- 13 Ağustos 2020
- 15.693
- 89.111
- 598
- 33
OyySize de çok geçmiş olsun canım .Hiç işim yokmuş gibi pekmez kavanozu düştü döküldü halıya
Amin canım şok sağol .Sen nasılsın baban nasılOyygeçmiş olsun Allah şifa versin
Bugünlük haber alamadık iyi inşallah hergun daha iyi oluyor hamdolsunAmin canım şok sağol .Sen nasılsın baban nasıl
Hamdolsun canım Allah daimi iyilik versinBugünlük haber alamadık iyi inşallah hergun daha iyi oluyor hamdolsun
Bugünü yaptım bile onu nasılda içime doğmuş10 aralık ödevi
Ödevlere devam artık.
Çamaşır katlayıp yerleştirmek.
Giysi dolabı düzenlemek.
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
U UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
@Sidraa
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@fridabaci
@74FRIDA
Jou
@Oriana
Sen benle kızımı görsen ,genlerimi verememisim laflarini geri alirsın emimimNe tatlı yaa yirim onun kilosunu ben
İleride yaşını küçültmek isteyecek küçük hanım.
Benim kızı da dün kucağımızda erkek sandılar.Tip olarak benimle alakası yok üzülüyorum o kadar karnımda taşıdım. Hiç mi genlerimi verememişim ben bu kıza tıpatıp küçük teyzesi ve biraz da eşim umarım zekası da teyzsine çeker inş.
Bi türlü uzamıyo bu saçları hiç bana çekmemiş benim hemen uzar.Oğlan bana çekmiş sık ve çabucak uzuyo kızda malesef eşime.
Karacadan bakabilirsin istersen memnun kalınmış.Philips dusunmuyorum valla o kadar para verememhava ile pişiriyor aslinda yagsiz daha saglikli olmazmi? Kafamda deli sorular magazada bakip almaya karar verdik ya boyle asiri ikilemde kaldim.
Benim simdiye kadar aldigim tum yapraklar yumusakti hic suya fakan sokmadan pisiriyordum direk
Camasirlar günlerdir beni bekliyordu iyi oldu
Hayirli gunlerGünaydınnnnEki Görüntüle 3174667
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
U UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
@Sidraa
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@fridabaci
@74FRIDA
Jou
@Oriana
Ay maşallah çok tatlıdır eminim.Sen benle kızımı görsen ,genlerimi verememisim laflarini geri alirsın emimim
Çünkü ben esmerim kizim bembeyaz ve renkli gözlü.önceleri insanlar şoke oluyordu şimdi alistilar.
Carşida pazarda kaybetsem bulsalar ben annesiyim desem eminim bana vermekte tereddut edebilirler
Off çok kötü olmuş yaşadım bi kez geçmemişti çamaşır suyu tek çare.Size de çok geçmiş olsun canım .Hiç işim yokmuş gibi pekmez kavanozu düştü döküldü halıya
Çok geçmiş olsun Nego Allah şifalar versin.Çok geçmiş olsun canım küçükle bende hastayız.
Bugün giysi dolabı siliniyor10 aralık ödevi
Ödevlere devam artık.
Çamaşır katlayıp yerleştirmek.
Giysi dolabı düzenlemek.
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
U UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
@Sidraa
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@fridabaci
@74FRIDA
Jou
@Oriana
Tabiki bizEfser @Bonus Aktif Lora U UcanSupurge @Musluk Suyu @Saricivcivcikcik bu yorumu yapan bence bizi tanımamış
Geçmiş olsun canımGünaydın herkese hepinizin üzerine iyilik sağlık bizim evde hepsi hasta onlarla uğraşıyorum
Evet onunda koz modeli hosuma gitmistiKaracadan bakabilirsin istersen memnun kalınmış.
Listeyi beni eklemeyi unutmuşlarEfser @Bonus Aktif Lora U UcanSupurge @Musluk Suyu @Saricivcivcikcik bu yorumu yapan bence bizi tanımamış
O zaman sen renkli gözlüsun kizin biraz daha esmerimsimi oluyor...A
Ay maşallah çok tatlıdır eminim.İşte ben ve kızımda sizin gibiyiz tam tersi nasıl desem Hande Erçel gibi esmerimsi gözleri falan çok benziyor ama bana hiç benzemiyor. Bana da ergenlikte Feriha derlerdi Adını Feriha Koydum dizisi vardı.Ona benzetirlerdi yaşlandım tabi o kendine bakıyor o hala genç gösteriyor.
İnsan bir yeri benzesin istiyor ama.Gerçi ben ve annem de hiç benzemiyoruz babamın kopyasıyım.
Annemede inanmazlar o kadar benzemiyoruz.
Üçüncü olursa tıpatıp bana benzesin çok istiyorum.Bi kahve kızıl saça zaafım var oda olsa güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?