Merhaba, yine de çok şey yapılmış, daha da yapılır sağlık olsun.Evi havalandirdim
Kahvaltı yaptım topladım bulaşık makinesini çalıştırdım
Brokoliyi yıkadım limonlu suya koydum
Nevresimleri değiştirdim, çarşaf sabitleyici almıştım iğneli bisey onu denedim ise yaricak gibi bakalım.
Çamaşırları katlayıp yerleştirdim
Şimdi bi kahve iccem, hava o kadar kapalı ki beni benden aldi
Aslında bugün birsuru şey yapacaktım ama gec uyanınca akşam oldu bile
Ellerinize sağlık, hıngel ben de yaparım ama dal turşusu ne diye googleladım.Şuraya yaptıklarımı yazayım ....kahvaltı hazırladım ..... mutfagi topladım hambal (hingel) yaptım yarısını pişirdim yaninda dal turşusu ile yedik....yarısını buzluğa koydum camasirları kızım katladı dolap her zaman düzenlidir zaten birazdan tekrar mutfağı temizleyip çay demlerim
KesinlikleKizlar surekli duzenli olmanin faydaları
Aksam esim is donusu sofben almis.esim geldi arkasina sofbenci hemen geldi.taktilar banyoya.banyom temizdi.
Pis olsa insan utanirdi yaa
Aç olduğumuz için yemiyoruz ki zatenBonus bugün öğrendiğim şey beyne açlık sinyali gidene kadar bekle
Benim bu sinyalim bozuk ya açım ama değil gibiyim bir şey
Benim sinyal benle dalga geçiyor
Sakin ol dostumAllah aşkına şimdi sinir oldum bu ne ya yanı çamaşır makinesi varken bulaşık makinesinde bez niye yıkansın valla o kel adam beyaz eşya serviscisi hakklı ya konseverye yapanından tutta yemek pişireni bile gördük
İçimden çok şey geçiyorda tutuyorum şu an
Bu ne pintilik arkadaşgir senide yıkasın
Sağol canımGeçmiş olsun canim
Uğultu var dimi kulağında halaNerde diye soran olursa serilmiş dersiniz Tüyap fuarı üstünden geçmiş
Benim küçük var ya ömür yiyen dua etsin onu savurmadım bi yere yarım saate pert oldu burnumdan getirdiUğultu var dimi kulağında hala
Sakin ol dostum
Bu kadar gevşemese miydin mübarekGerginim çok gerginim bonusun evinde kaldım gevşemek için
Sorun ordaAç olduğumuz için yemiyoruz ki zaten
Sorun orda
Sinyal düğmesi düşmüş yok
Sırtım peğ karnım tok ne yapacağım serin yatağı demleyin çayı sığın limoni terletin meni misafirem gevşemişem ne ettiğimi bilmiremBu kadar gevşemese miydin mübarek
Analoğ dijitale geçmemiş85 modelim daha da parçamı bulamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?