- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
Vodafone askomHangi hat bu arada
Sabah namazından sonra uyudum maalesef, ama uyandıktan sonra;Detaylandirsana bizim gibi ballandıra ballandıra yaz. Toz falan dersen genellemeye giriyor
Ne kadar gerekli bu alet acaba ajzjxBende sırf büyük diye almıyorum zati yerim yok ,
Aşko zaten o kadar büyüğünü sen napcan boş ver shdkdödöf bulsam atayım sanaKanki benim baktigim buyuk degil yav o kadar
Cok mantikli
Ohh şimdi olduSabah namazından sonra uyudum maalesef, ama uyandıktan sonra;
Evi havalandırdım
Yatakları topladım
Kahvaltı yaptık
Kahvaltı bulaşıklarını yıkadım.
Ocağı sildim
Mutfağı süpürdüm, sildim.
Evi süpürdüm, sildim.
Toz aldım yatak odası çekmece ayna önü vs.
Wc, banyoyu yıkadım.
Duş başlığı, musluklar vs hepsini parlattım.
Lavaboları yıkadım.
Namaz kıldım
Duş aldım, çay koydum oturuyorum şimdi
Valla nasıl rahatladım huzur doluyum su an ahsjsjs kekim vardı gidip çayımla birlikte yiyeyimOhh şimdi olduşeytanlar üzerine oturmuş bugün
Bencede bana kucuk yeterNe kadar gerekli bu alet acaba ajzjx
Aşko zaten o kadar büyüğünü sen napcan boş ver shdkdödöf bulsam atayım sana
Wp tan attım baktın mıBencede bana kucuk yeter
Çok teşekkür ederim jes. Allah sana da kolaylık versin. İnşallah kolayca toplanır, yerleşirsiniz siz de hemen.Cok cok mantikli canim hayırlı uğurlu olsun inşallah. Keske bizimde kalacak yerimiz olsaydi. Esyalar guzelce yerlesimce gitseydik evimize.
Allah sana da kolaylik versin inşallah. Zorlugun sonunda ferahlik gelecek bildigim icin sabrediyorumÇok teşekkür ederim jes. Allah sana da kolaylık versin. İnşallah kolayca toplanır, yerleşirsiniz siz de hemen.
Annemleri ziyarete gelmiştik aslında. 3-4 gün kalıp dönecektik. O sırada eşim iş buldu, denemek amaçlı gideyim dedi. Yoksa ben de evde bebekle tek başıma bir ay eşimi bekleyecek, sonra eşya toplayacaktım. Olaylar bu şekilde gelişti esasen.
Bende düşünüyordum ama kararsız kaldım sağlıksız diyende var.Kizlaaar, xiaomi airfry almayi planliyorum sizce gereklimi o paraya degermi ne diyorsunuz
Selam hanımlaarHayırlı sabahlar hayırlı cumalar. Rabbim hastalara şifa,dertlilere deva,borçlulara ödeme kolaylığı, evlat isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat,evladı olanların evladına sağlık hayırlı uzun bir ömür, gönlünde darlık olana ferahlık, herkese hayırlı bir can yoldaşı, yuvalara huzur bolluk bereket nasip etsin güzel kadınlar.Eki Görüntüle 3174243
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@Sidraa
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@fridabaci
@74FRIDA
@Jou
Oriana
Onun hayatini okuduk biz kizlada.cok saglik sorunlari yasamis biri.hem doğuştan bide sonradan kazada gecirmis cok acilar cekmis.uzulmustum hayatinaEvet canim
CL şükür rabbim daha iyi etsinKizlar babam daha iyimis bugünde yoğurt istemiş. Serumun birini kesmişler bugün yemek vericeklermis.Fizyoterapist de çok iyi gidiyor demiş hamdolsun. Hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim tekrar tekrar
Bende kumtel var ben memnunum vallaKizlaaar, xiaomi airfry almayi planliyorum sizce gereklimi o paraya degermi ne diyorsunuz
Rahat rahat alir hemdeWp tan attım baktın mısenle beni de içine alır bence
Yaa neden sağlıksız diyolla, bende fiyat artisindan korkuyorum ya cok ucuzlardi simdiki hale bak birdeBende düşünüyordum ama kararsız kaldım sağlıksız diyende var.
Sen bana bakma ama gerekli görüyorsan araştır al bence yılbaşından sonra fiyatları artacaktır muhtemelen.
Kumtelede baktik ama plastigi saglam degil yazmislar yorumlara ondan vazgectimCL şükür rabbim daha iyi etsin
Bende kumtel var ben memnunum valla
Sağol canım alıntı kalmış dün.Nego geçmiş olsun paşaya
Neresi plastikmiş kiRahat rahat alir hemde
Yaa neden sağlıksız diyolla, bende fiyat artisindan korkuyorum ya cok ucuzlardi simdiki hale bak birde
Kumtelede baktik ama plastigi saglam degil yazmislar yorumlara ondan vazgectim
Düşkün olan kimsiniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?