım
Yatakları topladım
Kahvaltı yaptık
Kahvaltı bulaşıklarını yıkadım.
Ocağı sildim
Mutfağı süpürdüm, sildim.
Evi süpürdüm, sildim.
Toz aldım yatak odası çekmece ayna önü vs.
Wc, banyoyu yıkadım.
Duş başlığı, musluklar vs hepsini parlattım.
Lavaboları yıkadım.

Namaz kıldım

Duş aldım, çay koydum oturuyorum şimdi

Ohh şimdi oldu şeytanlar üzerine oturmuş bugün

Cok cok mantikli canim hayırlı uğurlu olsun inşallah. Keske bizimde kalacak yerimiz olsaydi. Esyalar guzelce yerlesimce gitseydik evimize.
Çok teşekkür ederim jes. Allah sana da kolaylık versin. İnşallah kolayca toplanır, yerleşirsiniz siz de hemen.
Annemleri ziyarete gelmiştik aslında. 3-4 gün kalıp dönecektik. O sırada eşim iş buldu, denemek amaçlı gideyim dedi. Yoksa ben de evde bebekle tek başıma bir ay eşimi bekleyecek, sonra eşya toplayacaktım. Olaylar bu şekilde gelişti esasen.

Allah sana da kolaylik versin inşallah. Zorlugun sonunda ferahlik gelecek bildigim icin sabrediyorum

Kizlaaar, xiaomi airfry almayi planliyorum sizce gereklimi o paraya degermi ne diyorsunuz
Bende düşünüyordum ama kararsız kaldım sağlıksız diyende var.
Sen bana bakma ama gerekli görüyorsan araştır al bence yılbaşından sonra fiyatları artacaktır muhtemelen.

Selam hanımlaar
Bulasık makinesi yerleştirme vs haricinde eve gectiğimde kızların küçülenlerini ayıracagım bu aksam ekstra olarak. Dolapları cok karıstı yine hızlı hızlı alıp durduğumuz için
Birde ekstra eşe kek yapılacak

Slm kizlar
Cok sukur iyilestim ama korkuyorum hasta olmayim diye kendimi fazla yormuyorum
Yataklar ve ortalik toplandi
Sofralar cırpıldı
Bütün evi süpurdum
Konsolun tozunu aldim
Banyonun lavobosunu ve klozeti camasir suyuyla yikadim
Yemek ve corba yaptım. Esim gelmeye yakin da pilav yaparim
3kez okula git gel namaz kıl
Aralardada uyudum

Kizlar babam daha iyimis bugünde yoğurt istemiş. Serumun birini kesmişler bugün yemek vericeklermis. Fizyoterapist de çok iyi gidiyor demiş hamdolsun. Hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim tekrar tekrar
CL şükür rabbim daha iyi etsin
Kizlaaar, xiaomi airfry almayi planliyorum sizce gereklimi o paraya degermi ne diyorsunuz
Bende kumtel var ben memnunum valla

Wp tan attım baktın mısenle beni de içine alır bence
Rahat rahat alir hemde
Bende düşünüyordum ama kararsız kaldım sağlıksız diyende var.
Sen bana bakma ama gerekli görüyorsan araştır al bence yılbaşından sonra fiyatları artacaktır muhtemelen.
Yaa neden sağlıksız diyolla, bende fiyat artisindan korkuyorum ya cok ucuzlardi simdiki hale bak birde
CL şükür rabbim daha iyi etsin

Bende kumtel var ben memnunum valla
Kumtelede baktik ama plastigi saglam degil yazmislar yorumlara ondan vazgectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…