Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün

Kahvaltı hazırladım.
Yıkadığım meyve sebzeleri yerleştirdim.
Reçeli ocağa koydum.
Kabak tatlısını pişirdim.
Çocukların yataklarını düzelttim.
Makineye çamaşır attım.
Çiçek saksısı değiştirdim.
Çiçeklerimi suladım.
Mutfağı topladım.
Reçeli kavanozlara böldüm. Elde yıkanacakları yıkadım. Bulaşık makinesini çalıştırdım. Ocağı vs sildim.
Oturma odasının halısını süpürdüm kaldırdım koltukları çektim süpürdüm sildim.
Evi süpürdüm.
Çamaşır astım.
Evi havalandırdım.
Babası küçüğü yıkadı.

ne receli yapiyorsun kolay gelsin

Ay çok şanslısın eşin dağınık değilmiş
Benimkiler çook dağınık oğlan sürekli masada makas boya kalemleri bişeyler yapıyor o kağıtları her yerde.
Eşimin çorapları kıyafetleri her yerde.
Rafları sildim yerleştirdim ama neafile bi iki gün içinde darmaduman eder.
Banyo o şekilde ne yapacağımı bilmiyorum.Mecbur çekicem bu yaştan sonra çocuk eğitir gibide olmaz.
Kv nin temizlik ve düzenle alakası olmadığı için oğlunun da böyle olması çok normal tabi.

Öyle valla canım önemli olan ahlak edep güzelliği.
Kimisi vardır çok güzeldir ama çekici değil iticidir.Kimisinin de aurası çok farklıdır o seni çeker.
Evet öyle bebişim daha esmer güzelibende şimdilik düşünmüyorum 34 falan olursam belki
27 yaşındayım hayatımı yaşamak istiyorum inş.

Yaaaa çok kötü bi durum oluyo o an yaa olsun bişekilde bitirip yaparsin baktın olmuyo sal rafları
Sende benim kv gibisin oda evde 4 adam kızı yok yıllardır hep kendi yapar eder işi ama tabi kp de marketi yapar gelir hep pazarı yapar kv pek gitmezz
Eşim tek yaşadı çalışırken başka şehirde tek olduğu için mecbur kendi ediyodu oyle alışmış düşünsene benim kocam herhafta sonu perdeleri yıkarmış ama evlendi zarzor astırıyorumm bazı seyleri vurdum duymaz oluyo
Rahatlığa kavuştu tabi evlenince ama ayağinı denk aldırıyorum zorlada olsa yaptırıyorum bazı şeyleri neseki dağınık konusunda iyiyiz
Market işi kız doğduğundam beri hep kendi gidiyo yoksa beraber giderdik alıştı hergün birşey alıp geliyo ben evde toto üstüne otur
Enazında yemek yapan adamlara özeniyorum cidden benimki el sürmez
Herkesin derdi apayrı canım evin huzuru mutluluğu kaçmasın gerisi fasafiso

Negocuuummm ödevler geri gelmiş sevindim :)

Güzel bir hafta sonu diliyorum herkese, dün akşamdan başlayarak perişan evimi adam etme çalışmalarını bitirdim şükürler olsun. Bu sabah 7 de kalktım, eşimi işe gönderdikten sonra bu saate kadar gayet disiplinli devam ettim. Gelelim yaptıklarıma

-Nevresimler ve havlular değiştirilip yıkandı
-Koltuk örtüleri ve mutfak halısı yıkandı
-Tüm evi süpürüp, sildim, salondaki parkenin bir kısmını elle cifleyip sildim araları siyahlaşmış
-İki banyoyu da detaylı temizledim
-Dün akşam montları yıkamıştım onları toplayıp hurçladım, eşim giydiği giymediği ne varsa birbirine katmış
-İç çamaşır ve çorap çekmecelerini düzenledim
-Elbise dolabında günlük elbiselerin olduğu rafları düzenledim
-Mutfakta dolap kapaklarını sildim, tezgahı cifledim, aspiratörü temizledim
-Balkonun tozunu aldım ve sildim
-Süpürgemi ve robotu temizledim
-Kuruyan çamaşırları katlayıp kaldırdım
-Düğmeli bir nevresimim vardı sabah alt kısmını söküp fermuar diktim ona çarşafına da ek yapıp lastikliye çevirdim kullanmıyordum yıllardır duruyordu kullanıma hazır oldu
-Buzdolabını da elden geçirdim atılacakları ayırdım, organizerlerini yıkadım, ocak tellerini de atarak bulaşık makinasını çalıştırdım
-Akşam yemeği için köfte ve piyaz hazırladım
-Ebeveyn banyosundaki dolabı düzenledim, örtüsü yıkandı nevresimlerle birlikte
-Kalmış sabunları biriktirmiştim onları rendeledim çamaşır yıkarken kullanmak için
-Ayakkabı dolabını sildim, rampaları yeniden yerleştirdim

Yoruldum artık, perdeler ve salon camları yine kaldı ama bileklerim çok acıyor yılbaşı üstü yeni bir alçı vakasını gözüm yemedi, ellemedim o yüzden, hala bir yardımcı bakıyorum camlar için, bulamadım. Bir çayı hakettiğimi düşünüyorum, eşim 7 gibi gelecek biraz dinlenir yemeği hazırlarım nasipse. Allah'a emanet olun canlarım

Evi havalandirdim
Kahvaltı yaptım topladım bulaşık makinesini çalıştırdım
Brokoliyi yıkadım limonlu suya koydum
Nevresimleri değiştirdim, çarşaf sabitleyici almıştım iğneli bisey onu denedim ise yaricak gibi bakalım.
Çamaşırları katlayıp yerleştirdim
Şimdi bi kahve iccem, hava o kadar kapalı ki beni benden aldi
Aslında bugün birsuru şey yapacaktım ama gec uyanınca akşam oldu bile

Zaman öyle geçiyor ki yetişemiyorum artık. Dediğin gibi birde geç kalkmissan fırfır donuyor saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…