Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı olsun canım iyi yapmışsın.
Benim koltuklar silince geçiyor gibi çok kalitesiz değiller.Sadece oturumu geniş koltuklar bize kullanışlı olur klima açıyoruz yatak olarakta kullanılır diye.
Şöyle geniş geniş oturmak istiyorum dar koltuktan sıkıldım cidden daral geldi.
Dünden itibaren doğalgaz hattı çekiliyor bizim sokağa da doğalgaz geldi.
Çok saçma geliyor şu zamanda hala doğalgaz olmayan yer olur mu diye.
Merkeze de yakın bir yer muhtar uğraşmış imza falan toplanınca geldi şükürler olsun.

E canim adana nihayetinde en son oraya geldibence durumun varsa al koltuğu .herseye surekli zam geliyor. Bende iyki almisim diyorum.benim icinde en önemli kriter koltugun genis olmasi

Günaydın kızlar sabah sabah basküle çıkıp üzüntüden ağlayan kızıma gülüyorum bir kilo vermiş küçülmüşüm diyor 5 yaşında olduğu için
Ne tatlı yaa yirim onun kilosunu ben
Keske bizde küculsek
Benim kizda daha 9yasina girmeden ben 10um falan diyordu israrla.
Gecen gittigimiz dis doktoru hayir sen 9a gireceksin diyince artik kabul ettim 9 yasindayim diyor
İleride yaşını küçültmek isteyecek küçük hanım.
Benim kızı da dün kucağımızda erkek sandılar. Tip olarak benimle alakası yok üzülüyorum o kadar karnımda taşıdım. Hiç mi genlerimi verememişim ben bu kıza tıpatıp küçük teyzesi ve biraz da eşim umarım zekası da teyzsine çeker inş.
Bi türlü uzamıyo bu saçları hiç bana çekmemiş benim hemen uzar.Oğlan bana çekmiş sık ve çabucak uzuyo kızda malesef eşime.

E canim adana nihayetinde en son oraya geldibence durumun varsa al koltuğu .herseye surekli zam geliyor. Bende iyki almisim diyorum.benim icinde en önemli kriter koltugun genis olmasi
Görsel atarım buraya.Benim kararsızlığım işte hayırlısı olsun bikaç gün düşünürüm artık.

Dün

Kahvaltı hazırladım, mutfağı topladım.
Yatakları düzelttim.
Evi topladım.
Sular gelince makineye koyduğum tencereleri yıkadım.
Banyoyu, tuvaleti yıkadım.
Banyo dolabını düzenledim.
Giysi dolabının bir kısmını düzenledim.
Yemekleri yaptım (Mercimek çorbası,taze fasulye, kısır, sütlaç, puding)
Ev süpürmedim ona halim kalmadı.
Meyve sebze geldi onları yıkadım.
Kabağı şekere yatırdım, reçel için iki kilo ayva soydum doğradım suya koydum.

Bugün

Kahvaltı hazırladım.
Yıkadığım meyve sebzeleri yerleştirdim.
Reçeli ocağa koydum.
Kabak tatlısını pişirdim.
Çocukların yataklarını düzelttim.
Makineye çamaşır attım.

Son düzenleme:
Nego quva ne demek?

Philips dusunmuyorum valla o kadar para veremem hava ile pişiriyor aslinda yagsiz daha saglikli olmazmi? Kafamda deli sorular magazada bakip almaya karar verdik ya boyle asiri ikilemde kaldim.
Annem hep kaynar suya sokar sarmadan
Benim simdiye kadar aldigim tum yapraklar yumusakti hic suya fakan sokmadan pisiriyordum direk
Camasirlar günlerdir beni bekliyordu iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…