Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün aslında az isim var gibi de kendime iş cikarasim var. Akşamdan toplamıştım temizlemistim evi
Şimdi yatakları topladım haftasonu makine bolca çalışır artık. Formaları akşamdan yikattim kurumuş sabah utuledim kaldırdım
Çantalarını atmayı düşünüyorum yıkamaya bakalım. Fırını detaylı temizlerim evi pamuk prense supurtturucem
Dolapları da düzenlerim yeter

Sen benle kızımı görsen ,genlerimi verememisim laflarini geri alirsın emimim
Çünkü ben esmerim kizim bembeyaz ve renkli gözlü.önceleri insanlar şoke oluyordu şimdi alistilar.
Carşida pazarda kaybetsem bulsalar ben annesiyim desem eminim bana vermekte tereddut edebilirler

Karacadan bakabilirsin istersen memnun kalınmış.

A
Ay maşallah çok tatlıdır eminim.İşte ben ve kızımda sizin gibiyiz tam tersi nasıl desem Hande Erçel gibi esmerimsi gözleri falan çok benziyor ama bana hiç benzemiyor. Bana da ergenlikte Feriha derlerdi Adını Feriha Koydum dizisi vardı.Ona benzetirlerdi yaşlandım tabi o kendine bakıyor o hala genç gösteriyor.
İnsan bir yeri benzesin istiyor ama. Gerçi ben ve annem de hiç benzemiyoruz babamın kopyasıyım.
Annemede inanmazlar o kadar benzemiyoruz.
Üçüncü olursa tıpatıp bana benzesin çok istiyorum.Bi kahve kızıl saça zaafım var oda olsa güzel olur.

Sabahki Rutinim

Halıyı temizledim salondaki
Diğer odalarınki halılar makineye atilmıştı dün tektek bugün kurudu tekrar yerleri supürüp sildim ve serdim
Çamaşırlar katlandı
Gardırop içleri düzenlendi(karışık değildi pek eşimde daginık olmadığı için )
Bulaşıklar boşaltıldı
Kapılar silindi
Aynalarıı tekrar parlattım

Oturdum kahvemi içiyorum haftasonuna dinlenmeye girdim şükür

Ayyy bide gitmişim internet takıldı alttaki benzer konuya hayatımı bir düzene sokmak üzerine tıklayıp yazmışım detaylıca ooyyy

O zaman sen renkli gözlüsun kizin biraz daha esmerimsimi oluyor...
Evet kizim masallah yolda goren bi daha dönüp bakiyor.masallah nidalariyla insanlarin arasindan geciyoruz.ama ben kizima her zaman kalp güzelliği nin daha önemli oldugunu vuguluyorum.çünkü insNlar bu kadar cok övünce kizımin yüzüne karsi ,kibirli ve kendini beğenmiş olmasini istemiyorum.
Çocukta etkileniyor anne ben çokmu güzelim diyor
Bazen esimde diyor çocuklarin sana benzemiyor diye.bende diyorum 3.doğuracam ayni bana benziyen
Ama saka tabiki daha cocuk düsunmuyorum.Allah'ım olmayanlara versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…